Replici din carti

Replici din carti | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

"Cosorul lui Moceanu a fost inventat de Moceanu.
Inca o data cine a inventat cosorul lui Moceanu?"
Cel mai iubit dintre paminteni

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

"Bisogna cambiare tutto per non cambiare nulla" (Trebuie sa schimbam totul pentru ca nimic sa nu se schimbe)
Il Gattopardo (Ghepardul) - Giuseppe Tomasi di Lampedusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

daca-mi permiteti , replici din carti -teatru , de Caragiale :
-"angel radios !de cand te-am vazut intaiasi data pt prima oara , mi-am pierdut uzul ratiunii... te iubesc la nemurire "
_" in lupta noastra politica , am spus-o si o mai spunem si o repetam necontenit cetatenilor : ori toti sa muriti , ori toti sa scapam "
_"curat murdar"
_"tradare sa fie dar s-o stim si noi"
_"trebuie s-o iscalesti : o dam anonima "
_'ori sa se revizuiasca , primesc ! dar sa nu se schimbe nimica ; ori sa nu se revizuiasca , primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele esentiale ..."

" o iubire mare e mai curand un proces de autosugestie..." ("ultima noapte de dragoste , intaia noapte de razboi " -Camil Petrescu )

"Olguta n-are dreptate de o suta de ori , insa Buftea n-are dreptate deloc" ("la medeleni " -Ionel Teodoreanu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

"Florentino Ariza avea raspunsul pregatit de cincizeci si trei de ani, sapte luni si unsprezece zile cu noptile lor.

— Toata viata, spuse."

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput