***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

roxicucu, citeste aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96860

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Am promis si ma si tin de cuvant[/

Pozici cu Albastrelu frumuselu la 5 lunisoare]

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by addinel

si pentru ca tot s-a deschis subiectul raspunsurilor pe prietenii vin eu sa infirm povestea asta. eu scriu rar spre foarte rar si totusi de cate ori am avut o problema mi s-a raspuns. uneori de catre mai multe persoane, alteori de catre mai putine... dar mi s-a raspuns. si asta este foarte important. ce m-a intristat pe mine la un moment dat (dar mi-a trecut ca-mi trece repede de obicei :P) e ca dodoloatzei mele nimeni nu-i ureaza nimic de ziua ei- noroc cu lavini ca ne felicitam reciproc. si ca sa filosofez putin: mi se pare firesc celor care scriu mai des sa li se raspunda mai mult, sa li se bage in seama postarile, sa le fie felicitati bbii cu ocazia aniversarilor- doar nu mi-o ura mie cineva- ca necunoscutii de obicei nu-si ureaza intre ei. in plus, ca si in viata reala se creeaza niste afinitati. gata ca m-am intins- toate mamicile de capsunici, active sau nu.

Addinel, pupam dodoloatza. Eu urez la multi ani cand mi-aduc aminte si chiar daca nu cunosc, nu prea are legatura la mine cu cunoscutul. De-aia sa ma scuzi Si nici fetele nu cred ca au facut-o intentionat.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ELTEKA sa sti ca si dupa mine daca era i as fi dat tot osciloccinum dar nu am avut a noi din pacate si aici nu cred ca se gaseste.medicul de aici mi a dat ceva supozitoare pe baza de plante nu ar nimic grav .Doar ii curge nasucul si tuseste.si in general a spus ca arata foarte bine.si daca tot am fost acolo i am spus sa se uite si la putulica sa vad ce zice si a zis ca n trbuie decalotata.si e putin rosie si i a sus sa il spal cu ceai de musetel s ia dat ceva crema speciala.deci nu m am dus degeaba.ptr ca la noi am fost deja la 2 medici si tot nu si au facut efectul cremele ce mi le au dat ei si nu stiu de ce dar paca acum sunt sigura ca asta de aici o sa aibe efect...asa sunt eu nu prea am inredere in nimic ce tine de romania daca ar fi dupa mine eu m as muta aici dar sotul nu vrea

Motannelmersi de aprecieri.nu stiu daca suntem cei mai mari.intr un timp mai concuram cu cineva la categoria greadar nu mai stiu cu cine.am un program de modificat pozele.cand o sa ajung acasa (cam intr o saptamana) o sa vi l trimit si voua(daca platiti bine)

Pepsipicaturile le aveam prescrise de doctorita noastra de cand a mai fost odata infundat la nas de aia i le am da nu le am cumparat eu de capul meu.nu stiam ca nu e bine sa ii dau.iar pe cereale scrie gris.sa fi gris din orez???

DidiAlexmersi de raspuns.incerc sa imi fac placuta sederea aici.si ce ar putea fi placut aici???cumparaturile.asa ca profit din plin de ele ca am gasit aici lucruri mult mai de calitate si mai ieftine ca la noispre disperarea sotului.(dar lasa ca nu vin eu prea des aici asa ca...

fetelor chiar nu stiti daca e vreo problema ca am intrerupt mancarea vreo 2 saptamani???am fost diversificati de vreo luna am papat supica si pireu de legume o data pe zi.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Monytza, e minunata Albastrica.Ne incuscrim?
Si tu arati super!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Monytza,
acum am vazut pozele, ce bine sta papusica ta... noi avem fundul "greu" nu stam asa bine, dar o sa invatam noi ! Si tu arati bine,tinara si frumoasa !

Vreau si eu sa va spun sa nu va mai suparati...nici eu nu reusesc sa scriu prea des, citesc dar nu am sfaturi de dat, papam doar laptic si cele mai multe discutii sunt despre diversificare.Cu "urarile" pentru puiuti, nici eu nu tin pasul, dar mereu ma uit la data nasterii din semnaturi !! LA MULTE LUNICI !!! tuturor sarbatoritilor , fiecare zi e o sarbatoare, eu ma bucur in fiecare zi de minunea mea . Admir copii vostrii, nu mereu scriu cu aprecieri dar mereu ma minunez cum cresc si cit de frumosi sunt .

Despre noi : cind e pe burtica, Nicole se invirteste de numai, ii pun jucarii de jur imprejur si face cite o tura...Noi avem 7,300 de la 2,800 la 5 luni si 5 zile, eu ma declar multumita si cu riscul de a ma repete : fiecare are ritmul lui, ca si noi, nu suntem toti la fel...Si noi asteptam dintisorii, uneori seara e tare miriita draguta...

Va dorim o saptamina placuta

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ali24
fetelor chiar nu stiti daca e vreo problema ca am intrerupt mancarea vreo 2 saptamani???am fost diversificati de vreo luna am papat supica si pireu de legume o data pe zi.

