Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(113)
Raspunsuri - Pagina 4
anka.san spune:
Iuli-ana, chiar ma gandream ce mai faci, ca n-ai mai aparut demult Tu ai mai fost la eco?
Deci o sa bantuim impreuna pana la sfarsitul lui dec....
quote:
Originally posted by iuli-ana
Si...fetelor,eu sunt ultima din acest noiembrie-decembrie,nu va mai plangeti,ca in mod sigur voi bantui pe aici...
Ana 32+
Anka In saptamana 33 !!! Andrei
poze burtik
alfa_anca spune:
pussi, anka ea mi-a spus ca s-au rupt membranele, dar in acelasi timp nu i-a curs mult lichid.....si eu m-am gandit ca poate sunt doar fisurate sau chiar dc sunt rupte a alunecat bebe si a pus dop....Si eu sper sa fie bine, ma gandesc ca stie dr ce face dc a internat-o in spital pt tratament sa incerce sa mai stea bebe in burtica....
Anca 40 fix Elena
LA TERMEN
poze
gill spune:
Salutare si de la noi!!!!
Imi pare rau ca va scriu asa tarziu dar bebelina imi ocupa 110% din timp........
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru sustinere si pentru urari.......
despre noi...eu imi revin foarte greu dupa cezariana........e destul de dificila recuperarea...dar nu va speriati...depinde de la caz la caz......oi fii eu mai "sensibiloasa"....
....Sarita e foarte bine.....papa la tzitzici......doarme.......face cih.....si e experta in sughituri si partzuri.....
....aaa....si suntem fete mari deja.....ne-a cazut si buricul.............
Felicitari tuturor mamicilor......sanatate multa si papica gustoasa la bebei.......
...iar celor care se pregatesc ....curaj........"cu putina durere se infaptuieste o MINUNE"..........
Va pup dulce si promit sa revin cu detalii cand imi da permis de voie Sarita.....
......aaa....apropo......pt cele care se vaitau de kg......am slabit pana acum 7 kg.........mai am 3 kg.....fata de perioada dinaintea sarcinii......asa ca........totul se rezolva de la sine......
Aveti grija de voi!!!!
GILL
37+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
A mai ramas 1 saptamana....
ralucis spune:
Salutare! Fetelor, si eu am niste dureri nasoale jos, uneori am senzatia ca ii simt capul fetitei intre picioare, ma dor rau oasele pelvisului, asa incat astept sa ma duc pe 7 la ctrl sa vad ce imi spune dr, cat oi mai avea, ca sincer, m-amcam saturaaaat,. vreau sa nasc o data!!!! (cred ca nu sunt singura in starea asta psihica, nu?)
vroiam sa va intreb, desi m-am trezit si eu in al 12-lea ceas, cum e cu recoltarea de celule stem? eu stiam pana acum ca e destul de scumputa treba asta, chiar si rata anuala mi s-a zis ca ar fi ceva, dar am vorbit recent cu cineva care a zis ca plateste 1000 de euro recoltarea, bani pe care poate sa ii dea fie dupa o luna de la nastere, fie chiar in patru rate, si pe urma cam 100 de lei pe an taxa de pastrare a lor. A facut cineva asa? parca erika? o sa caut si acum pe forum info despre asta, oricum, cred ca e cam tarziu acum la 36+ cat am eu... multumesc!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by anka.san
Iuli-ana, chiar ma gandream ce mai faci, ca n-ai mai aparut demult Tu ai mai fost la eco?
Deci o sa bantuim impreuna pana la sfarsitul lui dec....quote:
Originally posted by iuli-ana
Si...fetelor,eu sunt ultima din acest noiembrie-decembrie,nu va mai plangeti,ca in mod sigur voi bantui pe aici...
Ana 32+
poze burtik
Mai sunt si eu cu sperante mari de a naste la sfarsitul lui decembrie asa ca fac galerie intensa .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!
iuli-ana spune:
GILL,multumim ca ti-ai facut timp de noi!
ANKA.SAN,,da,o sa bantuim impreuna pe aici pana la Anul Nou...O sa fim un trio perfect,eu,tu,si Adinag...
Ana 32+
anka.san spune:
Lala, nu te-am vazut pe listutza. Cand ai DPN-ul?
Pana la urma n-am mai facut supa de galusti (n-aveam gris). In schimb, acum am terminat o supa crema de legume cu crutoane. Si a iesit extra
Cine doreste, cine pofteste....
poze burtik
pussi spune:
anka san, lala, adina, iuli-ana si eu am DPN-ul pe 13.12 ... vreti sa va tin companie pana atunci? tratati cu Tustele ca eu stau cuminte in pat!
PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 22 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
iuli-ana spune:
Lala,te asteptam si pe tine cu noi!!!
Ma scuzati ca am disparut,insa a venit sotzul flamand si a trebuit sa-i dau de papa!
ANKA,nu am mai facut niciun eco pana acum,atept sapt viitoare eco pt morfo de trim III si apoi merg la medic sa vad daca ma mai tine minte...
Ei,glumesc,sigur ma tine minte la cat de des o sun...
Ana 32+