Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

Exista prieteni care ne fac viata o sarbatoare ,dar exista si sarbatori care ne amintesc de adevaratii prieteni.CRACIUN FERICIT ! si multa ,multa sanatate va dorim tuturor ,CRISA si-a facut multi prieteni sufletisti pe forum si le doreste tuturor cele mai faine sarbatori de iarna ,pupici si multe ,multe bucurii si realizari pe toate planurile .

Mergi la inceput

Buna dragi prieteni am primit in sfarsit data de prezentare in belgia la spitalul saint-luc ,data este de 17 ianuarie 2008 ,i se vor face analizele necesare iar pe data de 25 ianuarie va avea loc operatia ,noi vom pleca pe data de 15 ianuarie din tara .
Va multumesc din suflet ca ati facut posibil acest lucru ,crisa se va face in sfarsit bine va scapa de furtun si va fi un copil fericit ,Doamne ,Doamne va avea grija ca operatia a 7 a la nr sa fie un succes .
Sarbatori fericite tuturor ,multa sanatate ,va vom tine la curent cu vestile ,pupici de la crisa tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

!

Slava Domnului, ce bucurie!

Abia asteptam sa vedem o Crisa sanatoasa si fericita!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

In sfarsit.......
Va doresc mult succes !

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getacraiu spune:

Ne rugam si noi pentru tine Crisa,sa te intorci sanatoasa si sa ai o viata frumoasa,fericita si sa uiti de toate chinurile prin care ai trecut,puiut mic si scump.Sanatate si multa putere si bravilor tai parinti care au luptat mult,alaturi de tine si totul o sa fie bine,DD va iubeste si este cu voi ,intotdeauna.Doamne ajuta!
Multi pupici de la noi
Stefanica si Geta

http://www.craiustefan.3x.ro

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !Fie ca noul an sa ne aduca tuturor sanatate si implinirea tuturor dorintelor ,sunteti minunati si va doresc tot binele din lume ,impreuna putem schimba destine ,putem reda speranta si infaptui minuni ,va pupa crisa pe toti ,numai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

inca 25$ canadieni de la d-l Adrian T. (x-team) si 30$ canadieni de la Loginet Solutions..
Multumim in numele Crisei

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

La multi ani ! tuturor IOANELOR SI IONILOR sa le dea D-ZEU multa sanatate si mult bine ,CRISA e incantata tare ca merge in ''vacanta '' cum ii spunem ei si ca acolo doamne ,doamne va sufla peste ea si ii va lua furtunul ,crede iar D-ZEU ii va rasplati credinta .
Vrea sa i luam toate jucariile cu noi in vacanta sa i le arate lui doamne ,doamne acolo ,ca poate acolo nu sunt asa jucarii frumoase ca ale ei ,ce sa i spun e asa entuzista de calatorie .
Abia asteapta sa scape de furtun si vad cum ii se lumineaza chipul cand spune asta ,voi prieteni dragi ati reusit imposibilul poate ,ne ati readus speranta si credinta ca acest cosmar va lua sfarsit si vom fi si noi niste oameni normali cu probleme de copil sanatos ,multumim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Buna seara tuturor si LA MULTI ANI (pt k nu am mai scris de anu trecut).Imi cer scuze ca nu am mai postat pe forum, dar au fost sarbatorile,iar acum ma pregatesc de prima sesiune din viata mea , sper din suflet sa fie bine.
Vali si Crisa stiti ca sunt alaturi de voi si ca ma rog in fiecare zi sa ajungeti acolo cu bine si sa va intoarceti cu o Crisa sanatoasa ca sa ne putem juca si noi .
Va pupacesc dulce pe toti si sa sti , Vali , ca o sa imi fie dor de voi.La cine mai vin eu toata ziua sa pupacesc o Crisa pufoasa? Va pup dulce si va urez mult succes,va tin pumnii si o sa ma rog mereu la Doamne-Doamne pt Crisa ,"fratioara mea" (cum spune ea)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragii mei, nici eu nu am mai scris demult aici, am fost in tara si ne-am intors tare obositi, inca nu ne-am revenit.

Dar am fost ieri la banca si am fost suprinsa sa vad ca au mai intrat bani in contul Crisei din Belgia si anume:

1. 100 eur de la Apetrei Adriana, prietena din Belgia
2. 50 eur de la Alexandra Dusa, prietena din Belgia
3. 30 eur de la Magdalena Vasile, prietena din Belgia

Cu ce mai ramasese in cont dupa transferul catre Romania, acum soldul este de 250 eur. In plus, o prietena care prefera sa ramana anonima a trecut aseara pe la mine si mi-a dat inca 100 eur pentru Crisa.

Deci, cand familia Banu vine la Bruxelles, eu le mai dau si acesti 350 eur!

Multumim tuturor si Doamne ajuta sa fie totul bine pentru Crisa!

Un An Nou bun cu sanatate tuturor!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput