Papusa Oana Zavoranu Barbye

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Mai fetelor eu am vazut-o in realitate si nu este asa cum apare la televizor .Este chiar draguta si de Pepe nu mai vorbesc tareeee dragut.
Stiti aparentele inseala.Ne grabim putin sa judecam oamenii.

Legat de pretul papusii si mie mi se pare exagerat.Oricum nu cred ca o vor cumpara foarte multi.

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamagea spune:

papusa e f urata.nici macar nu seamana cu oana(nu ca ea ar fi frumoasa).nu as cumpara in veci o asa papusa pt copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

quote:
Originally posted by lore03

Mai fetelor eu am vazut-o in realitate si nu este asa cum apare la televizor .Este chiar draguta si de Pepe nu mai vorbesc tareeee dragut.
Stiti aparentele inseala.Ne grabim putin sa judecam oamenii.

Legat de pretul papusii si mie mi se pare exagerat.Oricum nu cred ca o vor cumpara foarte multi.

un suflet trist

Cu zeci de mii de operatii te cred si eu ca e draguta.Dar acum sincer,stii vorba aia ca cine e frumos pe dinauntru e frumos si pe-afara si eu sustin asta.Sunt femei care nu dispun de o frumusete orbitoare dar sunt considerate frumoase.
Un psiholog a zis o data despre Zavoranca cum ca ar fi narsicista daca a ajuns sa-si faca papusa.Nu i-a propus cineva asta si ea a acceptat,ci ea a avut ideea cu papusa.

In fine,pt mine e varza si terci cu ciuperci si tot ce vrei tu.

ps. ca sa poti suporta o femeie ca asta trebuie sa fi ca ea,apropos de Pepe.
Zavoranca si Pepe

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

O mare porcarie de papusa !
Ce mare model de urmat este una ca Zavoranca? Cum deschide gura vine puhoiul de prostii spre bucuria Cronicii Carcotasilor !!!
Never !nu as da banii pe o asemenea facatura !

PS. cine a deschis subiectul ar trebui sa scoala "BArbye" din titlul pentru ca nici nu se compara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

ce nu imi place subiectul asta, mai ales cand il mai vad afisat primul, in capul listei... nu il suport! pentru ca nici mie nu imi place de Oana.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Eu una n-as cumpara copiilor mei o asa papusa
Prefer sa iau carti de colorat si alte jucarii frumoase de 180 Ron

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Mei ,nu mai fiti asa rele.Ba e frumoasa ,ba e urita.Cumpar ,nu cumpar .Fiecare cu gusturile lui /ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minoki spune:

Buna!
Sunt mai noua pe forum dar as vrea sa va intreb ceva:ce aveti cu fata fratilor? e frumoasa si desteapta!Sunteti invidioase cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by minoki
Sunteti invidioase cumva?

As vrea sa fiu,da' nu-s!
Vad ca esti de-a mea de aici de la Iesi ...Sa ma anunti si pe mine cand ai sa cumperi asa ceva copiilor tai.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minoki spune:

Draga Miha!vad ca esti membra de 5 stele dar vad ca si tu faci parte din grupul celor invidioase!E frumoasa e desteapta,are bani!

Mergi la inceput