Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)
Raspunsuri - Pagina 10
monica-elizabet spune:
ma bucur ca sunteti bine...si ca ati rezolvat cu netul
sarbatori fericite!
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Liana30 spune:
Sarbatori fericite si din partea mea..va puppp
www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Veniii Craciunul
Putin cu putin se aduna marea...
andre_ea spune:
Sarbatori fericite!
Banutii de la mine probabil vor ajunge abia dupa sarbatori, nu inainte asa cum intentionam. Chiar acum i-am trimis.
Va doresc sa vina mosul cu sacul plin de sanatate!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
doinabita spune:
Liana si noi va dorim "SARBATORI FERICITE" , sa ne indeplineasca tuturor Noul An dorintele!!!!
Monica suntem bine, azi am mutat calculatorul in dormitor, caci e cald de la soba.
Andrea multumim mult de tot!!!!!!!!!!!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
Doina, Dan...
LA MULTI ANI!
anul 2008 sa va aduca numai bucurii, multa sanatate si sa va implineasca visul mult dorit
Doamne ajuta!
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Monica, sa se implineasca visele tuturor!!!!Anul Nou sa ne aduca bucurii!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
doinabita spune:
Suntem putin suparati...una din escare nu vrea de loc...maine vine un doctor chirurg acasa.Nu mai stim cu ce sa mai dam...una este aproape vindecata, iar una e urata...
DOAMNE AJUTA!!!
Doina Bita
Mariaa spune:
Buna Doina si La multi ani!
mama a primit in spital un spray pentru escare cu care a scapat in 2 zile de 2 escare urate de tot de pe spate. maine intreb exact cum se numeste si-ti zic daca mai ai nevoie.
sanatate multa!
Dan foloseste perna pentru escare?
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
doinabita spune:
Mariaa, chiar te rog sa intrebi, avem nevoie!!!!Dan are perna pentru scaun, slatea, dar a facut escarele cand am fost in China de la stat in fund ore multe in avion, pe drum...de atunci ne luptam cu ele, mai ales ca toate aceste alifii costa destul...cine a folosit stie...Te rog mult sa imi spui cum se numeste ce a folosit mama ta!!!!
Doina Bita