Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

io tre sa plec , m-a invitat sotzu pe mine si pe fiiusu in parc si la un profiterol,mmmmmm( sper sa gasesc in tot bucurestiu unul).
va pup si vb mai pe seara cind ma intorc

Kya pup si pe tine

Giani 23+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Heiii ciripici v-am cam neglijat! da am circumstante atenuante, am invitat o prietena la mine de vineri pana azi sa o alint putin ca e putin disperata, e graviduta in 6 saptamani si dr i-a zis ca s-ar putea sa fie oprita in evolutie ( a mai pierdut o sarcina la 6s anul asta). Asteptarea o termina. Asa ca, daca tot sotii nostri au plecat in delta la pescuit, noi doua ne-am facut de cap (in cel mai pur sens cu putinta)
Am citit foarte pe diagonala, sigur mi-au scapat evenimente, dar nu am rabdare sa recitesc.
Simonette bine ai revenit! Imi pare rau ca ai pierdut mesajul. poate data viitoare o sa dai un "copy all" inainte sa trimiti
Masca de usturoi?! mamma mia, daca pun o punga peste repede, poate as suporta, dar tu mentionezi ca tre sa stai sub casca??

Mihutza, sa iti traiasca zanutza! ma bucur tare mult cand vad ca se echilibreaza carucioarele..

m-ati terminat cu muraturile! abia astept sa vina mama we care vine cu gogonelele! mmmm

livy, si tuturor racitutelor, sanatate maxima, si goniti gripa repejor!

ce m-ati amuzat cu frezarea, eu inca ma vad, mai tarziu, instructie la randunoi si la fapte!

pupici la Clau! am vazut ca ai postat la subiect legat de clinici private. am inceput sa cochetez si eu cu ideea de medlife cu 1000 euro. Asta daca ma primesc in conditiile in care sarcina n-a fost urmarita de cineva de la ei.

Ella, sanatate si cumintzenie iti doresc!

Bubu, bine ca mi-ai amintit de uleiul de ricin, si mie imi cade parul o mai mult ca inainte.

Zoze, randunica inimoasa, parca te-ai facut mai prezenta :) vad ca ne-ai mai crosetat o ramurica

mi-ati facut pofta si de aspirina saracului! abia astept sa imi vin aoml de la pescuit, sa imi dea preventiv

Movalinda abia astept sa vad pozici!

Dana-indiana
, ce incapatanate liniutele tale!

AncaD, am ramas fara cuvinte... sa iti traiasca fetita si ii urez bun venit pe lume! adaptare usoara sa aveti si sanatate multa!

Bitza, te pupic! sper ca ai scos-o la capat cumva cu maioneza. eu mananc din galbenuse crude, asa ca nu stiu ce sa te sfatuiesc :(

Naty, esti de-a mea cu maioneza si branzicile! data trecuta in metro mi s-a lipit de mana o cutie cu feta "danish white" si nu se dezlipea! pofteam rau de tot! asa ca, decat sa poftesc... si oricum, e facuta din lapte pasteurizat, eu nu imi amintesc motivul de interziceau feta.

Butucica, fata verde chiar vrea sa auda si povestea ta!
Inchin un pahar de suc de morcovi in cinstea lui Butucel Alecsandru!
Rokeritza, huh? nebunatico! eheee ce zbuciumati si indragostiti de copii!

Ariel, iti mai recomand o pasta de dinti homeo, ii zice ETERA fara mentol sau camfor.
Eu eram cea cu sciatica (pe stanga) si chiar vroiam sa merg la chiropractician, dar m-ai linistit :). poate acupunctura?
oricum, eu fac gimnastic pt asta si ma ajuta ceva...

Coryyyy in sfarsit, aud de tine! Sa va traiasca baietu si sa ajunga mare, voinic, si inzestrat cu toate cele bune si sfinte!
Doamne Ajuta si la amnio, ca sa nu iti mai bruieze nimic gandul la dulcea ta povara, aparuta aparent accidental...

