Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am revenit...
Raluca la inceput nu prea ma incanta Andreea, dar acum cine stie..
Zoze saru'mana mult de urari! te rog sa imi modifici si DPN-ul la 23.03.2004 si mie imi place poezioara!!
Pidana multumesc! ce tare ai fost la faza cu "coafura"
Bubu,Violeta multumesc la fel si voua!!
Violeta inca ma vad acolo si reusesc, dar pedichiura ma omoara!!! nu stiu cum o sa fie mai incolo!
CristinaGoji multumesc si vreau poze cu nasica!
Cami multumesc! intre timp am renuntat la Daria, ca sotului ii aduce aminte de telenovela aia de pe Acasa , desi nu am urmarit-o.
Simo bine ca ne esti bine si nu te-am uitat... sau vrei sa vin cu dupa tine??? inca o data!!!
Claudia81 bine ai veni alaturi de noi! sarcina usoara si bebic sanatos... hai ca mai ai 4 mesaje de scris si gata vb in timp real!
lyvy multa sanatate si sa te faci bine repede!
ariel multumesc!
naty ce frumos ca misca bebelusa asa in biserica..
Dana-singh bine ai revenit alaturi de noi si multumesc mult de urari, la fel si tie! si dragutza poveste aveti!
Doamne ce m-am emotionat cand am auzit de Anca... ce dragutz... multumim Bitza, de veste!
Anca sa va traiasca Maria, sanatoasa, frumoasa si voioasa! abia astept pozee!!!
Giani imi place numele! si tare frumoasa povestea, si nu mi s-a parut deoc lunga! si eu am papat ieri la tati meu la praji de am crezut ca pocnesc, bineinteles ca erau si "Albe-ca-Zapada" fragede foc..yummy!!!
Cory multumesc de urari si sa iti traiasca cuculetzul Musat-Constantin!!! sa fie sanatos, nazdravan si sa va aduca numai bucurii!!! si Doamne ajuta cu amniocenteza!! Si mi-a placut povestea cu cariera!
Mstela bine ai venit alaturi de noi! sa ai parte de o odisee frumoasa! scrie repede 10 mesaje sa "te citim" in timp real!
Sovi saru'mana de urare! si sper sa fie bine cu prietena ta! Doamne ajuta!
Delphinas multumesc si tie si bafta la intalnirea cu bebe!
Simo27 fruntea sus si fii convinsa ca bebe e ok!! abia astept sa vii cu vesti bune!!!
Hai Simoo!!
Ririan bine ai revenit si tu si multumesc!
Kitzy, Giani multumesc de urari pt bunu (cum i se spune )!
Hai Kitzy!!
Giani multi!!!
Zoze si pt tine multi!!! sa treaca nervii!
oare ce o fi in atmosfera azi? cu starile astea nasoale?
sper sa treaca cat mai repede!

Ddoamne cat am scris... va pup si pe restul de randunici nenominalizate!!

Mihaela 20+ cu
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovi, iarta-ma , am uitat sa-ti raspund cu Medlife-ul. Sunt mamici care se duc si la 38 de saptamani si sunt primite fara nici-o problema. Sunt luate atunci in evidenta de un medic, se uita pe dosarul de analize si ecografii si se merge mai departe pana la termen . Deci, nu-i nici-o problema, daca te hotarasti poti sa mergi oricand la ei.
Eu vineri merg la consultatie si nu am nici-un chef...imi place doar la eco .

Apropo de frezura la fofo, am reusit si am aranjat-o in week-end. Acuma' respira si ea in voie !

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am uitat sa va spun de o varianta la Andreea la care ne gandim de ieri: Andra!

Mihaela 20+ cu
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Mihutza, Andra e foarte frumos! Imi place cum suna!

CLAU 23 + cu Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ela ,pup fata sa-i treaca supararea asta mare.Indiferent cine te-a suparata,eu vin cu si sa vezi ce-i fac??????
de vine la tine numai asa

Hai uite ce-ti dau eu tie sa iesi mai repede din starea asta.
Scuze scrisesem mesajul imediat dupa al tau, dar m-am luat cu treaba si nu l-am trimis, il trimit acum.

IRINA
+17
sufletel

Mergi la inceput

Rox Dox, si eu m-am gandit la recoltarea de celule stem, si am hotarat cu bitzu ca o sa facem ,negresit.Am citit la mamici de noiembrie-decembrie ca se poate palti si in rate suma asta de 1000 de euro,iar taxa anuala nu este o problema...un milion.Firma se numeste Cord Blood Center.

Mami, exacat ce ai spus tu mi se intampla mie la storcatorul multifuncitonal, deci am sa ma duc sa-mi iau unul ca al tau, saru' mana de pont.

Mihutza ,cu placere

IRINA
+17
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sarutmana fetelor pentru gandurile voastre bune!!
Irina cred ca asta--ar fi cea mai buna solutie!
Nu va pot spune decat ca este vb.despre medicul meu..Chiar nu va pot da detalii acum-insa e groaznic sa ramai in pom..si pomu-n aer-cu o burta de 20 de saptamani!
Va pup pe toateeee!!!Sunt pe-aici..

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Hai mai Zoze, cum asa? Te-a dezamagit sau pleaca din tara?? Si oricum, banuiesc ca mai ai variante, nu? Sarcina nu este asa de avansata, poti sa schimbi medicul fara nici-o problema, numa' sa gasesti unul bun.
Hai fi optimista te rog, o sa se rezolve problema asta, doar ca acum cred ca este prea curand pentru tine , mai ales daca te-a dezamagit cred ca ti-a lasat un gust tare amar.

CLAU 23 + cu Rebecca

Mergi la inceput

Ela, nu mai fi asa de suparata!!!!!!Eu zic sa vezi partea plina a paharului.Poate ca este mai bine asa, si trebuia sa-ti schimbi medicul.Ar trebui sa te gandesti ca daca te lasa 38 de saptamani, atunci ce mai faceai???Chiar daca aveai deplina incredere in el, faptul ca te-a lasat balta,indiferent de motive,spune multe.
Ia sa vezi tu ce doctor bun ai sa gasesti acum, ca sa compenseze si sa-l depaseasca pe asta.
Da-l incolo, ca nu se merita sa te enervezi pentru asta, ca nu este singurul de pe pamant!!!!!

IRINA
+17
sufletel

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor??? Eu cu cine vorbesc? Ori sunteti bine ascunse la barlog si faceti nani?

CLAU 23 + cu Rebecca

Mergi la inceput