Papusa Oana Zavoranu Barbye
Raspunsuri - Pagina 4
ralnied1 spune:
Zavoranca declara nu de mult la DD Direct, ca i se pare un pret de bun simt... :))
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
ANCA_2007 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Zavoranca declara nu de mult la DD Direct, ca i se pare un pret de bun simt... :))
Foto Ralu
Dc ei i se pare de bun simt o papausa care sa coste 180 ron....ma abtin de la comentarii desprea ea
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Eh, si tu, cum poti crede in combinatia "Zavoranca" si "bun simt"?!? asta da, simbioza! (convietuire strānsa, reciproc avantajoasa, a doua organisme din specii diferite)
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
ralnied1 spune:
Eu n-am zis ca o cred. Doar v-am adus la cunostinta parerea ei
Adevaru-i ca initial auzisem de 1 milion, pentru ca mai apoi, sa se gandeasca ea mai bine si sa ajunga la concluzia ca e prea putin 1 milion si ca aproape orice papusa costa 1,2-1.3 milioane. Cum sa "se vanda" si ea la preturi de astea de nimic? :)) :)) :)) :))
A.. si stiti? Vor fi pentru inceput numai 500 de bucati. Se pot comanda numai de pe site. Si le trimite prin posta, plata fiind inclusa in cei 1.8 mil. Si foarte incantata, explica ea ca fiecare va avea cate un numar. Si dupa ce le vinde pe toate 500 (ea spera ca pana in Anul Nou), se duce la DD Direct iar, sa faca o extragere. Si cine castiga, va petrece o zi intreaga cu ea. :)) :)) :))
Foto Ralu
puppe spune:
...Adica, dupa ce dai o caruta de bani, mai primesti si pedeapsa sa stai o zi cu Zavoranca??!!! E vorba aia urata:" si f..., si cu banii luati"
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by puppe
...Adica, dupa ce dai o caruta de bani, mai primesti si pedeapsa sa stai o zi cu Zavoranca??!!! E vorba aia urata:" si f..., si cu banii luati"
in loc sa va cumparati papusa, sa va rugati sa va extraga la DDD si sa petreceti o minunata zi alaturi de ea... voi ganditi negativ...
De ce puneti raul inaine?
Foto Ralu
ralnied1 spune:
www.click.ro/Vedete/zavoranu-a-vandut-200-de-papusi-in-3-zile" target="_blank">Grabiti-va!
Foto Ralu
tibiuta spune:
Ce reclama i-au facut carcotasii Oanei aseara!!!Papusa morbida Oana Zavoranu.Imi venea s-o trag de moate, m-a facut rahat auzi!A afirmat ca cine se uita la Huidu si Gainusa sunt niste rahati ca si ei!Nu am vazut in realitate papusicozaurul, dar se vede de proasta calitate,oare fetitele se vor tatua si ele?sau mai bine zis ce-o fi in capul unei mamici cand da banii pe plasticul ala?
Cristina_C spune:
Lasa, Tibiuta, ca i-au zis-o Carcotasii.
Papusa Chucky
http://de.youtube.com/watch?v=d9PQ6slnLMs