Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Scuzati-ma va rog, sunt cam ametita in dimineata asta. Am vazut pe pagina 13 ceva despre Banca Reiffeisen, in timp ce pe prima pagina sunt conturi la BCR. E bine daca folosesc contul de lei de pe prima pagina?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

Buna ziua tuturor,draga noastra Aurelia 1278 ,contul de la raiffesen este contul in care ia sotul meu salariu de la servici ,Roxana din ploiesti il foloseste pe acela pentru ca lucreaza la raiffesen si i este mult mai usor pentru ea si colegi ei carora le multumesc pentru donatii ,sa depuna bani in acel cont ,dar eu va rog sa depuneti bani in conturile afisate pe prima pagina la BCR ,si va multumesc pentru donatia d-vs ,crisa va pupaceste mult pe toti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Rezolvat!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna dimineata!

Am incercat chiar acum sa trimit ceva banuti in contul de la Banca Comerciala Romana si-mi spune ca nu-i bun BIC-ul (SWIFT). Nu-i acesta: RNCBROBUXXX?
Multumesc ptr. raspuns si multa sanatate Crisei!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

Buna dimineata IRINUSHA ,voi merge acum la banca sa verific asa mi au dat codu ,iti dau raspuns in 30 min ,multumim mult pentru donatia ta pentru crisa ,iti transmite multi pupici ,voi reveni imediat cu codul deoarece am banca aproape ,verific imediat .PUPICI .

Mergi la inceput

Gata am verificat acesta este codul SWIFT RNCBROBUXXX ,este corect codul ,daca nu reusiti totusi puteti incerca si in contul deschis de nora in BELGIA este afisat pe prima pagina ,va multumim mult pentru banuti ,multa sanatate va dorim si speram sa va dam vesti bune curand .Multi pupici de la crisa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Multumesc ptr. raspuns!
Am trimis banutii in Belgia! Nu-s multi, dar vin din inima si sper sa ii fie de folos Crisei!
Multa sanatate din partea noastra!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

Multumesc IRINUSHA pentru donatia ta ,si tuturor celor ce o ajuta pe crisa ,o puteti vedea pe crisa intr-un filmulet pe saitul ei
http:www.mecenat.ro/?cat=11 ,este inregistrarea de la tvr 1 ,sper sa va dau vesti bune curand .CRISA va pupa pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna seara!

Vali, cum sunteti? ceva reactii dupa reportajul de pe tvr1?
Nu stiu cat a mai ramas de strans, dar sper din tot sufletul sa se adune suma cat mai repede!
Multi pupici Crisei si va tin pumnii stransi! Trebuie sa reusiti sa strangeti banii!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Din nefericire nu suntem prea bine .....azi Crisa s-a plans de dureri de burtica foarte mult, acuza dureri mari de burtica si nu vreau sa ajung cu ea din nou la medic. De cateva zile ii vine si multa bila pe tubul de dren , imi doresc sa nu fie nimic grav si sa o lase durerea de burtica. Sper din suflet sa nu mai ajungem la medic si Crisa sa se simta mai bine .Imi pare rau ca va dau o astfel de veste trista .Multa sanatate si multi pupici tuturori

Mergi la inceput