Tocmai m-a sunat sotia varului care ma invita pe la ea ca sa imi arate lucrusoarele pe care pot eu sa contez de la copilul lor, inclusiv muzica de pus la bebe(mai peste o luna). Cu ocazia asta mi-a povestit de ce a luat ea Apgar 4 la polizu, din neglijenta personalului care i-a dat o doza mare de algocalmin ca sa intarzie expulzia ca nu era doctora inca disponibila si...mai bine nu mai zic mai mult ca sa nu va sperii. rog nu interpretati ca publicitate negativa!
In fine, una peste alta, eu nu mai am de cumparat cred decat carutul, (ca voi avea 2 surse de lucrusoare) pt care nu stiu daca se mai merita calatoria in ungaria de shopping. dar mai vedem...

sovi 15+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty, merci de raspuns.Citisem ca ai mai rapsuns si altei randunici dar mi s eparea ca la mine este altceva ...vad eu cu timpul daca persisita, stiind ca etse normal.In general sunt hipotensiva, si vad ca si in sarinca s ementine,deocamdata, mi-am laut tensiunea de cateva ori pana acum cand am avut ocazia si tot mica este:9 cu numai stiu cat, 10 cu nu mai stiu cat....cama sa se invarte.Inainte aveam si 8 cu ceva.Sincera sa fiu azi si vineri mi-am facut cate un pliculet de ness, si am pus jumatate de cana(cana de ceaii)apa si jumatate lapte.....cred ca nu este pb.

Sovi cu placere, m-am bucurat mult de tot la 8 dimineata cand am primit si mesaj si telefon, dormeam si m-am dezmeticit imediat,ma bucur ca v-am putut da eu vestea.

Cami si Sovi maioneza am facut-o pana la urma cu aia taiata din oua fierte si cu un galbenus crud si mi-a iesit imediat.Eu ma feream de ou crud ca stiu ca nu avem voie.

Cory sa-ti traiasca flacaul sa fie sanatos si mamica lui s ase bucure de el!!!

Ma retrag in patut ca ma omoara coloana si mijlocul de durere.

IRINA
+16
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, dragelor.
Am trecut si eu sa va salut si sa va spun ca sunt bine.
Ma bucur f mult pt Anca. Bitza multumim frumos ca ne-ai anuntzat. Parca am avut o presimtzire... Am intrat special sa vad daca a nascut Anca, am cautat-o la membrii (sa vad pe unde a mai scris de curand) si am aflat vestea mai intai de la "A.O" si apoi am vazut si aici ca ai scris si tu.
Oooooauuu ce m-am emotzionat! Mi-au dat lacrimile.

Elara
19+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Timp de juma' de ora am discutat aprins cu Randunoiu' meu asupra numelui flacaoasului nostru!
Propunerile lui: Mircea-Constantin, Alexandru-Constantin, Dragos-Constantin.
Eu nu, nu, nu, muuuuuuuu nu mi place nici unul!
Propunerile mele: Tudor-Constantin, Tiberiu-Constantin, Stefan-Constantin! El: muuuuuuu, nu-mi place nici unul!
Mai fac o incercare timida: ce zici de MUSAT-Constantin MAZILU???
El: "DA. Suna bine. Si asta o sa-i fie numele!"

Asa ca, dupa lupte "seculare", voinicului nostru ii vom zicea: MUSAT (care se citeste cu "sh"). E un prenume aroman foarte vechi si inseamna "CEL-PREA-FRUMOS"!

Asa ca rugaminte la Zozelina: pe strumphu' meu il cheama MUSAT-CONSTANTIN! (de zece minute)! Asa sa-l treci la "catastif"! Saru'mana!

cory3maz, mamik de Larisik si (probabil-probabilissim) a lu'MUSAT-CONSTANTIN

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ma intorsei, brrrrrrrrrrr da frig ii,
nu gasii profiterol pi undi fusei, si acu maninc o alba ca zapada ,(facuta di mini) cu crema de vanilie si muuuuuuulta lamiie.

Cory mie imi place tare mult Musat, si sa-ti traiasca sanatos , chiar daca am mai urat o data( atunci se numea Dragos).Si ai avut noroc ca a durat juma di ora, noi discutam di 3 sapt, desi inainte de sarcina era stabilit ( baiat Dragos Andrei, fata Theona-aLEXANDrA)
Sovi sanatate si bafta prietenei tale , multumesc de urari.
pup una fata Irina s-ai treaca spatele

Giani 23+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Corynush da-mi te rog voie sa zambesc cu gura pana la urechi...ba chiar i-mi iau urechile si zambesc cu gura in jurul capului pt. vestea cea frumoasa cu care ai venit!

