CREMA DE NOAPTE - pro sau contra
Raspunsuri - Pagina 3
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
De curand am inceput si eu, pana acum doar ma demachiam dar de cand cu sarcina tenul meu are mari probleme si parca nu mai are stralucirea de alta data
Ce fel de crema folosesti? si eu am ten cu tendinte acneice si din acest motiv am evitat folosirea cremelor de noapte
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
valentinag spune:
Pro cremelor de noapte cu siguranta!
Eu ma spal pe fata cu apa si dimineata si seara,asa ca sa-mi dau cu crema este absolut necesar!
Am folosit garnier,vichy,elmiplant,nivea,etc...acum ma dau cu cea de la Ivatherm,matifianta ziua si seara cu un demachiant 3 in 1 de la Vichy si normaderm nuit!
Plus de asta eu am o obsesie,din cauza tenului cu tendinta acneica,ma dau de 2 ori pe saptamana cu tot felul de geluri scrub,etc,etc!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Carrye spune:
Ma bucur ca ne-am inteles pana la urma, Alina :)
In legatura cu uleiul de masline, este foarte bine daca ii suporti mirosul, ma gandesc eu ca merita sa dai banii pe o sticla, oricum te tine destul de mult timp.
Nu-ti mai lua nici l'oreal, nivea ca nu sunt la calitatea lor de afara. Sunt facute pentru Europa de Est cu ingrediente mai ieftine. Asta o stiu dintr-o sursa sigura. Sunt bunicele dar nu prea isi merita banii dati.
Nu am neaparat o lista cu creme bune, pentru ca si eu, am incercat fel si fel de creme, ca altfel n-as veni aici sa bat campii. :P
Acum o folosesc pe aceea de la Boots, eu sunt foarte multumita de produsele lor, sunt facute in Marea Britanie. Imi pare tare rau ca nu o gasesti, merita sa incerci. Incearca si crema primita cadou, de ce o tii in dulap? O sa expire si poate chiar e buna. Si astia stiu ca au chestii misto.
Valentina, daca folosesti demachiantul Vichy 3 in 1 care este bestial, de ce te mai speli pe fata? Voi nu stiti ce apa curge la robinet? Eu nici pe dinti nu imi vine sa ma spal cu apa aia, pe fata niciodata....:( Si daca ai tenul cu probleme, scrub-ul mai rau te irita, in nici un caz de 2 ori pe saptamana! Eventual o data pe saptamana, desi mai bine ai pune o masca cu argila, este foarte foarte buna. Se gaseste la plicuri imi scapa acum numele, dar e incredibila.
valentinag spune:
Carrye,ma demachiez,apoi la dus nu rezist sa nu-mi dau cu apa pe fata,apoi crema!Asa sunt eu...cat despre scrub,il fol. mai mult pe nas si frunte ca simt eu ca ma ajuta sa nu am puncte negre din cauza tenului gras!De fapt il am mixt,zona T grasa si restul normal!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Carrye spune:
Credeam ca te speli temeinic cu apa si sapun :p
Iti spun asta pentru ca am intalnit un caz care desi se demachia, ulterior se spala pe fata cu sapun ca sa curete demachiantul de pe fata...
Bineinteles ca si mie imi curge apa pe fata la dus desi incerc sa evit. Iti spun sincer ca sunt ingrozita cand vad cum curge apa mai ales dupa ce se mai fac cine stie ce lucrari. E cu rugina pur si simplu :(
Demachiantul ala este foarte foarte bun, si eu l-am folosit multa vreme. Acum am gasit altul mult mai iefitn si zic eu, mai bun.
Si eu am tenul mixt, am avut foarte multe probleme cu tenul, acneic. Si mi s-a spus sa nu pun scrub ca mai rau imi irit fata. Chiar sa incerci un plic dintr-ala cu pudra de argila, poti amesteca cu foarte multe chestii si este indicat si pentru tenul asta pacatos cu probleme.
valentinag spune:
Dimineata ma spal temeinic cu apa,fara sapun totusi
apoi demachiant,por'ma crema matifianta!
Masti eu imi fac de obicei din albus de ou batut amestecat cu tarate si cateva picaturi de lamaie si imi pun pe fata!Si toata vara am tinut-o in pepeni dati pe fata(nu in fatza
)piersici,rosii,iese tenul super dupa o masca cu rosii!La mine cel putin!
