*** LA REDOUTE *** (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Neata. Mey eu m-am trezit cu zapada afara.Voi? macar daca era inghetat inainte dar asa zapada pe noroi... Sper sa nu am de iesit azi afara.
Corap frumoase produse. Un gen de bluza din aia neagra am si eu, dar a mea e din bumbac si elastan si e ok. Ah si e portocalie. Poate or fi doar asemanatoare ca stil.
Sa aveti o zi buna cu soare.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Buna dimineata!
Bluza gri pe care a luat-o corap,o am si eu pe negru,e pe gustul meu.O recomand si eu,e f. finuta si vine super,cel putin cea pe negru.Pusesem ochii pe ea de mult,dar o primise cineva careia nu i-a placut deloc si m-am razgandit atunci.Acum ca era la jumatate de pret,am zis sa incerc si nu mi-a parut rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maxia spune:

Corap imi poti spune mai multe despre acest sacou?...ce marime ai luat, din ce material este, captusit/nu...si lungime..
"sacoul pe negru e frumos, din pacate nu-mi vine (e un nr prea mic)"
Multumesc foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sacoul negru e dintru-n bumbac tesatura groasa (cred ca se cheama doc in romaneste), nu e dublat, dar pe dinauntru arata bine, e scurt (pana la fund), cambrat. nu e de servici, e de plimbare.
eu port 48 in mod normal, dar n-aveau si mi-am comandat 46.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

pentru toti cei cu nume de Gabriela, Mihaela si alte derivate.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by alinabojuc

pentru toti cei cu nume de Gabriela, Mihaela si alte derivate.

alina

multumim! la multi ani si din partea mea!
a sosit si comanda mea din 23; duminica seara pun linkurile.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu nu mai inteleg nimic din site-ul asta:

imi vne mail cu oferta "exclusiva", cu cod personalizat, fara nici o conditie de cumparare si cand sa trimit codul la cos ce mesaj imi da:

"L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client. "

a mai patit cineva asa?

Jasmine tie ti-a mers vreun cod cu cele 3 parka???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by danielac

eu nu mai inteleg nimic din site-ul asta:

imi vne mail cu oferta "exclusiva", cu cod personalizat, fara nici o conditie de cumparare si cand sa trimit codul la cos ce mesaj imi da:

"L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client. "

a mai patit cineva asa?

Jasmine tie ti-a mers vreun cod cu cele 3 parka???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

la inceput asa mi-a zis si mie,ca nu pot sa folosesc codul pt ca e oferta personalizata,desi codul il primisem pe mail.
Pe urma nu mi-a mai zis asa,ma lasa sa bag codul dar cadoul (parka aia ) e disponibil abia peste 3 saptamani si din cauza asta nu ma lasa sa validez cosul.
In concluzie n-am putut sa folosesc nici unul dintre cele 3 coduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Sfintelor si Sfintilor de azi!!!!!!

am un aviz pt una di cele 2 comenzi din 26...daca reusesc sa ajung azi la posta bag linkuri diseara....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Cred ca LR s-a tampit de tot.Am primit iar pe mail oferta aia cu cele 3 coduri de -15 euro,FDP=0 si cadou parka.Sunt aceleasi coduri dar mailul are alta prezentare.

Le-am testat si evident ca parka e disponibila peste 3 saptamani,deci cele 3 coduri sunt inutilizabile.

Mergi la inceput