Nou stil de viatza (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzi, superbe poze, cea mai frumoasa mi se pare cea cu Isabella dormind la tine in brate in avion, e absolut adorabila poza...
Mi-am amintit acum ca m-ai intrebat cum e la facultate. Imi place mult, evident unele subiecte imi plac mai mult ca altele, cu colegii ma inteleg bine chiar daca unii sint mai tineri, sint si mai in virsta (nu multi) si aflu multe lucruri noi si interesante...aveam nevoie de asta...m-am inscris si la modulul pedagogic (mi s-a spus ca am "fatza de profa").

Ioana, .

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele ,dragele mele,ce faceti?

Eu azi dimineata n-am apucat sa ma cantaresc,abia ce am deschis okii si am luat-o la fuga la treaba, o tona de treaba,am avut 3 cursuri azi,plus drumuri la doctor,cumparaturi si curatenie.
Mai rau e ca m-am trezit cu niste dureri cumplite in ...cutia toracica,nici sa respir nu puteam ca ma dureau oasele,coastele,coloana...am bagat doua ibuprofene in loc de mic dejun si acum ma pot inca misca(nu brusc ca urlu)

Ma cantaresc maine si raportez,oricum,m-am lins pe bot de un raport frumos,sper sa nu fie mai mult de un kil macar.

Zuzi,am vazut pozele-supeeeeeeeeeeer,Isabella e o frumoasa si tu la fel!!Bronzata si relaxata! Sa ne spui daca are efecte secundare excursia asta,la tine Cuba e cu oki in general
Vreau si eu la mare....n-am mai fost de 3 ani

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Sunt rupta, am fost la sala, unde am prestat multe exercitii pentru abdomen, copase, brate. Mi-a fost cam greu, odata ca nu prea am avut chef, dar si pentru ca am avut o oarecare pauza.

Raport: 63,6 kg . Ei parca e ceva mai bine!

Mephala , dupa parerea mea prietena ta pocedeaza corect, are o alimentatie rationala. Oricum este o fericita ca nu-i plac dulciurile. Mie daca mi-ai da numai dulciuri, nu mi-ar mai trebui altceva.

Kristin nu in fiecare zi mananc 300-400 cal. Sunt zile cand mananc mai mult, dar incerc sa nu depasesc 1.000 calorii. Oricum ceea ce conteaza sunt grasimile si glucidele. Ele trebuie tinute in frau.

Meniul de azi:
- 1 mar si o banana
- salata de varza alba, varza rosie, morcovi, ardei gras, cu ulei de masline, sare si piper
- 1 iaurt 450 grame
- seara nimic, ca tocmai am fost la sala. Eventual doar apa.

Dordia este bine, joi merge la control si cred ca o sa merg si eu, sa vad cum mai stau.

Va pup pe toate si va urez o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delidana, Mamicutz multumesc de vizionare si aprecieri.
Adevarul e Delidana ca e singura poza in care arat si eu bine in concediu acesta. Restul . Dar Isabella mi se pare mortala in poza asta si-n urmatoarea chiar daca-si arata chiloteii.
Aporpos de colegi, dar ce te-au mirosit...la fix.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, esti rea! Numai Deliei ii arati pozele?
...am bagat si eu okiul, Isa e o scumpa si-o rasfatata. Tu, zambitoare, bronzata si plina de voie buna (ca de obicei)...chiar, ai vreo poza in care nu razi?
Mi-a placut inimioara ce uneste paturile, tare romantica...
Frumoase poze!

A, si te contrazic: crezi ca nu au ce povesti fetele? De asta e liniste? Nu ne provoca, ...s-o vezi pe Tzuni din ianuarie, va scrie pagini intregi despre Sara. Si noi o sa-i dam voie.

Violeta, zau ca nu stiu cum rezisti cu meniul pe care l-ai avut azi. Si servici, si sala...e cumplit de putin!

Tzuni, matza (Consuela suna mai bine decat Lola) va ramane cu voi? Sau o trimiti la Iasi?

Delia, normal ca ai 'fatza' de profa! Nu esti convinsa, inca?

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Zuzilici, ti-am vazut si eu pozele, chiar daca erau numai pt. Delidana ... ce bine e in concediu, si eu de-abia astept , mai ales ca voi ati beneficiat si de-o bunicuta pe langa voi, asa ca probabil ati avut si timp de voi doi ...Isabella e de-a dreptul diafana cand doarme

Mephala, merci de updatare , referitor la ceea ce povesteai de prietena ta, sa stii ca si eu cand sint in vacanta, in special cea de vara de aproape 2 luni, am grija la ce mananc fara sa mi se para ca fac un efort deosebit, dar atat efortul fizic si intelectual pe care-l depun e minim....ceea ce nu pot spune ca se intampla in timpul anului la scoala din pacate ....deci as zice ca stressul isi spune cuvantul si se simte bineinteles imediat la cantar....asta din observatii personale . Oricum eu in privatiuni pe viata nu cred, mai bine combini cu sportul si faci unele abateri , asa parca mai merge.

Violeta, e bine daca rezisti cu atat de putine calorii zilnic , eu stiu clar ca daca nu mananc macar minimul de 1200/zi, ma ia cu ameteala, si nu risc sa le dau satisfactie demonilor de la scoala

Tzuni, asa o va chema pe Maria, Sara? Frumos Felicitari inca o data pt. pasul facut, si responsabilitatile pe care ti le-ai asumat

Delidana, btw ce se mai invata la modulul pedagogic din RO? Se fac studii de caz la psihologie? Eram curioasa daca au mai progresat ceva lucrurile de acum 10 ani

Fetele care-s puse la punct cu filmele....ati vazut An Inconvenient Truth de Al Gore? Cum vi s-a parut eu l-am pus pe lista. In seara asta vizionai cu Yasmine Ratatouille, simpatic...

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza,fetelor.
Va salut si eu pe toate:Zuzi,Carmen,Delia,Doina,Tzuni,Ina si toate celelalte si va doresc si azi o zi frumoasa.

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza la . Pacat ca nu ne auzim vocile cu care dam 'buna dimineatza', a mea nu e deloc suava, ci 'somnoroasa' si ragusita.

Khristin, da, iti impartasesc parerile in legatura cu situatia prietenei. Chestia e ca nu simte frustrare, nici la dieta nu se gandeste. I se pare normal sa manance atat de putin. In fine....

in dimineatza asta n-am nici un fel de chef, mi-e somnnnn si-atat.
Va rog, animati atmosfera, poate-mi revin si eu.

sunt pe aici.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Carmen, multumim de cafea. Da' ceaiul pt Delia si pentru mine unde e? Uitasi de noi, ai?!
Legat de prietena ta, sa stii ca e mai usor asa, sa nu te atingi deloc de dulciuri si paine. Corpul se obisnuieste si nu mai cere. Eu din ianuarie nu am mai mancat paine alba, pizza, paste, cartofi prajiti sau orez si nici nu simt pofta.

Raportez si eu cu intarziere: Stagnare( cu rusii pe cap, deci sper totusi ca am dat ceva jos).

Zuzi, vazut pozele. Ce mare a crescut Isabela!!! Si ce seamana cu tine...vesela si pusa pe shotii....

Tzuni, niste poze cand pui? Ca stam toate ca pe jar...

Delia, si sora mea este la limbi straine, la engleza-germana, anul 3 . De acord cu Zuzi, te-au citit colegii. Te mai duci la sala/ alergat?

Violeta, ma alatur si eu fetelor care spun ca mananc extraordinar de putin. Uite, in meniul de ieri nu ai mai deloc proteine. Mai puteai baga linistita 2 oua fierte, niste branzica de vaci, pui...Este periculos pentru sanatate sa cobori sub 1000 de calorii pe zi.

Mamica Dulce, . Si lasa junk food-ul, ca ne suparam.

Mik, gata vacanta?

Pup restul fetelor: Khristin, Nastad, Dordia, Doroty, Roxana, Ina, Justasmallkiss, Carina .

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen eu as povesti da imi e ca ma dati afara de pe forum.

Zuzulici frumoasa protagonista.

Violeta felicitari cu mersul din nou la sala.

Delia sa inteleg ca de acuma trebuie sa iti spun "doamna profesoara".

Tzuni buna musica si a mers ieri la suflet.

Dordia ce mai faci?

O intrebare cand e sarbatoare saptamana asta ,e asa nasol pentru mine ca astea nu au nici o sarbatoare nimic si ei si duminica spala si sterg geamuri numai eu nu fac nimic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput