Bucurii de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Eu cred ca n-o sa scap niciodata si gandul asta ma dispera. Sunt deja cu nervii la pamant din cauza de soacra!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

[b]Lexi, nu poti sa spui ca ea si sa faci ca tine?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Of, Tanima, te compatimesc, sincer! Cred totusi ca, vorba ta, trebuie sa-i mai tai din coarne, sa fii ferma cand o sa faci asta, poate daca plange putin, sau putin mai mult, se va plictisi pana la urma si va face cum ii spui tu. Oricum e clar ca ai nevoie de multa rabdare.
Cred ca e bine sa-i scoti produsele ce ar putea contine zahar, asa cum ai spus... Eu papica ii fac Narcisei zilnic sau la 2 zile, sau ii dau din mancarea adultilor, ca eu oricum gatesc mai dietetic.
Vroiam sa te intreb, imi cer scuze pentru indiscretie, nici nu retin daca ai spus tu sau nu, Rares doarme in camera cu voi?
Ramo, va pupic dulce de tot!
Am vazut ca ai scris o listuta acolo, eu am vorbit odata cu Eniko (eunice) si e foarte ocupata cu serviciul, cu baietii, cu casa... Toma mergea, dar tinut de manuta, chiar foarte bine. Daca o mai prind pe mess, o sa-i spun, poate intra si ea macar un minut, la noi.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tanima - ai avut dreptate, imediat o sa ti-o inhati si tu la dudau
Toate aceste actiuni de agresiune fizica sau verbala indreptate spre copil nu fac decat sa inrautateasca situatia si asa tensionata. Te cred ca iti pierzi controlul, dar Rares nu trebuie sa vada asta! El trebuie sa te vada ca pe o persoana care stie ce vrea, ferma, categorica si CALMA, pe care nu-i usor s-o abati de la drumul initial! Cand mai simti impulsul de a striga sau de a-i da la fund, fa ce ai facut dupa aia, lasa-l singur, in conditii de siguranta, in patut, tarc si mergi in alta camera sau mai bine, trage o fuga pana afara si ia o gura de aer proaspat. Dupa aia te intorci la el cu forte proaspete si ii vorbesti bland/calm dar tot nu dai inapoi. Fii constanta in actiuni. Sincer, cred ca trebuie sa intervii altfel, pentru in caz contrar la 2 ani chiar n-o sa-l mai poti controla, am inteles ca abia in jurul acestei varste incep sa-ti testeze limitele. Ce te faci atunci? Musai sa schimbi ceva in comportamentul tau, te inteleg ca e greu, ca esti obosita, dar daca vrei sa fie bine, n-ai alta solutie. Si incearca s anu mai fii langa el cand adoarme. Poate faptul ca te vede il face sa mai vrea sa se joace. Poate daca va fi singur in camera in momentul ala, va adormi mai usor, neavand stimuli.

Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Fetelor eu ma pregatesc sa plec la munca, dar o sa va dau si eu cateva vesti despre noi. Am sa dau copy/paste unui mesaj trimis unei mamici de aici, de pe DC (de la subiectul de Dermatita Atopica), care ma intreba ce mai facem. Sper sa reusim la un moment dat sa "intram si noi in randul lumii" si sa apucam sa scriem mai mult la Bucurii.

Suntem relativ bine.
Ne pregatim sa venim acasa (cred ca-ti aduci aminte ca noi stam in Canada).Aici completez pt voi - nu mai stiu daca va amintiti dar va ziceam acum cateva luni ca imi doresc sa ma intorc Acasa, in Ro.
O sa vina Tudor in Decembrie cu mama iar eu in Ianuarie. Asa ca suntem cu pregatirlie (vreau sa-i cumpar mamei tot-tot ce are nevoi pt Tudor pana ajung eu).

Este complicat pentru ca se pare ca T este alergic la proteina bovina si la ou. Deci trebui sa avem grija (cel putin la lapte si la cereale).

Offf...as avea multe sa-ti scriu. dar am asa de putin timp...

