***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)
Raspunsuri - Pagina 14
ali24 spune:

ella_74 oauuuuu ce dulce e bobyta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
roxicucu spune:
Ella, sa inteleg ca laptele asta i-l dai numai cat se regleza puiutul la burtica, nu e un lapte pe care sa i-l dai incontinuu, nu?
ella_74 spune:
Motanel, vazut poze cu Teodora, seamana cu tati, nu? tare dulcica si delicata.
dar n-am vazut folder cu oct-noiembrie
Mary_lou, vazut poze cu baietel dragalas, si foarte trendy; ce bine ca s-a cumintit si ce frumos ca puteti iesi cu el fara sa urle; nu sunt stresata cand urla asa in public, dar nici placut nu e, in orice caz imi piere orice chef sa ies cu el; e invatat doar cu noi si la straini plange; exceptia e sor-mea geamana care il ved din an in pasti dar fiindca suntem la fel, boby crede ca-i la mami in brate si sta cumintel
Ckrstina, nici un fel de mama nu este obligata sa-si faca pensie privata; optam doar la fondul de pensii privat care va gestiona un procent din contributia la pensia obligatorie care pana acum era gestionata de stat.
hai ca nu pretind sa fiu foarte coerenta la ora asta; in orice caz, am mai postat despre pensia obligatorie, partea administrata privat dar nu stiu in ce capitol.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
ella_74 spune:
roxicucu, poti sa-i dai lapte din soia cat timp vrei, doctora m-a asigurat ca va lua in greutate foarte bine si cu laptele asta fiindca este vitaminizat si nu-i lipseste nimic din ce ar avea celalat , decat lactoza
; sunt bebelusi care din pacate nu pot bea altceva din cauza de alergii, intolerante sau mai stiu eu ce, adica diaree sau ce are al meu, ozn-uri, ca nu am descoperit ce are inca 
ali24, sanatate lui Rafi; si zici ca bagi shopping mare la nemti!
mary_lou, ai cumparat tot bucurestiul?
nu-mi inchipui cum as putea sa fac shopping cu boby; doar in vise...
hai ca ma duc sa dorm, mai vorbim maine seara;
noapte buna
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Fetele care stiti germana, spuneti-mi si mie ce inseamna "GrieB". Gris?Alina si
Mara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Da Graviduta, gris este.

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
Pepsi spune:
am revenit![]()
androix, imi pare rau ca i probleme!
addinel, eu nu te-am uitat
sa stii ca eu sciu des si cam la toata lumea dar e prima luna ca-mi ureaza si la david al meu mai multe fete "la multe lunisoare", pina acuma ne consolam cu sobi ca avem copii nascuti in aceeasi zi, in plus eu le urez si la ceilalti nascuti in aceeasi data dar alta luna desi mie nu mi s-a urat, am zis sa fac eu primul pas!
poate luna viitoare persoanele acelea ii vor spune si la piticul meu
si sa-ti mai zic un secret, pune-ti in semnatura data de nastere a fetei ca asa e tare usor sa vedem cind e nascuta, ca la citi sintem greu de tinut minte, si sa tot dai pe prima pagina.....hai ca iar m-am intins!ce draguta e maria cu chestia aia pe cap...
moberi, am ris la ce ai povestit!cum e la munca?stai linistita ca nu esti in urma cu diversificatul, ce sa zic eu atunci ca nici apa nu i-am dat inca(cu exceptia celei de la piscina
)
monytza, cit e de frumoasa micuta, si ce ochi frumosi are.....sa va traiasca! nu e prea micuta sa stea in picioare?tin minte ca dominic mergea tinut de minuta la 8-9 luni si lumea imi zicea ca e prea devreme. e drept ca si david sta in picioare daca=l las si inca nu are 5 luni, la piscina de ex ii pune pe bebei pe marginea apei si apoi sar in apa....
ali24, e ok cu picaturile daca ti le-a dat medicul, auzi m-am uitat si eu pe cerealele alea si asa scrie pe cutie, poate ne lamureste didi ce inseamna in germana aia, dar in compozitie nu au gluten ca sint din orez
de ce nu-i dai borcanele, ca sa nu intrerupi mincarea?
angela, felicitari ptr kg
gravidutza, e super combinezonul acela, si eu am unul ptr david, se face si geaca, ia o marime mai mare, ca sa poata folosi geaca prin primavara, oricum la virsta asta cresc asa de repede, ce e super e ca merge si in masina. si eu i=am luat unei colege asa ceva, si era super incintata!
paflo, e scumpica sofia
didi, numa eu si sotul avem asigurari de viata, la cei mici nu le-am facut. cadou de Mos craciun cred ca=o voi lua o geanta de mers la servici gen servieta din piele, ca va fi si de terminarea studiilor.
roxicucu, daca a iesit alergic la lapte vaca si ou(asa e la albus e alergia din cauza albuminei) trebuie oprite imediat administrarea lor, cel putin la noi asa a fost, ptr ca dominic facea cu soc anafilactic!dar si daca nu e cu soc, poti vedea aici la subiectul cu bebei alergici la fel se recomanda.eu, personal sint revoltata cind vad ca medicul tau nu ti-a spus sa opresti laptele care contine proteina!si dominic a fost la ou, a trecut in primul an, vezi ca unele vaccinuri contin albumina(ce este si in ou) sa fii atenta cind il vaccinezi!cu laptele hidrolizat este unul special facut ptr bebei cu alergii de catre marile firme de lapte praf.stiu ca poohy ii dadea lui manu, poate o intrebi pe ea care e firma, sau intra la bebei cu alergii si intreaba sigur fetele din romania stiu.cu laptele ai grija ca daca scrie pe el HA el este doar partial hidrolizat si poate sa produca reactii alergice!uite am gasit cum ii zice la lapte, ii zice alfare si e de la nestle, si uite ce am gasit la asociatia de pediatrie elvetiana, http://www.swiss-paediatrics.org/paediatrica/vol12/n6/prevall-fr.htm o fraza interesanta "Il existe divers types de préparations pour nouveau-nés et nourrissons, à base de protéines du lait: a) non hydrolysées, b) partiellement hydrolysées (laits HA), ou c) extensivement hydrolysées (en Suisse: Alfaré® ou Damira®) ou à base d'autres protéines ou d'acides aminés (Pregomin®, Pregomin AS®, Neocate®)" deci cauta alfare de nestle, pregomin de milupa, si poate recunosti celelalte marci.la multe lunisoare!eu i-am dat numai produse de soia, inclusiv laptele de soia de cind nu l=am mai alaptat 18 luni pina acum 2 luni. si laptele de soia e controversat ptr ca contine fitoestrogeni(hormoni) si e periculos la consum f indelungat ptr ca da feminizare la baieti! dar inca nu s-a demonstrat stiintific aceste teorii.cert este ca in viata tot timpul alegi dintre 2 rauri pe cel mai putin rau, de aia ai de ales intre lapte vaca care-i face rau copilui, si lapte de soia(cu fitoestrogeni)sau lapte hidrolizat complet(lui dominic nu-i placea gustul de aia i-am dat soia, si m-am gindit ca doar japonezii care consuma multe produse din soia nu sint popor de homosexuali!
michigan, vazut placut pozele
mai fetelor eu nu am timp sa fac depresie! si asa as face una....sa stau lata la pat si sa nu fac NIMIC!
doxinu, eu ii dau camillia de la boiron,ptr dinti, este homeopat, f bun, isi face efect in 15 min maxim
ella, imi pare rau ca nu ati reusit sa mergeti cu el la botez, scoate=l mai des se va obisnui! frica de straini are si dominic la 3 ani jumate, adica daca cineva necunoscut vine la el sa=l intrebe de sanatate fuge la mine si ma striga ca din gura de sarpe
asa l=am invatat, ca se mai fura copii pe aici...
