Bucurii de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
eloise spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele noastre, si multumim pentru complimente!
Am vazut si eu pozele lui Matti cu prietenii lui, foarte faine!
Gety, nu, e Kauflandul din Pacurari, e aproape de noi si acolo ne facem cumparaturile de rutina.
Vroiam sa va intreb cum mai scoateti copiii afara, in carucior sau pe jos? La noi e foarte frig, in jur de 0 grade, si ingheata in carucior din cauza ca nu face miscare. Pe de alta parte, daca il iau pe jos, el inca nu stie sa mearga cuminte de manuta, se duce in toate partile sa exploreze. Daca il duc in parc, e pustiu, nu mai sunt copii, el vrea s-o ia numai pe "aratura" prin noroi, sa ia frunze uscate de pe jos (ce batai de cap am avut cu castanele, ca isi infunda in gurita cate una de-aia maaare si abia i-o scoteam)
Deci, cum ii scoateti la plimbare? Si cat dureaza plimbarea?
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
alexutza_26 spune:
Pufy, Mexxa -LA MULTI ANI!!! sa va traiasca flacaii, sa le dea Dzeu multa sanatate noroc si fericire in viata!!!!
By the way - Mexxa - tu pe unde esti??? cum mai sunteti??nu ai mai dat niciun semn de viata!!! de la noi
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Andra - de cand a venit frigul peste noi, am renuntat la carut, pt ca il caram degeaba si pe deasupra mai si ingheta in el...mergem pe jos, mai tinut de o manuta, mai singurel unde nu sunt denivelari (care ne dau inca batai de cap) si stam cam o jumatate de ora, sau poate un pic mai mult daca ne intalnim prin fata blocului cu prietenii de joaca!
Noua oricum ce ne place ff mult este sa mangaiem rotile masinilor parcate pe trotuar...asa ca pt noi este bine prin fata blocului decat in parc
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
tanima_i2002 spune:
Bune fetele.
La multi ani tuturor celor care poarta nume de sfant. Sa aveti o zi superba.
Multumesc mult ptr sustinere tuturor, chiar incepe sa mai vina soarele si pe strada noastra. Ieri am fost intr-o vizita si Rares a fost f cuminte, numai la intoarcearea acasa in masina a fost super agitat, acasa la fel abia m-am inteles cu el, a dormit numai 20 de minute si alea dupa luuuungi incercari de al adormi. Seara cum s-a trezit a marait continuu 1 ora de simteam ca ma lasa de tot nervii, am sunat-o pe maica-mea si i-am spus sa lase totul si sa vina sa doarma la mine. Am reusit sa il antrenez pe Rares la joaca si a uitat intr-un final de maraiala. Cand a venit mama nici nu a vrut sa se uite la ea, iar daca se apropia de el urla, a stat numai de pantalonii mei agatat. Intr-un final am reusit sa il mai desprind ca sa pot sa pregatesc de mancare, baita si la nani. Deja la 9.30 terminasem cu toate iar la 10.30 a adormit singur in patut dupa ce l-am mai frecat pe spate cu mana, l-am mai lasat sa maraie si ieseam din camare, pana la urma a adormit (ce este drept era tare obosit ca ieri toata ziua a dormit 40+20 de minute,, muuuult prea putin). Cand aud cat dorm copii vostri imi vine sa plang nu alta.
Am avut o noapte destul de linistita in comparatie cu ultimele nopti, s-a trezit de vreo 5-6 ori, la 3 l-am luat cu mine in pat, la 6.30 s-a trezit si s-a mai culcat abia la 7.30-7.45 si a dormit pana aproape de 9. Deja la trezire avea chef de joaca si ranjeala, se vedea ca s-a mai odihnit. Si eu ma simt mai bine.
Azi de dimineata l-am dus la biserica la impartasit ca nu mai fusesem de mult, a luat singurel pastite, am venit acasa cu nasul rosu de frig in cantec de paaaaaaaa-pa, paaaaaaa-pa. Si chiar a papat f bine, un mar cu biscuite si unt pe paine ca m-a vazut pe mine ca mananc si i-am dat si lui.
Legat de iesitul afara eu nu plec decat rar fara carut, cand ploua sau imediat dupa ce a plouat ca mi-e scarba de apa, in rest plecam cu carutul dar il pun destul de des pe jos ca sa nu inghete in carut stand drepti. O sa punem in functiune cel de-al doilea carut care desi este tot sport are si husa de iarna si din cea de ploaie, este mult mai dotat decat actualul (o jarca de 700.000 lei care insa si-a facut toti banii si a fost super util in plimbarile cu autobuzul prin oras).
Afara noi iesim inca de 2 ori pe zi, dimineata cate 1 ora, rar mai depasim pana la 1.30 ore, dupa pranz iesim iar 1-2 ore. Chiar daca este f frig, tot iesim 30 de minute, chiar si cand ploua ies cu el cu umbrela su daca numai picura il imbrac in combinezon si cu gluga si il las pe el singur pe jos chit ca vine ud fleasca.
Acum l-am lasat sa adoarma iar singur in patut si desi s-a ridicat de vreo 10 ori a adormit singur, se pare ca incepe sa isi reia vechile obiceiuri (ma refer la cele bune). Dar sper sa doarma si mai bine decat zilele trecute.
Alexutza si Rares face la fel, mangaie toate masinile si rotile masinilor, notoc ca am multe hainute groase adunate de la nepoti si fini si cu ce i-am mai laut si noi, cu ce am mai primit, imi permit sa il las sa se murdareasca de 2 ori pe zi ca altfel...
Acumfug sa ii pregatesc o papa..
PS: Eu care credeam ca doarme copilul si el canta in patut de zor.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
Sephora spune:
Va pup fetelor
N-am mai intrat aseara ca copkilul si-a facut de cap,iar a adormit la 23.
Vroiam sa va spun ca i-am pus pe el combinezonul (salopeta cu maneci)cand am iesit afara si ia fost super cald s el cum are transpiratia acida si pielea asta atopica mi s-a umplut tot de bubite pe spate si toarace,m-am cam speriat dar am sunat dr si i-am zis cum sunt si mi-a zis ca sunt sigur de la caldura,asa ca l-am spalat cu ceai de galbenele,cu apa si bicarbonat si azi aproape ca nu se mai vad.
LA multi ani celor care asi sarbatoresc azi ONOMASTICA si mai ales lui GABRIEL de Xandruza,sa fiti sanatosi,norocosi si pupici multi.
ramomar spune:
cu mii de scuze ca am uitat de cei doi Mihaita ai bucuriilor le urez acum:
La multi ani, multe impliniri si pupici speciali pentru
Mihai de pufymic si
Mihai de mexxa!!!!
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
AdinaF spune:
Buna fetelor!
Raamomar, raspund "prezent" la apel.
Beatrix, "La multi ani!" si o viata fericita alaturi de comorile tale iti doresc.
cristina, asa-mi place cum le graiesti tu...
La capitolul asta am ajuns doar pana la pagina 8, recuperez mai tarziu.
Fetelor, eu sunt asa de fericita de cand imi umbla berbecii, spatele nu ma mai doare, ii iau in brate doar la giuguleala, de asta nu ii privez, se joaca f. mult impreuna, mai nou cu mingile si aspiratorul , ne lasa si pe noi sa mai rasuflam...
Am invatat si eu ca la fazele "enervante" sa nu mai reactionez deloc, pur si simplu mergeam in bucatarie, sau la baie, egal, imi cautam de lucru in alta parte, si la un moment dat a dat rezultate.
Pe bune, mai nou am impresia ca se straduiesc sa-mi faca mie viata cat mai usoara, scumpii de ei...
La noi nu functioneaza f. bine faza cu "ia mana, nu ai voie", pur si simplu ne rad in nas, dar deocamdata nu ma stresez, sunt convinsa ca si asta se regleaza de la sine.
Si noi avem saptamanal "intrunire" cu mamici si copii de varsta alor mei, iar data trecuta Alex a incercat sa traga un cablu din priza si una din mamici a urlat ca nebuna "Nein!!!". Alex a tresarit, ca nu-i obisnuit la un astfel de ton, iar mie imi venea sa-i iau capul respectivei, dar mi-am inghitit cuvintele. Asta-i problema mea: sunt prea dragutza pt lumea asta .
Acuma va las, ca mi s-au trezit odraslele.
O zi faina va doresc!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
GETY spune:
Gonghy, ti-am vazut de ieri pozele cu noul look, prin urmare am fost si eu si am luat putin varfurile, ca sa poata sa creasca.
MamiLili si Maria se distreaza cand ii zboara mingi prin fata ochilor si mai ales cand topaie vara-sa pe langa ea. Pacat ca topaie cam rar.
Sephora, niciodata sa nu spui niciodata. Tot am auzit pareri ca e mai bine cand sunt 2 si m-a cam pus pe ganduri, parca parca....
Tanima, schimbarile o sa vina in timp, nu toate odata. Eu eram fan emisiunea Supernanny, dar cea originala, ca acum au schimbat dadaca si am invatat multe de acolo.
Mirabelac, noi nu am avut asemenea probleme. Eu chiar nu inteleg de unde infectiile astea urinare, cum se fac? Multa sanatate lui David!
Eloise, Kaufland-ul vostru seamana foarte bine cu cel din Nicolina. Cred ca sunt si identice ca si noi avem cele 3 masinute la intrare, asezate intocmai ca la voi.
LA MULTI ANI TUTUROR CARE-SI SERBEAZA ONOMASTICA AZI!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
MamiLili spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele sfintilor Mihail si Gavril, printre care:
Rares-Gabriel
Sebastian - Mihai
Nicolas - Mihai
Cosmin - Mihai
Gabriel
Gabitzica
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Mira, imi pare rau ca Davidutzu e bolnav, nu stiu ce sa-ti raspund la intrebarea ta.
Vroiam sa mai zic ceva, revin...
Edit: mi-am amintit. Xandrutza, te-am ratat azi! Eu-s zilnic pe-afara intre 1 si 3-4. Cand ai chef, bem un ceai la McD ca s-a renovat si-i mai fain.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)