Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
RALU Dia e la mami a dormit acolo si azinoapte si ieri noapte
![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
MIRELA SI RALU spor la munca ,nu disperati ca uite si eu tocmai ma apuc ... de conta 
IOANA cu mine te pui? Nu stii ca-s manipulator sef? ![]()
INGRID bine ziceai tu ca vad ca si ploua oleak,nu numai ceazta e p-afara,acum vad mai bine.Si cafeaua aaia nu mai vine odata 
ralirali spune:
E, ce viata, Moni
. Sa inteleg ca ai reusit sa il convingi pe Ghita si v-ati apucat de treaba
?
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul
monica70 spune:
RALU treaba ca treaba dar nuuu,gandacu' n-o sa depuna inca larve 
ralirali spune:

Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
dana_ene spune:
Buna, doamnelor!
Am deschis si eu de-o jumatate de ora forumul si am incercat sa citesc ce s-a scris in urma.
Am ajuns sa nu mai fiu atenta la fete, fiindca am incercat sa urmaresc cat de cat discutia voastra.
Apoi am ajuns la un mesaj al lui Astery. Si am ramas cam asa:
.
Ca sa vedeti ce ametita sunt, prima data am inteles ca eu am fost depistata ca am 2 ID-uri pe un forum. Si-am inceput sa ma intreb ce Dumnezeu? Ce forum? Chiar atat de aiurita sunt ca am 2 ID-uri?
Dar situatia chiar mi se parea distractiva, fiindca habar n-aveam sa fi avut 2 ID-uri undeva, decat poate daca se intamplase din greseala, nici intr-un caz cu buna intentie.
Ashaaa....
Apoi am ajuns la acest mesaj al Biancai. Citindu-l cu atentie, am vazut ca de fapt Astery a spus ca eu am descoperit-o pe Bianca cu 2 ID-uri.
Mai, fetelor, acum sincer... ori sunt eu prea batrana si-am uitat despre asa ceva
... ori m-a confundat Cristina. Eu nu-mi amintesc de o chestie de genul asta.
Serios, acum!
quote:
Originally posted by Biancasquote:
Originally posted by asteryaro
Buna, mamicilor.
Mai retineti cand a depistat-o Dana Ene ca scria de pe 2 ID-uri??? Astfel de fiinte ar merita introduse intr-o banca de date, asemeni rai-platnicilor bancari, adica un soi de black-list.
Poftim??????????
Dana Ene te rog frumos da-mi o explicatie la asta.
Sa moara copii mei (ma jur ca tiganii acum) daca am 2 ID-uri pe acest forum, !!!!
Nici dincolo nu am avut doua Id-uri, mi-am mai facut unul dupa ce am fost scoasa cu id Biancas. Celalalt era SBianca iar apoi Ciudatzica .!!!
Nu aveam cum sa scriu cu doua ID!!!
Bianca![]()
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
DANA cred ca a facut o confuzie Cristina (chiar am vrut sa zic ieri ca nu cred ca de tine era vorba,dar am uitat) si eu imi amintesc de cineva ca a depistat-o cu doua ID pe alt forum si a scris asta aici,dar nu imi amintesc deloc cine era,poate Daniela din Eforie si de aici confuzia? Poate zic si eu prostii. Nu retin,stiu doar ca era cineva care a scris si la subiectul celalalt.
dana_ene spune:
Buuun... acum uite ca mi-am spus parerea vis-a-vis de acea problema.
Raspunsul il repet, eu nu-mi amintesc. Cred ca am fost confundata... Eu nu am facut pe detectivul oricum pe nici un forum.
Astery, nu te acuz, stai linistita. Spun doar ca probabil m-ai confundat cu cineva.
Numai bine lui Razvanel! Maine va tin pumnii!
O sa doresc sa-mi spun acum si eu parerea in legatura cu noul incident.
Initial am vrut sa transmit un mesaj asemenator cu cel al Bombonicai si sa nu ma trec pe nici o lista, dar gandindu-ma mai bine realizez ca nu e suficient.
Eu nu am jignit aici pe nimeni, nu-mi sta in caracter si oricum va apreciez pe toate. Spiridusii imi sunt foarte-foarte dragi. Mi se par cei mai reusiti copii din lume.
Dar faptul ca foarte des apar conflicte intre mamici mi se pare o mare problema.
Sigur ca suntem firi diferite, dar atunci cand se ajunge la jigniri deja e mult prea mult.
In perioada graviditatii eram aceleasi caractere diferite si totusi nu s-a intamplat sa existe atat de multe conflicte intre noi.
Din punctul meu de vedere ar fi mai bine daca Bianca nu ar mai lua parte la discutiile de aici.
Eu inteleg ca ea are o fire mai aprinsa, ca spune multe lucruri si apoi considera ca fiind spuse la nervi, ar trebui ignorate. Poate ca daca situatiile de genul asta nu s-ar fi repetat de atat de multe ori, asa s-ar fi si intamplat.
Am considerat ca e cazul sa aflati si parerea mea. As dori sa existe armonie intre noi!!!!!!!!!!
ralirali spune:
DAnaaaaaaaaaa, multi multi 

.
Asa de multa dreptate ai, desi ne dorim sa fim toleranti, uneori nu se poate. Eu ma bucur enorm atunci cand vad postari de la tine, imi insenineaza ziua.
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by ralirali
DAnaaaaaaaaaa, multi multi.
Asa de multa dreptate ai, desi ne dorim sa fim toleranti, uneori nu se poate. Eu ma bucur enorm atunci cand vad postari de la tine, imi insenineaza ziua.
Asemenea
!!!Mi-as dori mult sa citesc mai des mesaje de-ale tale, Ralu, de-ale Alinei, de-ale Deei...

, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)