Bien venue au Club!

Pot sa-ti spun ca-mi place tare de dr. tau! Un adevarat profesionist sa stii! Din punctul meu de vedere a facut ce trebuia sa faca propunandu-ti amnio! Cel putin cu amnio sunteti pe un raspuns 100%. sunt sigura ca e doar o assigurare in plus, dar trebuia facuta!

Mihuta si tie felicitari pt. Fetita, nu stiu daca te-am felicitat, eu sunt iar intr-o faza de lene cronica...maine si eu am intalnire de gradul III. Si sper sa am unda verde spre Ro. Bagaje nu prea am facut, dar am cumparat cadouri!

Simonette la tine si la Luca, baiat ascultator. Si Seb cand era mai mic, ii tinea in picioare, dar apoi s-a marit si s-a smecherit. Dar tot eu am castigat , i-am pus totoshi. Nu poate sa-i mai scoata din picior usor si in plus poate sa si alerge!

Tin sa precizez ca Giani chiar se pricepe la calcat! in doi timpi si trei miscari, deci merita sa o kemati cand aveti nevoie!

RalucaS pe tine sper sa te vad "pour de vrai" la o cafea in Galati!

zuzu-zuzu multumim pt. grija ce ne-o porti...sa avem ramurica confortabila mereu!

Si un mmmmmmmmaaaaare pt. fetele bolnavioare si cu dureri de toate cele! Ca sa ma alatur voua, eu am arsuri pe esofag !

Mai viu! Fata verde...cu parul padure...si ochi frumosi

Editez: J'adore MUSHAT!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Felicitari,CORY! Sa-ti traiasca baietelul,sa dea Doamne-Doamne sa fie sanatos,sa nu mai intampini nici un obstacol!Cred ca esti o femeie puternica,ca eu sincera sa fiu nu stiu daca as fi avut asa putere sa merg mai departe,sa am incredere ca totul va fi bine...sunt sigura ca Cel de Sus ti-a dat forta si rabdare!Ce mult ma bucur ca totul e bine,si uite ce frumos, acum o sa ai pereche...ce zice Larisa ca o sa aibe un fratior?

Dragelor, ce bine e cand primim numai vesti bune!Sa fie numai asa de azi inainte!

Eu am putine emotii(chiar mai multe) ca maine merg la morfo -fetala...nu mai pot dormi de 2 nopti,ma gandesc ca poate bebele nu e bine...atatea ganduri care nu-mi dau deloc pace!Abia astept sa vad ce mai face bebelul,cat a mai crescut,dar in acelasi timp,mi-e frica,parca presimt ceva...nu stiu!

Simo,mamica lui David,21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

sovi, numai feta greceasca, originala e nepasteurizata,dar danish white si inca una franzuzeasca fetabel sunt pasteurizate.

bitzape aici se gaseste de cumparat maioneza la tub pe care scrie ca e facuta din galbenus de ou pasteurizat. sunt convinsa ca se gasesc si in romania, si mi se pare o varianta mai buna, iar daca nu iti place la gust poate ca ai putea sa o dregi cu ceva galbenusuri fierte. sovi, daca nu ma insel, tu parca esti oricum imuna la toxoplasma, nu-i asa?

cory felicitari pentru baietel! foarte fain numele si ce repede ati ajuns la consens!decizia de a face amnio mi se pare cea mai buna, ca sa fii tu pe deplin relaxata pana la sfarsitul sarcinii

toate randunelele

Simona
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara! Am aterizat pe randunica, am citit si din urma!

Noi azi am fost la Gradina Zoologica, a fost soare si foarte placut la plimbare, Vlad super incantat de animale, la unele miroseau custile si nu prea vroia sa le admire , dar a fost tare placuta iesirea.

Cory, felicitari pt. baietel, sa dea DD sa fie sanatos si sa iasa amnio super bine! iti tin pumnii!

Anca Dragoman, sa-ti traiasca Maria, refacere rapida, laptic mult si bb sa fie cuminte si papacios!

Butucica, frumoasa poveste ati avut! Si eu am avut ieri pofta de inghetata si am papat una buna la mall, yam, yam!

Edit: Simo, ce-ti veni cu presimtirea? Hmmm....bb e bine, o sa vezi! Bafta multa!

Oana 15+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput