Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(113)
Raspunsuri - Pagina 8
adinag spune:
CAMI, felicitari! Refacere rapida si bine ai venit, Stefania! Mai, dar repede s-a mai intamplat! Te asteptam sa ne povestesti cum s-a intamplat minunea!
Anca_a, tie iti doresc nastere usoara si tinem pumnii!!!
Victo, bine ai revenit, refacere rapida si lui Stefan ii doresc sanatate, mult somn si lipsa de colici!
Adina 32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pussi spune:
ce greu merge forumul.. si sunt singuricaaaaaaaaa
PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 22 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Nu merge forumul cum trebuie :-((
Deci. am fost la doctor, a zis de nu stiu cate ori ca e maare burta mea. A facut si eco, si a zis ca de multe ori burta e asa mare ca are o cantitate mai mare de lichid amniotic, insa la mine cantitatea e normala, insa copilul e cam mare. Adica areaproximativ 45-47cm si 2.200-2.500g. :-o
A repetat de cateva ori ca e cam mare, si ca va fi si la nastere cam mare, insa e si genetic, pentru ca taticul e si el cam... mare. Eh, om trai si om vedea!
Si desigur am pus cam multe kg si cica sa evit dulciurile si carbohidrantii rapizi :-)) Pai are dreptate omul, asa ca imi dau silinta sa termin dulciurile ce le am in casa, ca sa nu mai fiu dusa in ispita!
Ne revedem pe 7.12., daca nu intervine ceva. Si mi-a mai dat de facut niste analiza (sa repet toxoplasmoza, hepatita B - antigen si diabetul gestational).
L-am rugat si sa se uite si el la sexul copilului. Intai a zis ca nu vede semne de baiat, insa la spital la eco morfologica au zis sigur baiat. S-a mai uitat, si ne-a aratat ca statea bb cu cordonul intre picioare, si l-a zgandarit sa si-l mute. Pana la urma s-a mai schimbat pozitia si s-au vazut ceva umflaturi in pa langa cordon, care probabil ca-s outele. Deci a zis probabil ca baiat ramane, dar noi am zis ca ne vom gandi si la un nume de fata, asa sa fie acolo!
Ah, si cel mai important, bb s-a intors cu capul in jos, in pozitia de nastere!
Adina 32+
adinag spune:
Pussi nu esti singurica! Dar eu sunt singurica acasa...
Adina 32+
pufulet74 spune:
Anacami, felicitari si refacere cit mai rapida !!!!
Victo, m-ai lasat singura ...:( Glumesc, ma bucur ca ai ajuns acasa si ca totul s-a terminat cu bine pina la urma. Abia astept sa ne pove cind ai un pic de timp, cum a fost mai in detaliu, cum a fost personalul, de ce nu ai avut rezerva, etc...?
Ca nu imi pari tare multumita si impacata :(
Daca pe fete nu le intereseaza, poti sa imi scrii doar mie ...
Adina, ce a zis de spate, sau nu i-ai spus?
------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
totulii spune:
buna fetelor, sunt o viitoare mamica si va urmaresc de mult chiar daca nu am indraznit sa ma alatur activ insa acum am facut-o, eu sunt mai timida de fel.
am mare nevoie de ajutorul vostru, sa-mi impartasiti din momentele traite de voi la nastere.
deci cine a nascut de curand la elias cu dr. tutunaru va rog dati-mi si mie toate detaliile.
sper sa nu ma uitati caci sunt pe ultima suta de metri.
va pup si nastere usoara
AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI
slimatei spune:
neata!bantuim ca nu avem somn....fomitza... am papat un mar si un iaurt..si incercam sa mergem di nou in patutz..lasam cafelutzu..pt. cine e mai matinal...si pt. cine se trezeste mai tarziu..il fac proaspat...cand ne trezim...
adina felicitari pt. baietel...urapereche
victo..bine ati venit acasa ..
anacami...felicitari!....stefania bine ai venit pe lume..multa sanatate si fericire...
Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Anne_Ma spune:
Neata fetele!!!!!
Am facut o , si va astept sa o bem impreuna.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+ Ioana
pussi spune:
'neata... vrem si noi o cafea
alfa anca! Sa fie intr-un ceas bun! tinem pumnii!
rge+ BB George! va asteptam acasa .. si pe DC!
ramo distractie placuta la nunta
darleena .. azi e sambata, mai stai pana miercuri...
adina ce grasunei sunteti iti zic si eu daca nu ti-a zis dr,-ul
anne ma scuze, dar n-am retinut... cate grame are Ioana?
PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 22 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
Neata... noi suntem treji de la 4.30.Am mancat ca haplea pana am dat pe langa ... si acum ne uitatm pe pereti cu mainileprin gurita .
Felicitari anacami si te asteptam cat mai repede printre noi
Victo bine ai revenit acasa...... mai asteptam detalii cand reusesti sa dormi si tu mamico
Ank Raul 17.10.2007