DECI: i-am, facut teste alergice si a iesit ce ti-am scris mai sus. M-a dat peste cap faptul ca doctorul mi-a dat injectie pentru soc anafilactic (ceea ce m-a speriat rau).Din pacate am avut ceva probleme aici ( este mama in vizita si a trebuit sa o operam de urgenta. Cheltuielileau fost foooarte mari, si trebui sa rezolv cu compania de asigurari pentru recuperarea banilor) asa ca nu pot veni si eu cu ei in Decembrie. Ma omoara gandul sa stau 1 luna departe de T. Sper sa rezist.

In rest cu DA este binisor. Mai are cate un puseu cand face febra sau cand ii mai da cate un dintisor. Dar incercam sa o gestionam (este adevarat ca mai folosim pe alocuri si cate putin cortizon). Dar oricum, suntem muuuult mai bine ca inainte.

In rest Tudor este un copil extrem de cuminte. Mananca bine, creste frumos.
Eu am avut noroc sa o am pe mama aici (de vreo 5 luni) si a fost... jos palaria. A colaborat foarte bine cu mine si a "executat" numai ce am rugat-o eu (legat de Tudor).

Va pupam si poate zilele viitoare pun si cateva poze.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Usorlili - imi pare bine sa aud de voi! cu plecarea lui Tudor, lasa nu te intrista, ca o sa ai o groaza de treburi de rezolvat si timpul va trece repede, mai ales ca pleaca cu mama ta, care il cunoaste f.bine (doar a stat 5 luni cu el) si daca zici ca ati colaborat f.bine, nu cred sa se abata de la reguli in lipsa ta. Macar stii ca va fi pe maini de incredere!

Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Multumim pentru urari!

Sandra, e adevarat e cuminte Maria, poate prea cuminte cand citesc si vad in poze cate stiu sa faca ai vostri.
Ma gandesc sa cumpar o pereche din hamuri din alea, pentru ca e super fricoasa, sau foarte precauta. Face cativa pasi singura, dar cand se prinde ca vreau sa o las singura sa mearga, se lasa pe spate si se sprijina de mine.

Cristina, nici eu nu stiu de ce i-a trecut asa, stand in casa, ca de stat in casa cu ea nu prea am stat, am iesit zilnic, dar cand erau minim vreo 5 grade afara.

Anangel, acum suntem bine, nu mai face nici febra deloc, asteptam sa treaca perioada de prohibitie.

Alexutza, dr. care i-a pus diagnostic de rubeola mi-a zis 5 zile de stat in casa, sau chiar 7. Acum nu stiu de ce se zice sa stai in casa. Pentru ca boala este foarte contagioasa si sa nu imbolnavesti si pe altii, sau pentru ca daca ar iesi afara i-ar face rau copilului?

Sephora, am vazut toate pozele cu Matti. E bine ca sunteti mai multe mamici cu ccc copiii. Ei se joaca intre ei, iar voi va relaxati un pic.

Ramomar, n-ai strigat catalogul degeaba.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

UsorLili, bine ai revenit cu vesti despre voi. Multa sanatate mamei tale.

Mergi la inceput

Cristina, ai aflat ce ai? Fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Asa va sa zica nu v-am intoxicat cu poze si va mai uitati inca!
Da e super misto ca ne intalnim asa,altfel am inebuni fiecare acasa la ea,astfel ei se joaca,manaca (toti din acelasi castron si cu aceeasi lingurita),se mai si caftesc,iar noi stam la o taclale,la o parjitura,la un sucut,normal fara a-i pierde din ochi.

LA muti ani Iubitei noastre mamici Beatrix sa ne traiesti sanatoasa,fericita si sa-ti dea Domnul numai bine ca esti o persoana tare speciala.

Sandra bine ai revenit,ma bucur ca sunteti bine si viata si-a luat cursul normal (am si io o prietena din grup care trece printr-o problema asemanatoare,dar sotu e f prezent ptr fata numai ca copilul ai simte din ce in ce mai mult lipsa tatalui,mi-e o mila de ea.In ceea ce priveste cresa,prietena mea Gabi cu baietelul roscat Rares a inceput sa-l duca,e o cresa aici la noi in cartier DT si e foarte multumita,baietelul de o saptamana e mult schimbat in bine,are un program si deja a invatat si multe lucruri noi (gen spalat pe fata etc)fetele se ocupa foarte mult de ei,le dau sa manance,ai schimba.Nu stiu ce alte detalii sa-ti mai dau,inafara de faptul ca deja locurile sunt ocupate (acum astept si io un loc,printr-o pila).Daca mai vrei detalii si ti le pot da spune-mi.Eu am optat ptr varianta asta,acolo sunt cadre pregatite care stiu ce sa le faca,aveam posibilitatea si unei bone dar am decis asa si tin sa va anunt ca si Ste a optat spre cresa.
Tanima stiu prin ce treci,si eu abia am iesit dintr-o astfel de stare,am incercat si cu Peritol dar la noi a fost frectie,asa ca am luat-o usor cu rabdare (chiar daca uneori imi venea sa urlu,sa-l trantesc,sa-l pocnesc)m-am abtinut cat am putut,iau magne b6,am impletit si m-am tinut concentrata in alta parte,chiar daca impleteam la 00 noaptea dupa ce adormea el,dar faceam alte lucruri si inafara de el.In ceea ce priveste programul,am reusit vad si cu asta.Il scol de dimineat la 8.30-9 nu-l mai lasa sa mai doarma,acum la 12 cade rupt,doarme pana la 14-15 si apoi joaca,foarte multa joaca,obosit la maxim,scos untu din el,si acum la 23 doarme,toata noaptea la el in patut ceea ce crede-ma ca nici in visele cele mai frumoase nu mi-am imaginat.Sper sa treci peste perioada asta si sa-ti revii repede.
Lexi nu stiu,dar eu as prefera sa-l duc la cresa dect sa-l las cu o astfel de bunica (amenint-o ca nu i-o mai lasi,ca nu-ti place cum a crescut-o)nu se poate sa-ti spuna asa ceva,nimeni nu s-a nascut invatat si ce daca a crescut 4 copii,poate sunt bolnaviciosi si au probleme (zic si io)de aia e si asa bolnavicioasa biata copila,eu la 3 luni iarna il duceam pe Matti la inot si nu mi-a racit,l-am scos afara la 2 zile dupa ce s-a nascut si na avut nimic.Incearca sa-ti impui punctu de vedere si daca nu cauta o cresa,io am doua bune in cartier,te duci si vezi,controlezi.Din auzite ca nu-i buna nu faci nimic.
Fetelor cine a zis ca febra peste 39 nu-i de la dinti e un neadevar,copilul meu a avut 39,8 la dinti acum dupa 2 zile nu mai are pic de febra,nu i-am dat decat nurofen si calpol si supozitor cu novocalmin ,daca avea altceva stranuta,tusea sau nu-i trecea in 2 zile.Deci se poate si mai ales e un copil care nu a facut niciodata febra,la nimic,la nici un vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Alexuza chiar ne intrebam ce-i cu tine,am zis ca esti supa.. sau s-o fi intamplat ceva,dar bine ca a fost doar atat si ca sunteti bine.
Xandra pupici de la noi.
Da Cris asteptam cu nerabdare verdictul....
Gety sa va faceti repede bine,boala e contagioasa,dar stiu ca nici nu face bine,ca trebuie stat la temperatura constanta,dupa cate ami aduc bine aminte.

VA ziceam ieri ca naste o prietena,a nascut cezariana ,fetita 49 cm si 3,150 numai ca era inca dependenta de oxigen si are labuta piciorului putin stramba,cica ar fi stat nasol cu ea in uter,dar se rezolva cu masaj (ati mai auzit asa ceva)

In seara asta cred ca strangerea e la mine.

Iar vestea cea mai nasola e ca de LUNI raman fara Petra pana pe 7 ianuarie.UFA imi vine sa urluuuu!

Mergi la inceput