in urma cu 3 luni mama mea a fost diagnosticata cu cancer col uterin stadiul lllB,a urmat tratamentul cu cobaltoterapie si curioterapie la insitul oncologic din bucuresti,in urma ultimului control medical,medicul oncolog ne-a spus ca a reactionat foarte bine la tratamnetul cu iradiere si este necesara interventia chirugicala ,insa noua ne este frica de operatie,avem in familie 2 cazuri (matusa si bunica) care au avut aceelasi diagnistic acelasi stadiu si acum sunt foarte bine au trecut 14 ani si au scapata fara operatie.cineva care a trecut pin asa ceva imi potate da mai multe amanunte VA ROG FOARTE MULT
In 1992 mama mea a fost diagnosticata cu aceasta boala. A fost operata la Cluj + cobaltoterapie. Dupa un an a simtit ca ceva nu e ok (desi la control medicul a asigurat-o ca totul e bine, control pe banda, dai rapid plicul si la fel de repede esti examinata)si am mers din nou la control, iar medicul a spus ca e nevoie de citostatice. Acum e bine, slava Domnului, nu mai are probleme cu acesta ci cu altele.Si mama ei(bunica mea) a avut aceasta bola si a si decedat.
Sa va dea Dumnezeu intelepciune ca sa alegeti cum e mai bine!