Strumfi de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Monica, eu vreau ! E a treia noapte cand ne trezim din ora in ora, mancam si adormim la loc. Ce spuneti, puseul de crestere e de vina? Pe o noiembrie implinim trei luni, deci n-ar fi exclus!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc de cafea!
lia cam asta ar trebui sa fie.elisa m-a disperat la 3 luni,dar a si luat 300 si ceva de grame intr-o saptamana in perioada aia.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Nonna, multumim pentru cafea si "La multi ani!" sotului tau.

Lia, precis e puseul de crestere! 2-3 zile si trece. A mea cred ca a uitat de puseul asta. Doarme noaptea de rupe. Avem doar o trezire la 3. Sa vedem cum stam maine, la control. Ma ingrijoreaza fontanela ei, ca nu pare sa se fi micsorat deloc si bate spre 7 cm...

ddanagh, multumesc mult pentru aprecieri!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neata!
M-am trezit si eu in toane bune azi ca deh...e ziua mea si ma simt tare fericita, si uite ca Denisuk mea ma sperie asa de dimineata! A facut kk cu putin sange in el! Am zis ca mor cand am vazut. M-am speriat rau de tot. Pediatra spune ca deocamdata sa o las asa si sa o urmaresc azi sa vad cum se manifesta. Maine am trimitere pt coprocultura, dar mi-e frica rau! Ce ar putea fi? Help!!!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Jadi, multa sanatate tie si baietilor. Fir-ar sa fie de raceli, ceva tot trebuie sa le vina de hac!
Mihaela, faine tare pozele de la botez! Sunteti o familie frumoasa!
Gabriela, eu ma sprijin pe niste perne cand alaptez. Ideea e sa stai pe o parte, cat mai comod posibil. Miruna in schimb sta numai pe spate, intoarce capushorul sa prinda sanul. Nu vrea deloc sa stea pe o parte, ca nu mai poate pedala, nu mai are aceeasi libertate de miscare. Si ea exploreaza o gramada cu manutzele cat mananca.
Carmena,!
Fianna, daca tu te bucuri, ma bucur si eu ca ai renuntat la biberon! flacaului tau mancacios!
Oana, sa mai spun ca Victor seamana leit cu tine? Cred ca auzi si tu tot asa de des chestia asta cum aud eu ca Miruna e taica-su bucatica rupta. Eu nu ma supar, ca am de gand sa-mi mai fac o bebelina care sa semene cu mine. Na! Iar bataia cu frunze... Noi n-am reusit anul asta decat sa culegem castane. Dar la anul te provoc la duel! Poate facem echipe de mame si bebei si ne vedem in Gradina Botanica!
Alina, Diana, chiar sunt curioasa daca va reveni Miruna la vechiul ei program. Imi amintesc de vremurile cand se trezea si ea o singura data pe noapte. Asta era acu o luna. Diana, bafta multa la contol!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Corina ,sa ai parte de tot ce poate fi mai frumos.

Zic si eu:oare fata nu s-o fi fortat cind a facut kk si sa se fisurat putin muschiuletul?

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76
Zic si eu: oare fata nu s-o fi fortat cind a facut kk si sa se fisurat putin muschiuletul?

La asta m-am gandit si eu, brazuca.
La multi ani, sa fii fericita, linistita si sa te bucuri de fiecare zi alaturi de Denisa si de ai tai!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Gabrielabv

Aylin vai ce fete mancacioase avem!Medeea s-a nascut cu 3200 kg si 51 cm iar in prima luna a luat 900g si a doua 800g de aceea m-am speriat cand am vazut ca incepe sa mearga asa rau. Dupa ce a facut doua luni a inceput cu programul artistic la san si cu portii reduse la mancare
Acum parca a inceput sa-mi revina laptele de cand iau galactogil si ma mulg, desi la aceasta operatie nu-mi iese mai mult de 20, 30 ml
Singura speranta e tot la Medeea care se vede treaba ca reuseste sa scoata mai mult de atat

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

quote:
Originally posted by Gabrielabv

Aylin vai ce fete mancacioase avem!Medeea s-a nascut cu 3200 kg si 51 cm iar in prima luna a luat 900g si a doua 800g de aceea m-am speriat cand am vazut ca incepe sa mearga asa rau. Dupa ce a facut doua luni a inceput cu programul artistic la san si cu portii reduse la mancare
Acum parca a inceput sa-mi revina laptele de cand iau galactogil si ma mulg, desi la aceasta operatie nu-mi iese mai mult de 20, 30 ml
Singura speranta e tot la Medeea care se vede treaba ca reuseste sa scoata mai mult de atat

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

gabriela, si broscuta a luat foarte mult in prima luna, adica 1240g, in a doua cam 900 iar acum nu stiuce face, ca de mancat nu mananca, daca tipa de foame suge de 2 ori si gata. cred ca o doare si burtica din motivul asta, pentru ca suge de 2 ori, si in juma de ora vrea iar de 2 ori, si tot asa. iar asta cu tipatul la san...nenica, dar tare ii place! parca e ulei incins! dar mie mi-a facut asa si in luna a 2a.

galactogil nu am luat, in caz de necesitate insa, voi lua si eu.

ce pompa ai? poate ca e vina pompei

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multumesc pentru urari fetelor!
Dr m-a intrebat daca e constipata dar chiar nu este. A facut normal, cum face in fiecare dimineata. Nu stiu ce sa mai cred. O fi ceva ce am mancat eu sau nici nu mai stiu. Acum e foarte maraita si cu gingiile si e nervoasa.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Barzuca25 imi pare rau ca fetita ta probleme. Sper sa gasesti o rezolvare curand.
Jadi sper ca si Dodo sa se simta curand mai bine. Sanatate multa la frumusetele tale mici.
Valen ai doua fete ca doua papusi, acum mai trebuie sa faci doi baieti.
Alina.a pupici la Elisuca. Eu zic ca mai trebuie sa faci cel putin 3 copii, nu de alta, dar cu copii frumosi ca Elisuca o sa infrumusetezi si tu lumea.
catralu sper ca operatia sa fie un succes mare. Suntem cu toate alaturi de tine. Chris ii o frumusete de baiat. Multa, multa, multa sanatate.
Anya20 ce fac "petele" tale frumoase. Eu cred ca si tu ca si valen de altfel mai trebuie sa faceti inca 2 baieti fiecare. Mai infrumusetati si voi lumea.
Samurai_lady unde esti draga mea????? Esti ok??? Ma duc sa vad daca ai nr de telefon pe adresa comuna sa te sun sa vad ce mai faci. Samadi unde esti???? Da, daca ma gandesc bine si voi doua mai trebuie sa faceti copii pt infrumusetarea lumi.
Va pup dulce si noapte buna (la mine e 2:50am)

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput