Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by virgo
Fetelor , ma intrebam daca sunt singura specie ciudata , voi mai!?
Eu ... da . La greu . Ar trebui sa ne oprim ?
Si noi...
Pupici,
Angelique
32+
bb Viktornoi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 saptamani!
creata2008 spune:
Bine ca n-am burta mare si inca mi-o mai vad! Ca mi-am pus in gand sa ma duc azi acasa (in 5 minute sa plec), sa ma aranjez (adica sa ma epilez), sa imi pun ceva sexy pe mine si sa imi astept sotul.
quote:
Originally posted by AngeliquedeSquote:
Si noi...
Pupici,
Angelique32+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste![]()
Mare, Munte, Flori
creata2008 spune:
Sa sarbatorim intrarea in AMR, ca tot nu ma lasa Shose sa mai copilaresc!!! ![]()
Hai v-am pupat, o seara frumoasa va doresc!
quote:
Originally posted by irinouka
CREATA, GO 4 IT!
irina29
Rares
ramonab spune:
quote:
Eu tare as vrea sa ma cu cine, da sotu meu e plecat in Italia si numai o data pe luna se intoarce, si atunci.....baga mareeee.
irinouka spune:
infernala zi am avut azi.
da' ma bag sa comentez si io una, alta.
iulia, f frumoasa nasica ai fost, felicitari!
creata, cu mancaruri gatite dar statute de 2-3 zile s-a itnamplat sa am si io probleme, nici nu mai stii ce sa faci, sa mananci fast-food, sa iti faci de acasa (dar CAND?), sa te bagi intr-un impinge tava d'asta...e aiurea tare, oricum o dai. bine, slava domnului ca ai avut noroc de o vanzatoare cu bun simt care te-a avertizat.
ce mai era...a, cerceii, tema unde nu ma bag ca, vorba lu' virgo, bataia asta de cap n-o s-o am. decat mai incolo. poate. bine, daca ar fi dupa domnul sotz, care isi poarta cu mandrie gaurile dinn urechi si, ocazional, inca si le impodobeste, palugel s-ar naste cu ele gata facute.
cu miri s-a lamurit...:-) nu mai stiu, ma lasa creierii capului. recitesc si revin.
pupam
irina
29
Rares
miky_mamica spune:
Buna zuzelor,
Stiu ca nu am mai scris de cam multisor, dar am avut probleme cu computerul si pe urma s-a rupt un cablu de la cei de la net si am stat fara...... Vreau sa va multumesc mult pentru urarile de ziua mea, stiu ca au fost cateva fete foarte dragute care s-au gandit la mine exact cand implineam 25 de ani si ma bucura mult acest fapt!!!!!
Tot ce pot sa va mai spun este ca suntem bine, am intrat in sapt 31 si bebita e din ce in ce mai activ, s-a intors deja cu capusorul in jos, are 1,370 kg si este dezvoltat normal pana acum.
Imi este din ce in ce mai greu sa ma dau jos din pat si sa fac treaba pe aici pe acasa, dar totul e ok ca sunt acasa si ca nu mai merg la servici!!!!!!!!!!!!!!
Va pup dulce si o sa incerc sa intru mai des ca sa putem impartasi impresiile pe ultima suta de metri!
Miky
31+ cu Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
Gina M spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Bine ca n-am burta mare si inca mi-o mai vad! Ca mi-am pus in gand sa ma duc azi acasa (in 5 minute sa plec), sa ma aranjez (adica sa ma epilez), sa imi pun ceva sexy pe mine si sa imi astept sotul.quote:
Originally posted by AngeliquedeSquote:
Si noi...
Pupici,
Angelique32+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste![]()
Mare, Munte, Flori
creata2008 - Hehehhh...ti-au facut fetele pofta ei?!
La primele 2-a sarcini si noi ne-am bucurat de acest "aspect" aproape pana la nastere.Acum insa dupa cele 2-a sarcini pierdute una dupa alta,nici nu vrem sa auzim.
Am asteptat atat asa de mult acest baietel si nu vrem sa riscam nici macar 1% o nastere prematura.In acest timp o vorba buna,un pupic,o mangaiere si o imbratisare plina de dragoste fac adesea cat, toate la un loc.
32+
miri_mik spune:
iulia, io am vazut doar pozele de la "burtik". sexi mama! su-per-ba! ptiu, sa nu te deochi!
virgo, angi, creata... si noi! cand am io chef. cu bruno vroiam non-stop, si inainte s amergem la spital pt declansare am comis-o, vorba aia, ca nu stiam cand cand mai prindem:))
anca.diana, gina, daca medicul zice nu, asta e alta poveste. dar noua nu ne interzice, ba mai multe mi-a zis ca nua r fi normal sa renuntam atata vreme cat "fizica" nu ne impiedica:)
pestele inca n-a murit, dar s-a tulburat apa... ciudat.
miri_mik 

www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

!?