Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello.am ajuns acasa. bebe papa si doarme.
incercam sa ne adaptam.
greu cu epiziotomia..
mai citesc sa vad cat ati fost de harnice

38+ piticul Stefanut
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

victo, bine ai venit acasa!
pentru taietura, incearca sa iei loc pe un colac mai micut, ca se pare ca ajuta mult.

Laura 38+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

CAMELIA, FELICITARI, SA VA TRAIASCA FETITA!

ANCA, SUCCES MAINE, SA FIE TOTUL BINE!

Victo, asteptam detalii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cami, felicitari!! Sa ai o fetita frumoasa, sanatoasa si vesela!!

Victo, bine ai revenit! Cum a fost? Ce face bb?

SAPT. 41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by pussi

ancuta multumim de noul capitol! sa fie cu noroc! Doamne ajuta!

noi de dimineata am donat sange si dupa somnic pana acum cand murim de foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

alfa anca, laura voi chiar va pregatiti?? eu zic ca nu se intampla azi... cel mai devreme maine.. asa ca nu obosesc inca majoretele!
irina bine ati venit acasa in forma finala si
roxxy80, bybirox si pe mine ma doare rau spatele si oasele de la "fofo"... ma inteapa ... parca e cutit! voi cum simtiti?
roxxy 80 eu am trecut prin multe cu problemele ginecolgice (eu cu sterilitate primara) la viata mea .... si la toate am decis singura ... sau cu sotul, dupa caz. Dar ce m-a privit strict pe mine n-am cerut pareri .. asa ca nasti cum crezi tu ca e mai bine! E decizia ta, ca tu treci prin nastere.. nu sotul, nu mama.. sau altii!
ramo deci marti vine Bea faci epidurala?
adina eu una n-am stari din astea ... doar cand imi vad fata, e foarte patata si sunt umflata foarte tare( daca ma fardez mai arat cumva, dar acasa n-o fac) ... Iar cu corpul chiar imi place cum arat .. nu pot deloc sa spun ca sunt sexi... dar mi-e draga burtica si sanii asa mari, negriciosi si lasati pe burtan! Si lui tati ii arat de fiecare data cand am ocazia si burtica cu Tuste si sanii de unde vor papa fetele lui!
dany2007 spor la bucatarit!
anne ma ai fixat data nasterii?

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 23 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Da pussi, am fixat data nasterii pe 03.12. Tu cand vrei sa nasti? Nasti cu cezariana, nu?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor multam de sustinere.
stau tot asa cu cate un picior sub mine..pe parti...da stiu faza cu colacul..
sotul meu a stresat tot personalul...ha h ha..zicea moasa azi catre drita...ca el are impresia ca am avut o nstere f grea..drita..dupa un mom de ganidre zice..pai lasa, asa sa creada...:):)
adev e ca a fost o nastere in 2..si cu epi si naturala..caci de la dilatare 7 am ramas fara anestezie....copilu devenit cianotic la un mom dat...drita itrun final calare pe mine...ultimele 5 minute..incurajari de genul..gata, nu mai sta.TREBUIE sa-l scoti... nici nu va pot explica fetelor cum dupa 2 ore de impins mi-a dat Dumnezeu o forta URIASA si am reusit sa-l scot pe bebe teafar...
uff..mi-era groaza ca nu reusea saracu sa iasa..sa nu bage forceps si din astea...
o nastere cu epi dureaza cam 2 ore..a mine au fost 4..ei, asta e...aa trecut acum..
mi-era groaza sa nu faca icter si sa trebuiasca sa mai stau inca 2 zile..in cdtiile in care de-abia asta noapte am reusit sa dorm 3 ore!!!! galagie groaznica..4 mamici cu bebici in salon..
fetelor, care puteti..nasteti mama la euroclinic, sa fiti printese...
ajunsa acasa am mai dormit cu bebe o ora.
cred ca inca nu sunt prea logica in exprimare de la oboseala..da pricepeti voi cate ceva..:0

38+ piticul Stefanut
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

Gata fetele, m-am intors de la dr cu vesti bune : col sters si deschis , citez: " Mi-au intrat 2 degete pe el". Asa ca maine de dim la 10 mergem sa ne internam sa inducem nasterea ca totul e pregatit.

Va pup si va tin la curent.

Anca 40 fix Elena
LA TERMEN

poze

Nastere usoara si BB sanatos!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

victo + stefanut! bine ati venit acasa! vrem pozici! prin cate ai trecut.. dar hai ca finalul conteaza! Ai un puiut sanatos .. si astea se uita .. o sa vezi!
anne ma eu pe 24.11 daca stau Tustele pana atunci si daca ajung fiecare la 2.500 gr.... asa ca la noi e mai complicat.. dar "ata ete" da cu cezariana ... chiar Ioana e asezata pe teava? cu capul in jos.. ca Tustele nu ... esle stau transversal si nici n-or sa se mai intoarca!

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 22 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

am aparut si eu.
Victo bine ai venit acasa cu piticul Stefanut. Sa aveti parte de nopti cat mai linistite si fara colicei.

Alfa_anca

Felicitari Anacami!!!!

Noi suntem in preabinecunoscuta formula 2 in 1, dar am fost pana la spital. Prietena mea cea mai buna, care mai are un pic si implineste 36 de sapt. a fost internata aseara cu contractii destul de nasoale, incat i-au scurtat colul de aproape nu mai exista, si cica i s-au fisurat si membranele.
Acum e stabilizata, nu mai are contractii. Doctorul a zis ca o tine in spital sub supraveghere, poate mai sta bb in burtica macar o saptamana.
Deh, asta e viata, unii nu mai nasc iar altii se grabesc sa nasca

39+ si baby Kara

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anacami felicitari pentru fetita!!!Sa creasca mare si sanatoasa!!!!

Victo bine ati venit acasa!!!!Cum e sa nasti,e graoznic????

Anca,nastere usoara pe maine!!!!!!!!!!Doamne ajuta!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel39+ Beatrice Alessia
AMR 3 de zile

Mergi la inceput