Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Pussi sa stii ca n-ar fi rau sa ne tii companie. Poate Tustele il asteapta pe Mos Nicolae

Anka In saptamana 33 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

PUSSI,pai facem ditamai trupa!!!
Vorbim si cu printesele tale sa stea cumintzele la caldurica!
Apropo de dureri de simfiza pubiana...fetelor...eu noaptea nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta decat tinandu-ma de sotzul meu...care se trezeste speriat mereu,ca nu stie ce-am cu el...Azi-noapte am avut o combinatie de invidiat:os pubian+ spate,nu m-am putut intoarce de pe spate pe o parte decat impinsa de spate...
Vestea trista e ca durerile dispar muuuuult dupa nastere,am o cunostinta care are crize si acum,dupa 20 de ani de la ultima nastere...Asa ca nu pot sa cred ca durerile de dupa cezariana sunt mai puternice decat ceea ce simt eu de 2 luni jumate incoace...

Ana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Fetele,tre' sa fug!Pupici tuturor,felicitari inca o data mamicilor&puiutzilor veniti pe lume la aceasta odisee,iar celor care urmeaza sa le dea Dumnezeu bebei sanatosi,mancaciosi si refacere rapida!!!

Ana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by ralucis

Salutare! Fetelor, si eu am niste dureri nasoale jos, uneori am senzatia ca ii simt capul fetitei intre picioare, ma dor rau oasele pelvisului, asa incat astept sa ma duc pe 7 la ctrl sa vad ce imi spune dr, cat oi mai avea, ca sincer, m-amcam saturaaaat,. vreau sa nasc o data!!!! (cred ca nu sunt singura in starea asta psihica, nu?)

vroiam sa va intreb, desi m-am trezit si eu in al 12-lea ceas, cum e cu recoltarea de celule stem? eu stiam pana acum ca e destul de scumputa treba asta, chiar si rata anuala mi s-a zis ca ar fi ceva, dar am vorbit recent cu cineva care a zis ca plateste 1000 de euro recoltarea, bani pe care poate sa ii dea fie dupa o luna de la nastere, fie chiar in patru rate, si pe urma cam 100 de lei pe an taxa de pastrare a lor. A facut cineva asa? parca erika? o sa caut si acum pe forum info despre asta, oricum, cred ca e cam tarziu acum la 36+ cat am eu... multumesc!

Eu am facut contractul, am si primit kitul de recoltare, mai ramane sa nu il uitam acasa cand mergem sa nastem... Costa cam cat ai spus tu, plus ca poti plati in rate. Daca vrei iti dau nr de telefon sa ii suni. Firma cred ca e Cord Blood Center.

37s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

mihuta, mersi mult de tot! trimite-mi, te rog, tel sa ii sun, acuma sper doar sa nu fie prea tarziu si sa intreb si dr meu daca face asa ceva, ca am inteles ca si asta ar fi o conditie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

MAJORAREA SUMEI PRIMITE DE MAMELE AFLATE IN CONCEDIU PT INGRIJIREA COPILULUI...semnati, daca sunteti de acord petitia la link-ul acesta
http://www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Gata fetele, m-am intors de la dr cu vesti bune : col sters si deschis , citez: " Mi-au intrat 2 degete pe el". Asa ca maine de dim la 10 mergem sa ne internam sa inducem nasterea ca totul e pregatit.

Va pup si va tin la curent.

Anca 40 fix Elena
LA TERMEN

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Alfa-Anca tinem pumnii!!!

NASTERE USOARA, REFACERE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alfa-Anca

NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

alfa anca, nastere usoara!