mortal filmuletul ma da tu in loc sa=l inveti sa zica "mama" il inveti cu dusul!auzi ella, crede-ma pe cuvint ca nici intoleranta nici alergia la lapte NU se manifesta cu FEBRA!!! pai ce are febra cu alergia?sau intoleranta. daca piticul tau reactioneaza asa la laptele de vaca e clar ca are sau intoleranta sau alergie, mai degraba as opta ptr intoleranta din cauza diareei, dar trebuie diagnosticat cu teste exact!scaunele dese sint ca tubul lui digestiv nu are enzima necesara procesarii lactozei, si de aia face caca des! daca e intoleranta. nici dominic nu lua in greutate dupa 6 luni!un alt semn de alergie. si nu tot timpul sint si manifestari cutanate, si diaree, si soc anafilactic. al meu nu a avut diaree, ca a facut soc anafilactic, cica e cazul fericit, ca te lecuiesti sa-i mai dai lapte!fa-i teste ca are deja 6 luni si te vei lamuri daca e alergie sau intoleranta.
alexalice, nu reusesc sa vad pozele
din cite vad sint singura.....
motannel, nici o graba, si mai tirziu e bine daca il dai!ma bucur ca a papat
acu, ma gindesc pai la cit scriu eu inseamna ca am tot timpul din lume....si totusi ma ocup singura de doi pitici, ca dominic merge la gradi numa lunea si vinerea, fac mincare, spal, calc, curat, mai si fac gimnastica
si altele. dar sotul ma cearta ca seara dupa ce culc copii, fug la calculator si-mi "pierd" 1-2 ore, imi zice sa ma mai relaxez si eu....sa ma uit la un film ceva....cred ca=i urmez sfatul!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
gabiu spune:
ella bobytza e un dulce. Si noi ne chinuim dar suntem la faza de ta-ta-ta pe care il zice si noaptea daca se trezeste cumva cand il schimb. Oricum taica-su e topit si dupa ta-ta asta( care nu cred ca inseamna tata, dar ma rog)
alexalice, ai o fetita tare dulcica. Totusi nu stiu dc e bine s-o lasi sa puna mana pe matza. Noi din cauza pisicilor nu am fost la soacra-mea niciodata. Si pana nu scapa de ele nici nu calcam pe acolo. Pe langa toxoplasmoza mai sunt si alte boli grave care se pot transmite.
mary_lou, ma bucur ca si-a revenit plangaciosu'
Noi tot n-am reusit sa bem din biberon, tot atat de putin mancam dar macar aratam bine si ne pregatim de vaccinul de 6 luni![]()
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
doxinu spune:
PEPSI multumesc de raspuns!Nu am dormit toata noaptea.Adica din 2 in 2!In schimb el este foarte odihnit nu ca mine care sunt praf!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
ramona7 spune:
Intru si eu pe fuga de la lucru.
Am vazut poze cu octavian, hacker mic de michigan;
antonia zambitoare de monytza,
alice jucausa de alex
filmulete cu bobyta vorbaret si mancacios de ella
Spunea alex de pisici. Noi avem una de cand eram insarcinata. E vaccinata, cu carnet de sanatate si toate alea. Nu sta in camera cu bebe sau cu noi. O mai aducem ziua de se plimba pe podea si razvan se uita dupa ea. E fascinat ca se misca. Nu va mai spun ca am citit o goraza despre asta mai ales cand eram insarcinata si multa lume imi zicea sa dau pisica afara. Mi se parea inuman ca in pragul iernii sa fac asa ceva. Inainte de a o avea pe pisi de acum, nu suportam pisicile. Am crescut la bunici cu multe pisici, dar le bateam si le alungam pe toate. Am intalnit o familie cu un copil de 1 an care dormea numai daca era pisica in jurul lui.
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara 
michigan spune:
neata, ne-am trezit si noi voiosi pe la 7 juma si dela 9 dormim iar,sa aiba timp sa-si faca mami portia de aerobic
si sa-mi pregateasca si mie supica, si bineinteles sa intre sa vada ce mai fac capsuneii si capsunelele si mamicile lor dragi

Alina si
Mara (27 iunie 2007)