Tu ce demachiant ai gasit mai bun si mai ieftin,ca deja cand ma vede barbatu cu alte creme de j'demii isi pune mainile in cap!Cand o sa am acumulatori la aparat o sa-ti fac o poza ca am un cos de tuburi,tubulete si cutii!![]()
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
szivarvany spune:
Eu ma lupt cu un ten infiorator, graaaas , care lucreste oricat l-as spala ...
In fiecare zi ma spal, dimineata si seara, cu tarate cu bicarbonat, o data / saptamana cu scrub si crema film de la Gerovital.
Cum ajung la treij de ani curand, m-am gandit si eu ca ar trebui sa folosesc crema pt conturul ochilor, ceva crema pt noapte ... dar de care, daca tenul meu e asa ... De machiat nu ma prea machiez, ca nu-mi place ...
Aveti vreo idee ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
elyda spune:
quote:pentru zi exista geluri pentru contur ochi anticearcan si anti rid .au mai multe firme trebuie sa te uiti ce scrie pe cutie ,carui tip de ten ii este adresat .oricum pielea din jurul ochilor nu este la fel de grasa ca cea de pe fata.pentru fata sunt de asemenea creme pentru ten gras ,cele de la garnier stiu ca sunt f bune ,le folosesc si eu .tot de la ei poti lua si crema de contur pentru ochi.foloseste si masti pentru ten gras de la loreal si garnier dar mai ales masti cu argila.la mine fac minuni ,pun in ele miere sau lapte sau ou zeama de portocala etc.P.S.ai fata frumoasa,seamana cu mama??
Originally posted by mamagiuliei
Eu ma lupt cu un ten infiorator, graaaas , care lucreste oricat l-as spala ...
In fiecare zi ma spal, dimineata si seara, cu tarate cu bicarbonat, o data / saptamana cu scrub si crema film de la Gerovital.
Cum ajung la treij de ani curand, m-am gandit si eu ca ar trebui sa folosesc crema pt conturul ochilor, ceva crema pt noapte ... dar de care, daca tenul meu e asa ... De machiat nu ma prea machiez, ca nu-mi place ...
Aveti vreo idee ???
Daria &GIULIA(2004 08 16)

dana
Carrye spune:
Am gasit la Sephora, cred ca pe rafturile "behind the scene" sau ceva de genul asta, este un demachiant ambalat in cutie neagra are 100 ml si costa doar 12 lei.
Ma tine cam 5 saptamani un tub cu machiaj zilnic. Este crema, am o piele fina de cand ma demachiez cu el de nu imi vine sa cred. N-as putea sa mai renunt la el.
Elyda, nu pot sa ma abtin sa nu ma incrunt cand citesc Garnier, dar promit sa nu mai comentez. Fiecare foloseste ce crede de cuviinta ca i se potriveste. Eu nu suport tot ce inseamna reclame lucioase in reviste. Parca sunt disperati sa scoata bani.
N-am vazut niciodata reclame enervante la Vichy, Avene, sau uite produsele astea Sephora care sunt o minunatie. Au incredere in produsele lor si nu au nevoie de reclame de 10.000 Euro pagina in revista.
Mama Giuliei, as zice sa nu te hazardezi in cine stie ce prostioare, mai ales ca ai un ten asa sensibil. As pune mai mult pret pe cremele romanesti decat pe celelalte, sau daca ai ocazia cauta produsele Boots in SensiBlu. Sunt din Marea Britanie. Eu folosesc crema de noapte, este din plante (miroase destul de ciudat :p ) si mor dupa ea. Am dat pe ea 25 lei.
Valentina, si eu inainte dadeam cate 70 lei pe o crema Vichy sau pe demachiantul ala 43 lei sau cat o mai fi acum ca deh, dai un ban dar stai in fata.
Pana cand am inceput sa scotocesc dupa produse mai ieftine, la fel de bune si care sa sa nu ii taie respiratia iubitului meu cand trebuie sa scoata cardul.
szivarvany spune:
Tenul meu nu e sensibil, e unnnsss, pot da cu iruce si tot uns e. Parca acum de cand ma tin serios de treaba, adica dau cu naturismele si Gerovitalul, dureaza cateva ore pana imi lucreste toata fata ...
Am sa merg pe aceasta gama, sa vedem ... m-as risca la un contur de ochi :-)
Cine mai foloseste gama Gerovital ? 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)