Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cory, ce-mi place sa citesc cum scrii! Chiar e dragut numele Musat, n-am mai auzit pana acum pe cineva cu numele asta, e original! Si asculta de Naty, ai grija cu raceala/febra...ia un paracetamol simplu. Pupicei!

Ioana, arata f. bine caruciorul, dar eu mi-am luat deja 2 tzepe cu carucioare la Vlad, asa ca doar Graco o sa-mi iau de data asta!

Delphin, ce-mi place de Seb, e tare dragut! iar motanul la sticle m-a terminat! Foarte haios!

Naty, pune poza movalie, ca abia "aptept" sa o vad! Asa zice Vlad

De maine am auzit si eu ca se face frig...brrr...la 6 dimineata plec la servici...cam nasol, dar la 13 termin
Am facut mai devreme niste shaorma bunaaa rau, aviz amatoarelor, am pozeee(Sovi )

Oana 15+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty stai muica linistita nu te nervoza! Cory are un dr. pro, prin urmare nu cred ca-i va face amnio daca e racita, poate v-a amana.
Si cred ca daca ai fii in situatia ei ai intelege de ce face si amnio! Poate ca acum vedeti doar lucrurile diferit! si sa nu te superi pe mine ca m-am bagat!

Fetili, Borisul meu nu doar dadea tarcoale la sticle, ci lingea de zor la ele. Muncisera oamenii la trotuare si au facut o mica pauza, apoi au abandonat sticlele si Boris l-a luat in primire. Si nu e vargat...e gri tot, dar are blana ca si cum ar fii un teren de forbal peoaspat tuns. Parca are urme de la masina de tuns, desi nu a cunoscut asa ceva. Are doar 5 luni!
Sovi,motanul tau a simtit ca e un rival prin preajma
Spor la strkingarit...usurel!

Carutul e sympa,sa stii ca nu ai sa regreti achizitia, Ioana!Sezlongul e o investitie buna, amortizabila si pt. bb2. Poti sa-l ai pe bb cu tine in buc. sa-ti faci treaba. Eu il puneam pe Seb in sezlong si apoi pe masa, asa il aveam la inaltime, el ma vedea si eu i-mi continuam treburile explicandu-i ce fac. Uneori mai si adormea in el. Si la tv se uita cand avea 6 luni tot in el.

Cory sa nu-ti faci griji pt. mine...eu zic ca totul va fii ok! De miscat misca...asta e teama mea cea mai mare, deci e bine. Am burta ceva mai mare de cat o aveam cu Seb, parca, deci e maricel...sper sa pot pleca marti.
Succes la scarbici pt. maine! Apropos, vroiam sa te intreb cum a reactionat Larisik la vederea lui bb. Crezi ca i-ar prinde bine o papusica bb careia sa-i poata da biberon si care sa planga, etc. ca sa zica ca e bb al ei? Poate e mai usor pt. ea sa inteleaga, stiu eu?

Naty
, da...poza ta mov unde este?

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ioana - am vazut carutul care te-a incantat. E frumos, dar hai sa-ti zic ceva din experienta mea de proaspata mamica: nu lua un carut atat de greu!!! Al meu carut de la BabyCare (il consider mare teapa!!) in primul rand ca ar fi trebuit sa se intinda la orizontala perfect - fireste ca nu este asa! (si am tot pus diverse paturici dedesubt sa stea bebe drept), apoi ca este greu - are 11 kile si crede-ma ca ma cocosat desi eu n-am avut in viata mea probleme cu spatele. Cand ridici carut cu tot cu bebe e horror; si daca mai ai si ceva cumparaturi Sper sa te ajute..."experienta mea"

Roxana 23 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

bubu, zi-ne si noua cu saorma aia, cum e?? eu nu mai am curaj sa imi iau de la saormarie, ca uneori sunt bucatele mai nefacute.
a ta arata beton! maine tre sa imi pregatesc cele 10 mese :))) ca azi cred ca asa am mancat! de vo 8-9 ori

sovi 15+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fete dragi!
anca, felicitar pt mariuca draga!
cory, felicitari pt flacau!

sovi, pe mine ma omoara nervul sciatic pe dreapta....hehehehe, ne completam una pe alta:). am vb. cu prietenul meu, cel strambator de oase:) si mi-a zis ca motivul pt care nu "vrea sa ma pipaie putin, nu este pt ca nu vrea sa abuzeze de inocenta mea ", ci pentru ca este periculos sa lucreze acum zona aceea, pt ca poate genera contractii. l-am intrebat de acupunctura si mi-a zis ca are retineri exact din acelasi motiv, dar ca imi recomanda putina reflexoterapie. mi-a promis ca in 1-2 zile ma suna sa-mi zica punctele reflexe.
e super ca esti "sportiva" si ca faci exercitii. eu pana pe la 14 sapt am mai facut cate ceva, am mai calarit putin bicicleta eliptica, insa acum dr. mi-a interzis categoric orice forma de sport, pana nu se decide placenta mea sa se ridice...dar incerc sa ma plimb cat mai mult, azi chiar am facut o "partida" de football cu Atomicutza si cu taica-su si s-au distrat copios pe seama mea...ziceau ca au iesit hipopotamii la sport....sau ca trebuie sa mai strang putin suruburile.rai ce sunt! ii spun eu...

