Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal
Raspunsuri - Pagina 14
Corynutza spune:
La multi ani Andrei( fiul Norei ) si tuturor celor ce poarta acest nume .Aseara am pus "gau", cum zice Crisa la grau, la incoltit si ne-am pus dorinta :"SA SCAPE DE FURTUN".Sfantul Andrei va fi alaturi de ea si o va ajuta sa se faca bine.
In aceasta seara la 20:15 pe TVR 1 va concura OANA ZAVORANU pentru micuta noastra la emisiunea " O DATA-N VIATA" si o va ajuta sa stranga suma pentru a merge in Belgia.Noi trebuie sa trimitem cat mai multe sms-uri si sa sunam la numerele ce vor fi afisate pentru OANA si CRISA.Sunt sigura ca veti fi alaturi de Crisa asa cum ati fost si pana acum.
Va multumesc din suflet ,va doresc o zi minunata si VIZIOANARE PLACUTA
ANDREEA GEORGIANA spune:
Draga Crisa,
Abia acum am aflat povestea ta si imediat am trimis link-ul...in toate partile.Parti din care sper sa primesti vesti bune.Esti o fetita foarte frumoasa si dincolo de fragilitatea fiintei tale este foarte multa vointa.Lupta ta se va sfarsi cu o mare izbanda.Iti doresc asta,iti doresc sa fii sanatoasa si sa le dispara tuturor celor care te iubesc lacrimile amare de pe obraz.Iti doresc (de ziua numelui meu!) sa fii fericita si sa cresti mare si frumoasa!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Chita spune:
MAI e putin votati-o pe crisa ,la ora 20:15 pe tvr 1 ,crisa va fi sustinuta de oana zavoranu va rugam fi-ti alaturi de ea ,asta e sansa ei de a strange bani pentru operatie .avem emotii ,dar stiu ca crisa e o norocoasa si ca dumnezeu nu o va lasa ,sfantul andrei deja a binecuvantat-o ,va iubim .
Chita spune:
TRIMTETI UN SMS CU TEXTUL 2 LA 1420 SI ASTFEL O AJUTATI PE CRISA SA SE FACA BINE!!!!CU CAT MAI MULTE VOTURI PENTRU OANA ZAVORANU CU ATAT CRISA POATE SA AJUNGA MAI REPEDE IN BELGIA SA SE FACA BINE!!!!TRIMITETI SMS CU TEXTUL 2 LA 1420 !!!!VOTATI OANA !!!VOTATI CRISA!!!!
beatrix spune:
Vali, tocmai am terminat de vizionat emisiunea pe net in reluare! Crisa, a fost minunata si voi la fel! Sper din tot sufletul ca, cat mai multi oameni sa fie induiosati de aceata poveste si sa reusiti sa strangeti banii cat mai repede!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
diana21 spune:
Am vazut si eu emisiunea in reluare aici
http://www.tvr.ro/emisiune.php?id=2051#
si m-a impresinat teribil...Micuta Crisa este incantatoare! Sunt cu sufletul langa voi, iar luni o sa fac si eu o donatie. Va pup si ma rog si eu pentru voi!
Dialoguri strumfesti
soni spune:
Buna vazut frumoasa Crisa!
Pacat ca de aici nu am putut vota dar sper ca multi au facut-o!
Incep sa ma intreb cu putina frica cum de face asa mult un plic din Italia in Belgia! Eu sper din sulfet macar azi sa ajunga! L-am pus luni! Nora avizeaza-ma te rog! stiu ca nu tre sa o spun ca o vei face oricum dar---as vrea sa ajunga odata! In Germania 2 zile. in Anglia 3 zile mah, sa speram ca ajunge si in Belgia!
Multa sanatate tuturor si un pupc Crisei!
Chita spune:
Buna ziua ,multumesc tuturor care au trimis sms si a sustinut-o pe crisa ,speram sa avem raspunsuri pozitive de la cati mai multi oameni cu suflet ,se pare ca a dat foarte putin din cat a filmat acasa ,acolo eu am spus ca avem o parte din bani ,ptr ca am fost intrebata si este public acest lucru ,dar asa au considerat dansii si asa au dat ,donatiile vor fi stranse de tvr ,va voi tine la curent cu totul ,sper ca va placut pitica mea ,ea a spus multe poezii ,dar montajul a fost scurt ,sper sa va dau curand vesti bune .
Nora spune:
Un nou raport de banca: 2010 eur!
1. Catalin Lepadatu - 50 eur, prieten din Belgia
2. Bogdan&Simona Braguta - 100 eur - id DC Simonab, prieteni din Belgia
3. Fam Munteanu - 20 eur - id DC Prixi, prieteni din Belgia
4. Agnes Buznosu - 100 eur - id DC White Pisana, prieten din Belgia
5. Valentin Stanescu - 30 eur - id Rombel Valentin, prieten din Belgia
6. Magdalena Talaban - 25 eur -prieten din Belgia
7. Slivia Ionescu -50 eur - prieten din Belgia
8. Cristina Machis-Janssens - 50 eur - prieten din Belgia
9. Cornelia Van Bouwel - 50 eur - Rombel, prieten din Belgia
10. Mihai Rusu - 100 eur - Rombel, prieten din Belgia
11. Oana De Munck - 25 eur - id DC Oanademunck, prieten din Belgia
12. Ioan Tibeica - 100 eur, prieten din Belgia
13. Robertina Martinescu - 60 eur - id DC si Rombel Ror,prieten din Belgia
14. Carmita - 200 eur - id DC Carmita, prieten din Belgia
15. prieten anonim din Belgia - 100 eur
16. Selena Ardelean - 50 eur - id DC Miri_mik, prieten din Belgia
17. Dorin Fleseriu - 50 eur -prieten din Belgia
18. Departament COK Leuven - 270 eur - prieteni din Belgia, bani stransi de la colegi de catre Beatrix
19. Taner Abduraman - 50 eur - id DC Bepii, prieten din Belgia
20. Ana Covaci - 50 eur, prietenidin Belgia
21. Andreea & Bogdan Lacea - 50 eur, prieteni din Belgia
22. Michaela Tarpan - 50 eur, id Rombel eu_ik,prieteni din Belgia
23. Andrei & Raluca Enghis - 100 eur, prieteni din Belgia
24. Alina Nistor - 25 eur, prieten din Belgia
26. Martine Aaslund Cotte - 50 eur, prietena mea cea mai buna, o frantuzoaica minunata
27. Adriana Cocos - 75 eur, prieten din Belgia
28. Gheorghe & Madalina Gherman - 25 eur, id DC MadyG, prieteni din Belgia
29. Andreea Busa - 50 eur, prieten din Belgia
30. Badea-Pintilei - 50 eur, prieteni din Belgia
Multumesc frumos tuturor, sa va dea Dumnezeu sanatate! Romani din Belgia: sunteti nemaipomeniti!
Haideti s-o ajutam pe Crisa, donati si voi un strop sa salvam un copil minunat. E frumoasa, e desteapta, e un om bun, suferinta nu a facut-o sa uite sa zambeasca! Ne zambeste noua si lui Dumezeu! Merita ajutorul nostru, oriunde ne-am afla, Romania, Belgia, Europa, SUA, Canada, oriunde!!!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
Nora spune:
Soni, dupa cum ti-am zis si in PM, plicul nu a ajuns dar cred ca o sa ajunga, nu prea are ce sa se intample. Imediat cum il primesc iti scriu, da?
Pupici,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)