*Gravidute& Mamici de IASI* (11)
Raspunsuri - Pagina 7
mihamora spune:
salutare!
Am tot umblat aiurea prin oras si nu am mai intrat pe forum,dar am citit tot![]()
In primul rand vreau sa felicit prospata mamica Ioana
, sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos!
Am vazut poze cu burtica Dianei - ce sexi erai
Miha_ esti super tare!
Oana te-am vazut in carrefour saptamana asta ,numai ca eram la distanta si nu am reusit sa te salut![]()
Ella - cred ca si de la vreme ti se trage starea, lasa ca trece
Alynta - am vazut pozicile, ai flacau mare de acum ati inceput cu papitza![]()
Byu - bine ca i-au trecut mucisorii lui Casi.
Fetelor eu ies chiar daca am sau nu bani![]()
Ieri i-am dat lui Domi prima oara borcanel cu mar si morcov si la ras imediat
Saptamana cealalta plecam in vacanta, in Portugalia, urraaaa!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Nonna76 spune:
Buna!
Multumesc pentru urarile facute sotului.La cit m-am chinuit eu sa fac curatenie,acum e dezastru peste tot,copii aseara au scos toate jucariile si am numai cuburi si masinute prin casa.
Dar avem asa o lene de nu ne vine deloc sa facem curat.Sotul se uita la meci(Hai Vasluiu!) iar eu am venit sa vad ce faceti (baietii dorm).
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie
mariussimiuc spune:
Stefania,asa cum am mai spus modul meu de a-l face sa taca nu-l pot spune aici pe forum
dar am o prietena care spune ca ea are un stoc de vata de sticla si calti pentru situatii de urgenta.
Glumesc desigur! Modul de a iesi din "situatii de criza" si de a percepe lucrurile depinde de fiecare in parte,important e sa ne gasim puterea si lumina din noi dupa care sa ne ghidam catre "insulita noastra de liniste". 
In alta ordine de idei,am vazut toate pozele tale.
Pisicile is tare dragalase,iar voi aveti niste figuri tare cunoscute,dar nu stiu de unde.
Nunta ati facut-o in Italia?
Michelle,intrati in vacanta?
Sau plecati de acasa ca sa nu promiti mosafiri de Mihail si Gavril?
Pupam
pe Domi cel papacios. Bravo!
Monica,spor la facut curatenie!
Macar distractia a fost pe masura? ![]()
Miha
si Robert 
slimatei spune:
multumim de complimente...![]()
pai am stat amandoi in dacia...iti zice ceva...?
nunta da aici am facut-o fara prea mare... tambalac...cateva persoane.. jum din parinti si atat..
adica mama mea si tatal lui... atat s-a putut atat a fost(financiar si multe alte discutii cred ca stii la ce ma refer...am preferat asa...oricum nu m-am maritat pt. neamuri...familia noastra se construieste acum din noi doi si fructul iubirii noastre...
abia astept sa-mi vad comoara...
cum sa-mi iau si sa mi-l invart stiuu eu cum..deacu' de mai multy altfel nu l-as fi luat de soatza... dar na nu poate sa fie perfect si poate ca asta iubesc in el...
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
kriss79 spune:
salutare
nu am mai reusit sa intru..ma solicita cea mica, iar aseara pe la 7 am reusit sa evadez vreo 2 ore
(mai vreau!)
Nu ne-am mai cantarit demult..azi dim avea 3,300 gr!
Nonna, cu intarziere..La Multi Ani sotului tau!
ella..un pupic sa iti treaca supararea..si eu am fost ieri sup ca sotul a fost pe teren si a ajuns la 7 seara acasa!
michelle..aparusi! felicitari pt. primul borcanel cu mancarica! ce fain ca plecati la caldurica..cu DOmi nu?super!
oana, mersi de sfaturi..am sa incerc sa ma relaxez..
la mine a plans ieri si nu stiu ce mai vroia ca mancata era, schimbata era..a venit mama pe la 4 si cum a luat-o in brate ..dupa 5 min era adormita..eu ma chinuiam de vreo 4 ore sa o adorm! cand vin bunicile e cuminte foc..si le doarme..cand e cu mine..se alinta![]()
uf..ce urat ca ploua..
o seara placuta!
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ella10 spune:
tocmai m-a sunat sotul, sa vada ce fac, pardon ce facem, eu si fata
, a trecut;adevarul e ca ar fi prea monotona viata fara mici certuri, si apoi impacarea e taaaaaare dulce![]()
Michelle super tare ca plecati in vacanta, cred ca asteptai de mult sa pleci si tu undeva, mai ales ca acum va merge si scumpelul de Domi
poze
BIANCA ANTONIA

26+
mihamora spune:
Da, asa e, plecam toti 3 si abia astept.
Kriss - bine ca te-ai mai relaxat putin.
Ella- bine ca ti-a trecut.![]()
Miha - multumim
E tare urat afara, dar noi tot iesim![]()
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mariussimiuc spune:
Ella,ia aveti voi grija cum va impacati acolo! ![]()
Cristina,raspunsul cred ca il stii si tu.
Bunicile sunt mai relaxate...ceea ce ai sa inveti si tu cu timpul.
Si tine-o si tu in brate mey...ca acus creste si n-ai sa mai poti,una ca o sa fie grea si apoi n-o sa mai vrea.
Eu l-am tinut pe Robert mult in brate,nu l-am lasat niciodata sa planga si acuma...daca vreau sa-l pup tre sa-mi cer voie.
Nu spun ca la vremea respectiva mi-a fost usor,dar acum imi aduc aminte cu drag de acea perioada.
Stefania,faptul ca ati stat in Dacia nu-mi spune nimic. Data viitoare cand mai vii acasa poate o sa ne intalnim si atunci poate ca o sa-mi fie mai usor sa-mi aduc aminte. ![]()
Miha
si Robert 
addiana spune:
kriss , stiu ca ti-am mai spus noi fetele ca ii transmiti alessiei starea ta de nervozitate si de-asta e agitata... bunicile sunt calme (ele nu stau toata noaptea treze
) si de-asta o linistesc imediat!
edit: se pare ca miha scrie mai repede ca mine![]()
ella la mine era ziua si cearta cand eram insarcinata, dar tot asa certuri marunte...de' eram burtoasa si nu-mi convenea nimic!
michelle merci de compliment...am eu poze si mai sexi facute cu burtica dar nu pot sa le pun la public
ce bine de voi ca plecati in concediu...eu de cand astept o semivacanta dar fara fete![]()
miha eu imi controlez buzunarele din cand in cand sa vad trece vreun mos craciun sau vreun iepuras sa-mi lase niste bani! promit ca te iau si pe tine la cumparaturi!
cand se trezesc fetele mergem la socrii la masa, dar eu as fi vrut sa merg la chinezesc
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
edit: se pare ca miha scrie mai repede ca mine

Miha
si Robert