buna,am o nelamurire si ...cred ca e urgent sa aflu raspunsul: verisoara mea a trecut de termen ,trebuia sa nasca la sfarsitul lui octombrie. medicul ei a controlat-o,i-a zis ca bebele e gata,mai are f putin,dar sa astepte pana miercuri,pe 7 noiembrie,ca sa provoace nasterea. problema noastra acum este,insa,ca de la consult(de miercuri,31 oct) a aparut o secretie vaginala de culoare maro,care nu a incetat pana acum.sa se impacienteze? sau e normal?
multumesc mult!
In mod normal, o gravida trebuie sa faca analiza secretiei cu 2-3 saptamani inainte de nastere. Eu zic sa mearga la control repede.
eu zic ca incepe sa elimine dopul gelatinos, si de acolo e culoarea maro.
imi aduc aminte ca inainte de nastere, aproapte de termen, dupa un control am avut o zi astfel de scurgeri. dr. m-a avertizat de la control ca voi avea asa ceva imediat dupa control pt. ca mi-a umblat ceva mai mult.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
quote:
Originally posted by m_monique
eu zic ca incepe sa elimine dopul gelatinos, si de acolo e culoarea maro.
imi aduc aminte ca inainte de nastere, aproapte de termen, dupa un control am avut o zi astfel de scurgeri. dr. m-a avertizat de la control ca voi avea asa ceva imediat dupa control pt. ca mi-a umblat ceva mai mult.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei