Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
mami_papatot spune:
kya, tocmai ce am dat cu un pm in matale!
Pupici!
mami_papatot
18+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
kitzy spune:
Gbutucica, Bitza, multumesc pentru galerie
Azi am o stare de rau, de dimineta am stat cu capul in wc, acuma am reusit sa pap un pic si la amiaz trebuie sa merg la servici. Sper sa-mi revin daca ies pe afara.
15+ cu posibil 
bitza037 spune:
Mami felicitari pentru majorat![]()
Vreau si eu sa situ ce storcator ai luat, ca tocmai asta discutam cu bitzu.Eu as vrea un robot care sa faca de toate.Dar cred ca mai bine este varianta sa iau storcator de fructe separat si robot care sa faca alte chestii separata.
Eu am avut un robot phillips cusina(nu conteaza motivele pentru care nu-l mai am)sa nu ma intelegi gresit, robotul era bun dar am fost nevoita sa-l las cuiva.Si eram multumita de ele, numai ca storcatorul de fructe storcea numai pe alea moi, gen piersica,para,etc.
IAr eu vreau unul din asta care staorce si legume.

Sa-mi zici modelul si pretul!!!!!
IRINA 
+17

sufletel
zozela spune:
iubitele mele!
Desi am avut un inceput de saptamana/zi ingrozitor-despre care nu pot vb.acum pt.ca-s ffffoarte nervoasa-am primit de la forum o veste minunata care mi-a luminat ziua:
Felicitari Anca!!
A sosit un nou Miracol in Lume!! Bine ai venit Maria!!
Fii binecuvantata,iar drumul tau in viata sa fie incununat cu bucurii!
Cory eram sigura ca o sa te alaturi clubului mamicilor de coioshi!!
Felicitari mamico pentru Mushat-Constantin cel iubit!
Giani daca citeam ieri-te lasam pe tine sa calci
Asa...am comis-o eu!!
Pupici apasati si..felicitari pentru decizie-Alecsandru!!
Bine ati venit Stela si Claudia!!

Fetelor-va
si va iube muuult pe toate-fara exceptie
!!La cat ati scris,mi-as fi dorit sa fac o "scrisorica" insa sunt prea suparata si..nu pot acum..iertati-ma!

Ela..
in 20 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
rox_dox spune:
neata fetele...
intai si intai, mii de multumiri tuturor fetelor care mi-au urat La Multi Ani de ziua mea...din pacate n-am reusit sa intru in preajma zilei respective sa spun atunci "multumesc"..asa ca adaug si mii de scuze pt asta.
apoi, FELICITARI ANCUTZA PT EVENIMENT,SA AI O FETITA SANATOASA, FRUMOASA SI DESTEAPTA...te asteptam cu primele pozici cand ajungi acasa. pupici!
am tot citit din urma...vad ca bebeii au inceput sa miste..si la mine a miscat de pe 21 octombrie..atunci a fost primul semn...dar in ultima sapt a inceput sa se simta mai bine...mai mult pe dreapta si pe mijloc...acolo sunt zonele lui preferate...e o senzatie unica!
egonsis, sa stii ca eu chiar am inceput sa port tampoane din astea zilnice cam cu o sapt inainte de a incepe mancarime...oare sa fie de la astea?
fetele...e careva dintre voi care se gandeste la recoltarea de celule stem? ca sincer pe mine ma cam bate gandul.
_
19+
Pozele mele!
gbutucica spune:
Ela , iti multumesc pt adaugarea facuta la numele meu acolosha in listutza, prompta ca intotdeauna( numa ce ma gandeam oare cind apare Ela draga sa vad si io cum sta numele lu bb la mine si surpriza ....... ieu eram deja cu numele scris) multumesc inca o data

.
te pot ajuta cu ceva sa-ti treaca supararea??poate cu un pupic sau 2

..daca te consoleaza cu ceva pe mine ma doare burtika de dimineatza de imi vine sa urlu, ma abtin eroic sa nu ma vada lumea din sectie , si bine inteles sotzu, ca m-ar trimite acasa .
Giani
23+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Nicoleta spune:
Salut, mamici guralive!
Noi suntem ok, am intrat in saptamana 17, mai am cateva zile si poate aflu ce culoare are caruciorul... Sambata e ziua cea mare.
Voi v-ati gandit, din ce saptamana veti intra in prenatal?
Sa aveti o saptamana buna, fara probleme, dar cu multe zambete si bebelusi fotbalisti!
Nicoleta
15 plus si Stefan, 4 ani si 9 luni 
mami_papatot spune:
bitzule, eu mi-am luat un Philips, crec ca e ultimul model, are colector pentru pulpa, iar gura de alimentre este destul de mare incat fructele sa incapa intregi (ma rog, nu mere si portocale gigantice ).. a costat 350 ron si sunt mai mult decat multumita ... de ex, de dim am scos 500 ml din 3clementine, 1 portocala , 2 mere ionatane si 3 felite de lamaie...
nu te sfatuiesc sa cumperi un ap multi functional si-ti spun si de ce ... mama a avut vreo doua si intr-un final a ajuns sa toace cu ele ceapa si legume pt ciorba ... pentru ca vasul in care se strang legumele si sucul este acelasi si oricat de bine l-ai spala, ajunge sa prinda miros , mai ales de ceapa si este imposibil sa mai faci suc de fructe ...apoi, genul acesta de aparat, nu are vas colector pentru resturile care rezulta in urma stoarcerii fructelor ... in cazul lor acestea se depoziteaza pe centrifuga , trebuiesc curatate de mai multe ori in timpul unei singure utiliari si la un moment dat, pentru ca nu se depun uniform pe centrifuga, aparatul scoate un sunte urat si mai si "danseaza" ...
mami_papatot
18+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Kya spune:
Nicoleta, ce bine imi pare ca i deschis subiectul cu prenatalul. Vin cu o intrebare (am gasit subiectul asta deschis la legislative, dar nu m-am lamurit - poate stiti voi din experienta voastra)
In timpul pre- si postnatalului, ce contributii se retin din acei 85% din salariu? Stiu sigur ca sunt neimpozabili, dar ce se mai retine?
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Mami, felicitari pentru majorat, de-acum o sa inceapa bebe sa miste de numa'! Sa vezi ce-o sa mai fie la tine in burtica. Eu uneori astept sa se mai linisteasca ca tare agitata mi se pare bebelina mea, nu sta locului o clipa. Iar cateodata nu stiu ce face, pe unde apasa ea cu piciorusele sau manutele ca m-as duce la baie din 5 in 5 minute!
Zoze, de ce esti suparata draga mea? Uite o floricica sa treaca
. Sau si mai bine ar fi sa te descarci la noi ca sigur apoi o sa te simti mai bine.
In legatura cu prenatalul, eu vreau la 7 luni sa il iau, n-are sens sa ma mai chinui la servici mai ales pe vreme de iarna. Asa ca sper ca la sfarsit de decembrie sa termin si sa stau acasa la caldurica in asteptarea bebelushei.
CLAU
22 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!