Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
gbutucica spune:
Simo( de David) nu mai gandi negativ ca nu ajuta la nimic , sa vezi ca va fi bine, ia repeta in gand ca Totul va fi bine si vei avea un rezultat bun), trebuie sa-ti impui ca va fi bine. tinem pumnii pt tine.
Simona(Egonsis) sunt tare curioasa cum e vremea acuma pe la voi??
Oana plimbareatza ;la zoo, problema este ca io n-am gasit profiterol( desi nustiu daca chiar imi trebuie) , a fost mai mult un moft ca povestind asa duios9 despre tineretea mea) mi-am adus aminte ce bun era profiterolu' de la cofetaria Opera din Iasi.Yami
Delphin , bafta maine la inalnirea de gradulIII
Giani
23+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
underqueen spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Underqueen, cred ca pe baietii nostri o sa-i cheme la fel, si noi ne gandim sa-i punem si Tudor, asa ca s-at putea sa fie Tudor Stefan
Oana15+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu sa fie amandoi sanatosi! e super ca ne-am gandit la acelasi nume...
anca_dragoman, FELICITARI!!! pentru bebelusa Maria...refacere rapida!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
23+ cu
Tudor Stefanhttp://bd.lilypie.com/55oOp2.png
cory3maz spune:
Dragalashelor,
1. Sovieticutza, rau imi pare de prietena ta incercata si stresata! Da' poate un control suplimentar va arata contrariul, ca bebe e sanatos!
Randunika-cea-Rapitoare-si-Originala! Sarcina usoara, Frumusiko!
2. Bitza, multam de felicitari! Stiu cum e sa te "omoare" spatele! Stai in patutz sa treaca!
3. Giani, Delphinu-Finu si Egonsis, ma gadila pe suflet ca va place "Mushatu' meu"! Aveam emotzii ca nu o sa placa nimanui numele asta ciudat! Da' l-am ales pentru rezonanta lui bizantina si musatina! Am vrut sa sune foarte barbateste, sa aiba o "greutate" de scut!
4. Delphinu' drag-drag, e clar ca frisonez la unison cu tine! Daca te duci maine la bebe-kontrol si ai emotii, o sa stau si eu sub tensiune, pana te intorci sa ne spui ca Randunelul tau e bine! Sa dea Domnul sa te intorci cu vesti minunate!
Am incredere in doctorul meu...ca vrea sa fie totul OK! Multumesc mult pentru randuri-ganduri, Delphinu'!
5. Giani, mananci "Alba-ca-Zapada"??? Fara mineeee? Glumeam...da' si mie imi place prajitura asta tare...mai ales cum o face maica-mea...se topeste in gura de frageda!
Randunica-de-Zahar (di la prajituri)!
6. Simo-de-David, multumesc pentru "avion"!
Numai ce graisem si visam frumos cu Randunoiu' dispre baietu' nostru: c-o sa fie "berbec" si-o sa-i placa adrenalina...Ca ni-l dorim sa ajunga un om normal, da' nu banal! Visam ca o sa-l dam la scrima, la baschet, c-o sa-l scoata tat'su' la pescuit si innot! Si Randunoiu' meu viseaza: "Pilot de avioane il face tata"! Asa ca ne-ai tremis aparatu'-cu-motor, la fix! Da' pana una-alta, prindem eu si Randunoiu' avioane!![]()
Draga Simo, bafta multa la morfo-fetala! Sa fie bebe perfect dezvoltat si sanatos!
Randunika-Tremuranda!
7. Bubu05, multumesc si tie pentru felicitari si urari!
Deci l-ai plimbarisit e Vladutz! La Bucuresti a fost soare si frumos...sa va spun cum a fost azi la Iesi??? O vremi, di zici ca vini iarna...urat, mohorat, cu niste nori grei care se tarau pe pamant, parca...vreme de stat in casa sub plapuma!
8. Mihutza, sa-ti traiasca Cosanzeana! Sa fie frumoasa, zvelta, ochioasa si sprancenata si desteapta foc! Si SA-NA-TOA-SA! Agera ca ma-sa! Pup mamika fericita! 
9. Eu de vreo trei zile sunt in forma de racitura! febra, muci, tuse, tot-tacamul de rigoare! Am mancat la greu ceai cu lamaie si rom, sodou, mamaliga si mujdei de usturoi, ciorba fierbinte de pui, si paracetamol simplu! Si mai in toata mancarea am turnat smantana si unt, ca sa-mi dreg gatul! Si de la leakurili astea am bagat la ghiozdan un kilogram in trei zile! Acum tusesc ca o oaie rapciugoasa! Dar ma fac eu bine si adio unt si smantanoase!
Celorlalte Randunici-Gutunarici le doresc sa-si revina cat mai repede la normal!
cory3maz, mamik de Larisik si (probabil-probabilissim) a lu'MUSAT-CONSTANTIN (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
numeioana spune:
Va salut pe toate! N-am avut timp sa citesc din urma, dar am intrat repede sa va arat ce carucior super am gasit: http://www.voinicel.ro/magazin/product_info.php?products_id=829
Imi place mult cel bleu cu gri. E de la ABC design, nemtesc, deci cred ca e f bun. Merita, ca e la un pret super!
Ioana
23+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Oauuuu, ce agitatie pe crenguta noastra! Si eu care n-am putut sa intru deloc azi, tocmai cand ati stat la taclale...
Cory, ce bine ca ai aparut! FELICITARI pentru baietel, sa fie sanatos , frumos, norocos!!!!
Nu am apucat sa citesc din urma, ma striga deja Razvanel, e in cada plina cu spuma si jucarele si trebuie sa ma duc sa-l spal.
Nu stiu daca pot sa mai intru in seara asta ca mai am o gramada de treburi asa ca de duminica seara! Daca nu, eu va pup pe toate , sa aveti o seara frumoasa si linistita in familie.
Apropo, maine sa va imbracati bine ca va fi frigut!
CLAU
22 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
delphin spune:
Vi-l prezint pe Boris al 4-lea flacau al familiei:
http://community.webshots.com/album/560682806JIPSri?vhost=community
ultima poza de pe pagina si pe pag. urmatoare
pozici
bb2
burticutza
ella_mirica spune:
Dragele mele randunici harnicute Va multumesc tuturor pt raspunsurile pe care mi le-ati dat la strigatul meu de ajutoorr in leg. cu caderea parului.
Clau iti multumesc ca ti-ai adus aminte de mine. Eu va citesc insa nu mai pot scrie din cauza pozitiei incomode datorita cerclajului.
Pe ancadragoman am vazut-o de curand la "contractii nedureroase"
Joi merg la control sa vad cum se prezinta interventia apoi facem eco morfofetala la Euroclinic. Va pupicesc si nu fiti suparate pe mine ca nu v-am nominalizat pe fiecare care mi-ati raspuns

P.S.Randunica cu salata de cruditati (galbenusul unui ou fiert galb unui ou crud cate putin ulei adaugat eventual zeama de lamaie care leaga maioneza si chiar mustar se face cu o lingura de lemn ) nu la robot da?
cory3maz spune:
Randunicoaselor,
1. Clauclau, foarte multumesc de felicitari! O seara frumoasa si tie!
2. Delphinash,
am admirat colectia de poze din octombrie, cu Sebilushu'-tunsulici! Si l-am detectat pe Boris-cel-vargat! Mortala poza cu motanul mirosind sticlele de bautura!
3. Ella Mirica, daca zici ca ai cerclaj si nu ai voie sa te obosesti la calculator sa ne scrii...apoi te intelegem! Ca nu suntem surde si absurde! Tinem pumnii sa ai o sarcina regulamentara de 40 de saptamani si o nastere usoara! Daca o sa ne scrii, o sa ne bucuram, ca de o aparitie speciala! Si eu de azi te-am retinut! Te 
suroreste!
Gagici, termometrul imi arata 37 de grade temperatura, dupa ce l-am tinut sub aripa vreo 5 minute! Tre' sa iau masuri! Cred ca ma culcusesc, ca-mi plezneste capul! Ne revedem negresit maine pe seara, inainte sa plec la Bucuresti! Ca tre' sa stiu ce se intampla (mai ales) cu o prietena draga (se stie ea care e )!
cory3maz, mamik de Larisik si (probabil-probabilissim) a lu'MUSAT-CONSTANTIN (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
sovietica spune:
Ave MUSAT, morituri te salutant! Si poarta-te frumos cu mami, vezi ca are ceva febra, da ii trece repede ca stie niste leacuri minune! Cory 
egonsis, nu cred ca sunt imuna la toxo, n-am verificat. numai la carne am grija sa fie bine facuta. In rest, cred ca mananc de toate, incerc cu masura.
Delfinuta, bafta maine la doctor! Boris e mortal! cand am deschis poza, motanu meu a inceput sa miaune in somn :))
De biker nici nu mai zic, ca se subantelege ca e cool...
si eu behai si stranut, da nu ma deranjeaza deocamdata. frustrant e doar ca mi-e foame continuu! Abia astept sa imi vina randunoiul de la iesirea "intre baieti" la pescuit, sa ma sature macar de ceva...
va pup de noapte buna, inchid compul ca a venit vremea sa performez niste strecing
sovi
15+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
natynic spune:
Cory, draga mea, abia acum am ajuns la "aparat", felicitari pentru baietel!!! Ma bucur ca tonul tau e linistit, dar...inteleg ca amniocenteza e marti acum?? Deci daca e asa te rog mult ia-ma in serios, NU FA nici un fel de manevra de genul asta cand esti racita si cu febra!! Of, m-ati omorat cu amniocentezele voastre, dar mai bine ma abtin ca ma enervez. In fine, oricum ar fi eu ma
pt tine si te 
naty 17+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Vladutz (2 ianuarie 2005)