CREMA DE NOAPTE - pro sau contra
Raspunsuri - Pagina 4
angelito spune:
Carrye, cum se numesc exact demachiantul si crema de la Boots? M-ar interesa si pe mine un demachiant mai ieftin, acum folosesc lotiunea pentru ten intolerant de la Avene + apa termala Avene, si costa destul de mult (si se si termina repede...). A propos de curatarea fetei, am vazut ca a aparut la Body Shop un fel de prosop demachiant antibacterian, pentru eliminarea demachiantului de pe fata - se foloseste umed, apoi se spala. Am inteles ca e foarte bun si se poate folosi mai mult de-un an, ma gandesc sa il cumpar pentru ca e mai ecologic decat dischetele...
In ceea ce priveste crema de noapte, eu am tenul mixt dar extrem de sensibil si reactiv, si folosesc intotdeauna o crema seara (de fapt, acum folosesc un ser hidratant Phytomer, deocamdata il folosesc fara crema pe deasupra, dar in curand cred ca va trebui sa adaug si crema).
Camelia spune:
Si eu tot Gerovital folosesc.
De cate ori merg in Ro, ma aprovizionez cu creme de zi si noapte din gama Gerovital Plant si crema de ochi si masca de gomaj Gerovital H3. Am ten mixt si imi merge bine cu aceste produse.In plus, imi aplic saptamanal masca cu argila , miere si suc de lamaie si cosmeticiana mea din Ro s-a aratat incantata de rezultate.Pentru ochi mai folosesc fiole de colagen de la Floritene.
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Tenul meu nu e sensibil, e unnnsss, pot da cu iruce si tot uns e. Parca acum de cand ma tin serios de treaba, adica dau cu naturismele si Gerovitalul, dureaza cateva ore pana imi lucreste toata fata ...
Am sa merg pe aceasta gama, sa vedem ... m-as risca la un contur de ochi :-)
Cine mai foloseste gama Gerovital ?
Daria &GIULIA(2004 08 16)
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
szivarvany spune:
Camelia :-)
Mi-am cumparat azi si gel contur de ochi tot de la Gerovital, imi place ca e gel, nu e uns deloc-deloc.
Pt cele cu ten gras, va recomand spalatul pe fata cu tarate+ bicarbonat, se vede clar o imbunatatire !
La creme inca nu ma bag, mi-e groaza deja de senzatia de uns ... :(
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Carrye spune:
Angelito, demachiantul il gasesti la Sephora, crema de noapte este de la Boots. Pe care o gasesti in farmaciile SensiBlu, nu stiu daca mai aduce cineva produsele Boots in Romania. Are o cutie crem-verde. Costa 25 lei.
Si eu am un ten mixt si cat se poate de sensibil, la intreruperea anticonceptionalelor am facut o acnee care m-a tinut cam cat a tinut si vara...:( am zis ca nu mai scap. Acum am numai semne pe fata. Au inceput sa se mai amelioreze.
Camelia, bravo pentru mastile cu argila, sunt foarte bune.
Camelia spune:
Mamagiuliei, pana acum am folosit si eu gelul contur.Intr-adevar e foarte bun.Insa acum e nevoie de ceva mai puternic si am trecut pe crema contur ochi Gerovital H3.Este foarte buna si aia, patrunde excelent in piele si nu ingrasa pielea deloc!
Carrye, pentru semnele de pe fata e foarte buna infuzia de cimbrisor.Am incercat-o si eu acum cativa ani si am avut rezultate cu adevarat spectaculoase.Se pulverizeaza pe fata curata, dupa demachiere si inainte de aplicarea cremei.
Camelia spune:
Carrye, la plafar ar trebui sa gasesti planta.Infuzia o prepari tu.Eu preparam pt 2-3 zile , o puneam intr-o sticluta cu pulverizator si o pastram la frigider.
Carrye spune:
Ok, multumesc mult. Trebuie sa imi iau un pulverizator de la Bamboo si o sa imi fac infuzia, sper sa scap de semnele astea de pe fata.
Pupicei
denisabia spune:
Cameliainfuzia de cimbrisor e pentru acnee sau semne postacnee?M-ar ajuta daca mi-ai spune in cat timp s-au vazut imbunatatiri in aspectul tenului.
szivarvany spune:
Si eu am o pata "frumoasa" pe frunte, de la ac. Asa ca voi incepe si eu pulverizarea cu infuzia de cimbrisor :-)
Va multumesc tututror pt sfaturile pretioase !!!
Daria &
GIULIA(2004 08 16)