Mamici de mai-iunie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 2
leeloo2004 spune:
LA MULTI ANI Cory!!!!! Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!!!
Eu am fost dimineata la eco si recoltare pentru DT. BB e bine, activitate cardiaca buna, e mai mare decit virsta lui cu aproape o saptamina (adica am ecografic 11s si 6z) si "se pare" (asa mi-a zis dr...) ca e baietel - deci Stefan al meu "se pare" ca va avea un fratior! Pliul nucal e 1.4 mm - rezultatul la DT il am abia pe 19 noiembrie...sper din suflet sa fie ok. Urmatoarea eco o am programata pe 20 noiembrie...
Am si poze cu bb - o sa rog o colega sa mi le scaneze si sa le pun pe contul comun...
Va doresc o saptamina deosebita (nu luati aminte la vremea de afara...)!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
DanaH spune:
Buna dimineata, mamici cu burtici! O saptamana buna pt voi si bebeii vostri!
La Multi Ani,Cory74, sa fii fericita, sanatoasa, sa ai un bebel sanatos si frumos care sa va aduca numai bucurii!
Dana
14+
Alysh spune:
Cory, ma alatur si eu fetelor si-ti urez: LA MULTI ANI! Sa-ti dea Dumnezeu un bebe samatos si adus pe lume la termen si tie putere si sanatate sa-l ingrijesti!
Alina 13+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
kristinik spune:
Alysh merci de raspuns. Credeam ca sunt singura cu aceasta problema. Si ma gandeam ca poate am ceva probleme cu stomacul.... Bine am citit ca s-ar putea sa ai crampe in timpul sarcinii, dar nu ma gandeam ca asa poate sa fie. Si ma mai doare si burtica.... of of.
Lasa, bebe sa fie sanatos!!!
andreap spune:
Buna dimineata!
Noi in we am avut mare petrecere mare....am serbat zgubilitica Mariuca;am avut cam 14 piticoti invitati,plus parintii din dotare.piticii s-au distrat bine casa arata ca dupa uragan...dar ce conteaza.
ref.la burtica..durerile la mine sunt cam ca cele de la menstruatie.Dar ma sunt si alte dureri si acelea sunt contractiile:sunt niste senzatiic a se 'strange' burta...ca si atunci cand ti-e frig si parca se strange carnea pe tine.Plus ca se intaraste burtica.Astea sunt cele epriculoase.pe celelalte eu le pun pe seama cresterii uterului,fixarii sarcinii etc.
Ceea ce ma intriga pe mine este durerea de mijloc insuportabila:ca atunci cand abia nascusem sa ramaneam cocosata daca ma aplecam.Deci daca stau nu ma doare..cum ma misc,ma aplec..gata..incepe.
Miercuri merg si eu la medic.Sper sa fie totul bine
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Alysh spune:
Andreea, La multi ani pt Mariuca! Sa-ti traiasca , sa te bucuri de ea si de bebele din burtica!
Nu stiu ce sa mai zic cu durerile astea de buritca, eu m-am speriat, dar m-au asigurat fete mai cu experienta ca sunt normale, doar e necesar repaos la pat si no-spa. La mine n-au cedat decat cu no-spa injectii, ceea ce iti recomand si tie sa faci. Eu n-am simtit ca mi s-a intarit burtica, doar ca oricum acum ea e mai tare, ca s-a bombat de la sarcina, cel putin asa cred eu. Inainte infingeam degetul in grasime, acum e cu totul altfel. Ah, ce crampa m-a apucat (de-aia de stomac de data asta)
Alina 13+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
cory74 La multi ani!, sanatate, o sarcina usoara si-un bebe sanatos si papacios.
Mie iar nu mi-a fost prea bine in dimineata asta(se pare ca ma apuca la spartul targului ).Dar raul a durat doar vreo cateva minute.Apoi am putut sa mananc.
Am uitat sa va zic ca d-ra ginecolog mi-a recomandat sa iau iod si maltofer (fier cu acid folic). Pe prospectul maltoferului scrie: " Nu exista dovezi referitoare la existenta vreunui risc în timpul primul trimestru de sarcina si este putin probabil sa apara unele influente negative asupra fatului." Cuvantul probabil ma cam nedumereste. Cred ca nu voi lua in primul trimestru. Si iodul nu e periculos sa-l iau fara ceva analize?
Si mi-a zis sa nu mai iau Materna.
Voi luati suplimente de fier, iod sau vitamine? Sau alte medicamente?
Lilly 11+ Bebe
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, fetelor,
Cory, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita!!
Fetelor, eu m-am ingrasat cam 3 kg pana acum si sunt in 15 saptamani, o fi mult??
Tinand cont ca la prima sarcina am luat 20 kg, acum in aproape 4 luni am luat 3 kg, nu stiu ce sa cred.
Cam cand simtim pentru prima oara cum se misca bebe, pe la 16 saptamani, nu?? Voi ce stiti?
Ah, si altceva: de vreo 2 zile aud un vajait in continuu in urechea stanga, oare o fi de la tensiune?? Ce credeti??
+ 15
Pupik de la Onyx si Vlad
gabitzam spune:
La prima sarcina mi-a dat fier parca undeva pe la jumatatea sarcinii.
Atunci am luat Materna, pina am nascut si pe perioada alaptarii.
Acum iau Elevit.
Atentie ca fierul constipa. Nu trebuie luat impreuna cu calciul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andreap spune:
Alysh,cam greu realizabil statul ala la pat!Am servici si copil...plus mancare,curat...asta e.Cum o vrea bunul D-zeu!
Eu deja sunt speriata..maine incerc sa merg la medic.Am gasit pe tampon(de cand cu utrogestanul asta,trebuie sa port..) o pata maronie-cafenie.Nu stiu ce e,burta ma doare in continuare....
Sper sa fie bine,doar o alarma falsa....
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004