naty, eu eram mamica laptarica, cu sanii biberoane :))) tot am sensibilitate crescuta a sfarcurilor si secretia lactata, la prima sarcina a aparut cam pe la 7 luni, apoi s-a transformat in laptic pe la 8 luni si ceva, iar a 2 a zi dupa nastere am facut furia laptelui, pur si simplu imi tasnea laptele din senin. in seara aceea am udat fleasca camasa de noapte cu care eram imbracata....la ore fixe:la 12, 15, 18, 21, 24, etc....din 3 in 3 ore sanii mei faceau buuuummmmm, daca nu puneam pe Molfaita sa suga, iar ea....statea si-si facea ochi dulci cu mine in loc sa suga sau dormea! nu mai puteam de durere....
la 7 luni, alexutza mea a avut eruptie dentara...i-au aparut 5 dinti dintr-un foc!!! si nu s-a mai atins de san..., dar nici de biberon. ma mulgeam manual, ca nu suportam pompa, asa de sensibili aveam sanii, si ii dadeam sa pape cu lingurita. a fost greuuuuu. mai ales la mesele de noapte, la care a renuntat pe la 1 an, cand, dupa ultima ligurita de lapte luata, cateodata, la ora 3, voma tot!!! nu mai puteam. eram zombi si eu si sotul, mai ales ca incepusem si munca si ma mulgeam prin toalete, ca sanii mei aveau orar fix de functionare :))). iar daca mai era si un bebe pe langa mine si scancea era jale! am fost la botez la fetita prietenei mele si cand preotul a scos-o din apa si bb a inceput sa planga....toata bluza mea s-a umplut de lapte, cu toate tampoanele mele speciale cu tot! pana la urma, am luat un tampon Allways pe care l-am taiat in 2 si l-am lipit in sutien[ bang].
a fost "distractiv", dar ma bucur ca am putut sa-i dau lapte, chiar daca indirect, cat mai mult timp posibil:)))
cu timpul, lactatia a inceput sa se diminueze, dar nu a disparut definitiv decat la vreo 2 ani dupa intarcare, adica cand alexutza avea putin peste 2 ani si juma!
asa se explica si aversiunea mea fata de laptele dulce! sa nu vad asa ceva in fata ochilor! abia accept sana sau laptele batut:))) plus ca al meu sot radea de mine ca mereu eram obsedata, indiferent de cat de tare era parfumul cu care ma dadeam, ca miros a oaie:)))
facea glume pe seama mea. spunea sa nu mai mananc ciocolata, ca fac cacao cu lapte la dozator.....
ufff, si acum ma gandesc cu groaza ca poate o voi lua iar de la cap!!!
sper ca nu v-am ingrozit cu povestea mea de doica, mama laptareasa:)))

scuze, nu mai tin minte cine era cu palpitatiile si hipotensiunea:). eu am fost hipotensiva mereu, inclusiv prima sarcina am dus-o cu 8(9)/5(6)....eram ametita non stop....
insa, acum s-a schimbat ceva. inca din primele sapt am avut probleme, mai mereu aveam 13 cu 9 (pe mine acel 9 ma ingrijora si atunci simteam palpitatiile), pan la punctul culminant de 16 cu 11, cand mi-am pierdut cunostiinta,faza la care m-am dus direct la urgenta, ca peste 1 ora sa am iar 10 cu 6.....asa ca mare atentie cu tensiunea!
acum mi-am procurat un teniometru electronic, micut si-l port mereu cu mine. nu aveam incredere in el, pt ca stiam ca cele clasice sunt recomandate, insa l-am comparat cu cel de la dr de fam., cu al dr. gineco si cu al mamei....sunt diferente extrem de mici.
acum vad ca s-a stabilizat la 11 cu 6 dimineata si 12(13) cu 7 (8) seara.
cred ca ar fi bine totusi sa-i spui medicului gineco acest aspect, pt ca este extrem de important.

alt necaz, care dureaza de cateva zile. am o amorteala si o senzatie de "nervi" la picioare de la genunchi in jos, plus senzatie de fierbanteala. uneori trebuie sa ma dau jos din pat la ora 3-4 noaptea si sa umblu prin casa....dimineata am picoarele grele si umflate, ma strang pantofii. tensiunea o am normala in aceste momente, beau foarte multa apa, aprox. 3 1/2 l pe zi. mai are cineva necazul asta? sau se pricepe cineva si stie un leac? este vreun gel, crema, ceva cu care ne putem da?
eu una banuiesc ca este din cauza faptului ca inima pompeaza mult mai mult sange in perioada asta....nu cred ca e o retentie de lichide (edeme) pt ca nu raman urme albe cand apas cu degetele, plus ca ma duc cam din juma in juma de ora la ....WC.

va pup si ma duc sa-mi fac turele prin casa:)

alexutza 4 ani si 17+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ioana, dragut caruciorul in poza...numai ca eu ii dau 2 minusuri:
1. roata din fata este fixa, nu se roteste (crede-ma ca este foarte important aspectul asta)
2. este greu!!! daca nu-ti merge liftul, ce faci??? 12 kg carutul + plus 4-10 kg bebelul, nu mai zic de alte lucruri pe care le vei avea dupa tine....

si eu am "testat" 3 carucioare la alexutza:primul de culoare lila, era tare dulce....dar si prost. a fost bun cam 3 luni, apoi rotile, care erau terbil de mici si ramaneam in cea mai mica gropita cu ele...., fiecare o lua in alta directie...era teribil de enervant! al 2 lea...nemtesc, greu de 17 kg! am tras la greu pe el, in special pe teren "accidentat" , numai ca eram lesinata de oboseala dupa plimbarica, iar daca nu aveam ajutor, nu reuseam sa urc cele cateva trepte de la bloc....si ce era mai fain, abia incapea in lift, iar eu eram lipita de perete, ceva gen fototapet:)
al 3 lea, mai sport, usurel, dragut, luat la oferta. multumita de el....3 saptamani. avea manerele dintr-un aluminiu idiot! incet incet se curbau si se lasau, mai aveam putin si mergeam in genunchi...
noroc, ca de la 1 an, alexutza nu a mai vrut deloc in carucior, asa ca de atunci zac pe balcon, toate 3 dragutele:))). iar cat de curand le voi face vant!!!!
acum am ochit unul care imi place, are 3 roti mariiiii, toate mobile, nu e greu, aproape 4 mil....numai ca s-au terminat toate din stand...

alexutza 4 ani si 17+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neatza randunici! Eu sunt din nou la servici! Merg sa citesc din urma ca am ramas codasa in weekend.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol14+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

uitasem ce e mai important: sa modific semnatura

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

BINE V-AM REGASIT RANDUNICI SCUMPICI!Eu am chiulit numai de la scris nu si de la citit,pt. ca nu prea aveam ceva interesant de spus, plus ca fetitele au fost in vacanta si au necesitat atentie,dar acum am ramas eu si baietica care este cumintel si ma lasa sa scriu,deci....FELICITARI MIHAELA ,pt. mamaruta scumpa,FELICITARI ANCA pt. draguta MARIA si nu in ultimul rand MULTE FELICITARI pt. baietelul tau CORY si nu-ti face probleme pt. amnio ca o sa iasa foarte bine,daca a iesit la mine cu rezultatul superprost la TT cum sa nu iasa la tine care ai un rezultat bun,numai ca ma nedumereste ce a spus medicul cu rezultatul rapid , stiu ca sa poate prin metoda FISH dar din pacate nu este accesibila la noi in tara, dar daca el ti-a spus e foarte bine ca pe noi ne-a imbatranit asteptarea cum spunea si maia..DECI MULTA BAFTA!multi la toate randunicile si puiutii lor!

20+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Buna dimineatza rindunici.
N-am mai ajuns pe net ieri. M-a scos rindunoiul in oras sa-mi iasa pe nas, ne-am plimbacit de-am rupt opincile si am fost si-am papap buuuuun. Am minct cit o animala, simteam ca explodez.Mai nou mi-e rau in masina asa ca am facut "sport ieri".

natynic, sa sti ca a fost sa fie de la DD, ca nici eu nici el nu vroiam o relatie mareata la vremea respectiva si de cind ne-am pupacit prima ora( mentionez ca am zimbit 3 zile nonstop)suntem nedespartiti.

cory3maz, FELICITARI pt cuculetz. Sa creasca mare si fecior frumos si desptept.
O sa ne rungam pt tine si bebelin.O sa fie bine o sa vezi ca doar ti-a dovedit pina acum ca e un luptator.
ai sarit si tu cu pov liniutelor. Eu lacrimez de la ele de spt trecuta, sa ca am mai tras o portie si azi.
imi place numele flacaului, n-am mai auzit la nimeni pina acum.

Giai, frumoasa povestea

Sovi, tinem pumnii prietenei tale. Eu zic sa mai vada si al doctor pt o altaopinie. Eu am fost la unbou asa la 7 sapt care m-a anuntat ca fatul e mort si ca sa ma astept sa singerez si sa avortez acasa. Eram terminata si am fost si la altul acre avea aparatura mai dezv si mi-a facut o transvagi si l-am vizionat pe bubulin.
Ce bine ca ai scapat de cumparaturi de lucrusoare.

Simo27, tinem pumnii la morfo

numeioana, imiplace tare mult caruciorul. Am trimis-o si eu pe mama sa se uite la walmart si am gasit si eu unul care-mi place, foarte asemanator cu al tau asa ca... dela mine

Gata cearceaful, ma duc sa pap ceva ca mor de foame

rindunicile si o zi cit mai usoara la scirbici

Dana 14+

pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh

Mergi la inceput