Ali24, eu nu cred sa fie vreo problema majora, doar sa-si ia puiutul tau tot ce trebuie doar din lapte (ca am inteles ca asta o sa-i dai). Nu stiu daca se mai satura acum doar cu atat. Si, in plus, sa nu trebuiasca sa o iei de la capat cu invatatul cu mancarea.

Ziceti-mi si mie ce parere aveti de www.laredoute.fr/vente-veste-combinaison-bebe-garcon-cocoon.aspx?productid=324107929&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">combinezonul asta. Vreau sa-l iau cadou pt baietelul unui coleg, care s-a nascut saptamana trecuta.

Diversificarea

Mergi la inceput

Graviduta e tare dragut combinezonul -sunt sigura ca o sa ii placa la cine il faci cadou,sau cel putin mie una mi ar placea.si in legatura cu mancarea ii dau si cereale si nu dat semne ca nu se satura ,oricum nu ii dadeam eu prea multa mancare-*-adica nu inlocuia o masa si nu am avut probleme nici la invatatul cu mancarea.mi a acceptat tot din prima,ceea e ma bucura tare mult ca eu tot timpul ziceam ca nu vrea sa am un copil pretentios la mancare.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi

Mergi la inceput

tot eu...

la faza cu bagatul sau nebagatul in seama sa stiti ca si eu la un moment dat ma simteam mai "nebagata" in seama si chiar cand ma gandeam sa "va atrag atentia"am vazut ca majoritatea m ati felicitat de ziua mea si m am bucurat si m am simtit parca si prost ca va invinovateam degeaba.iar acum imi dau seama ca asa cum si eu de multe ori abia am timp sa citesc in fuga mesajele voastre dar sa mai si scriu asa sunt sigura ca nici voi nu aveti timp ca doar si voi aveti cel putin cate un copil acasa care are nevoie de atentia voastra in majoritatea timpului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Graviduta, eu una nu sunt un fan al uleiului de masline (fie el fiert sau nu) folosit la masajul bebelusilor - de fapt, nu sunt un fan al nici unui ulei de masaj. Sunt unele teorii ca s-ar absorbi si ar favoriza ingrasarea (aici ma refer la cel de masline), plus ca exista riscul aparitiei unei eruptii acneiforme (ceea ce probabil ca ati patit voi). Sfatul meu este sa o lasi balta cateva zile, pana dispare eruptia si, daca chiar vrei sa-l folosesti, sa mai incerci o data ca sa te convingi daca e de la el sau nu.Mai degraba insa, iti recomand sa foloseste o lotiune de ingrijire (vezi ca si Sanosan are una)in locul uleiului.PS: ma indoiesc ca faptul ca l-ai folosit nefiert e cauza eruptiei.
Chiqui, incerci sa-mi trimiti cateva poze?da-mi un pm!
Moko, incearca si cu alte preparate special concepute ptr dermatita atopica (atoderm, trixera). De acord ca dermatocorticoidul (advantan) e ultima optiune si numai daca e grava situatia!
androix, cunosc senzatia cu soacra care indoapa copilul (noroc ca Soso e foarte categorica).A mea o si infofoleste de cate ori prinde ocazia.
Mai fetelor, vad ca e o epidemie de depresie pe la noi prin odisee. Un si o pentru toate fetele care s-au simtit vreodata nebagate in seama pe aici. Dar nu cred ca despre asta e vorba, ci pur si simplu cred ca fiecare incearca sa raspunda la intrebarile la care considera ca are un raspuns (de acord ca uneori raman si intrebari fara raspuns, fie ptr ca nici una nu stie ce sa spuna, fie ca din viteza nu este observata intrebarea - dar solutia este repetarea intrebarii). Si eu am fost de mult ori tentata sa pun botic ptr ca nu am fost bagata in seama, ptr ca Sofiei nu i s-au urat toate cele sau ptr ca nu mi-a admirat nimeni frumusetea de copil din dotare, dar mi-am dat seama ca-mi fac numai rau si ca odiseea are si alte scopuri: acela de ajuta si de a fi ajutat, de a avea acces la informatii utile, la experienta unor persoane aflate in situatii similare cu a ta, de a realiza ca nu esti singura care trece prin anumite trairi sau are anumite probleme acasa, cu familia (si acestea sunt numai cateva din motivele care-mi vin acum in minte, dar sunt convinsa ca puteti adauga si voi multe altele).
Monytza, tare dragalasa Antonia ta! Vad ca are cercelasi la fel cu ai Sofiei. Mie tare mi-a placut modelul (noi am schimbat deja o pereche de cercei cand era mica-mica, ca-si baga gaza degetelele in ei si tragea si urla apoi de mama focului in mod evident).
Graviduta, mi se pare fain combinezonul.
Sofia mi-a tras azi niste istericale, de nu am mai stiut ce sa-i fac. Nu a mers nici iesitul din camera, nimic!Nu mai facuse chiar de mult chestii idn astea si chiar nu-mi era dor.Sper sa nu repete figura si maine...

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput