Cat sa-i dau unei bone ca sa fie multumita?
Raspunsuri - Pagina 2
eli05 spune:
A mea sta in Voluntari si in fiecare zi mi se plange ca face 2 ore pana la mine,de parca nu as fi atentionat-o de la inceput.
ingridnen spune:
Cauta pe cineva in apropiere... si noi am avut prima bona din Titan, avea tramvai direct dar tot facea o ora. Cand a inceput Cristi gradinita mereu stateam cu sufletul la gura ca intarzie sa-l ia. Bona pe care o avem acum (de cca. un an) sta in acelasi cartier cu noi, face 15 minute pana la mine. E un mare avantaj...
Ingrid si Cristi 4 ani si 8 luni
filofteia spune:
quote:
Acum i-am dat banii pe toata luna,asa ca luna asta nu pot renunta la ea.
Dar ai timp sa-ti cauti alta...profita de timpul asta!
AncaSiRoxana spune:
eli Poate ca ai vrea sa mai auzi si altceva, nu tot indemnuri sa cauti pe altcineva. Dar din pacate, tot asta iti spun si eu: cauta pe cineva din imprejurimi, poate chiar o fosta profesoara, sau asa ceva, care s-o poata ajuta pe fata si la lectii.
Si noi am avut o bona "de departe", desi nu chiar asa departe, noi stam in Iancului si bona venea din comuna Pantelimon. Si tot asa, o avertizasem de la inceput, a zis ca nu-i problema, dupa care nu era zi sa nu intarzie, pana cand si-a decalat singura programul cu o ora mai tarziu. Eu aveam un program mai flexibil, dar tot ma deranja, pt ca ma lua de fraiera, mereu ii ziceam ca vreau sa vina la o anumita ora, si ajungea mai tarziu, dand vina pe trafic. Insa la plecare isi respecta ora stabilita initial, acolo nu decalase nimic. Ma deranja si ma deranjeaza si acum enorm atitudinea asta de "semnat condica" la bone, pt ca lucrul cu copiii e ceva special si sensibil, nu doar un simplu "servici", cum zic unele.
Pana la urma am dat-o afara - desi, marturisesc, nu asta a fost principalul motiv, ci altele mult mai grave.
ilincutu spune:
buna dimineata!eu sunt noua pe acest forum,dar imi pare bineca l-am descoperit.
referitor la subiect pe mine ma intereseaza o bona in provincie in Campina pentru fetita mea ,care in ianuarie cand voi incepe serviciul o sa aiba 7 luni,si este cam greu sa gasesc o bona pentru copil sa mic;ce am gasit m-a dezamagit si ajungea la u pret de 1000 ron ,pentru program de aprox. 9 ore /zi,dar mi se pare enorm ,deoarece in afara de faptul ca ar avea grija de copil altceva nu ar face,si nici prea mari astepatri nu am aveam de la ea.
eli05 spune:
Ea si-a ales un program de 7 ore,de la 10 la 17,desi copilul vine de la scoala la 12.30.Eu nu as fi avut nevoie de atat,dar ca sa n-o pierd am acceptat.Recunosc insa ca in aceste ore nu sta tot timpul degeaba.Face diverse lucruri(pregateste ceva de mancare pentru copil,daca eu nu i-am facut,calca,intretine curatenia).Copilului nu trebuie decat sa-i dea sa manance.Nu o scoate afara,pentru ca nu are cand.
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by eli05
A mea sta in Voluntari si in fiecare zi mi se plange ca face 2 ore pana la mine,de parca nu as fi atentionat-o de la inceput.
Daca te decizi sa o dai afara sa imi spui, ca eu imi caut in disperare una din Voluntari, Pipera sau Tunari si nu gasesc decat din oras care nu sunt dispuse sa faca 2 ore pana la mine.
De bani nu stiu ce sa zic, ca nu mai avem bona demult, acum ne trebuie pentru bebelus. Dar pe aici pe la mine in complex iau cucoanele cam 12 mil pe 8 ore. Adica sapa de lemn pentru mine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
miti2004 spune:
eu ii dau 8 mil de la ora 8 dimineata pana la 17.30 iarna ( sau ora 18 vara ) doar sa aiba grija de copil, fara menaj, nimic altceva de facut.
Alex are acum 1 an si 5 luni.
Daca nu o sa-i mai convina o sa caut pe altcineva...desi mi-a fost f greu sa o gasesc si pe ea...
Florentina Roman spune:
Mie mi se pare destul de mult cat ii dai, mai ales ca zici ca fetita merge la scoala, apoi se culca. Pai sa stea cu o sfarleaza de 2- 3 ani care nu sta locului o clipa si apoi sa ceara atat!
Si daca tot si-a ales singura programul, poti sa-i sugerezi sa faca mancarea sau menajul intre 10 si 12.30, iar cand o ia de la scoala sa faca un ocol sa ia aer
Probabil ca s-a prins ca ti-e frica sa nu plece, de aceea se vaieta mereu...
Poze
moana spune:
si eu platesc 4 mil pentru 4 ore. o ia pe maria (5 ani)de la gradi la ora 16 si sta cu ea pana la ora 20.....