*Gravidute& Mamici de IASI* (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!
miha..ce-ti facui mai fata....? toata noaptea m-ai chinuit...
ulato..te zic lu' mama....

te-am visat intr-una..unde ma duceam eu tb sa fii si tu... si nu asa aveai a gramada de pichindei pe langa tine... nustiu ce-am baut aseara..dar cert era ca din cand in cand te mai batei cu cineva ..o tipa tot de pe forum cred(care avea si ea prichindei da mai mici ca ai tai)..nustiu cine era sper numa' sa nu fi fost cusca ta......

ciudat vis... nu mai vreau vise din astea.. eu care pana acum nu visam si nici nu tineam minte visurile....acum am niste vise... nu-s urate da's ciudate tare.. de unde si pana unde.... poate m-am gandit prea mult la tine...

sper sa fie totul in regula cu tine...cu moralal cum mai stai..?

o duminica placuta tuturor

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neata fetele! sa aveti o duminica linistita!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by aeperju

neata fetele! sa aveti o duminica linistita!

emma

M-am lamurit si cu spitalul din Roznov cand am citit ca locuiesti in Piatra Neamt.

Frumos oras, mie mi-ar fi placut sa locuiesc intr-un oras langa munte sau in Constanta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Stefania,nu stiu ce reprezinta visul tau,dar sa stii ce de felul meu sunt o persoana pasnica. Imi pare rau ca ti-am produs cosmaruri.

Oana,bineinteles ca te astept si pe tine la cofetarie. Deocamdata,suntem in stand by...avem un plan,niste promisiuni,niste vise ...sa vedem cum se vor concretiza pana la urma.

Aseara am tras o sperietura groaznica ...Dupa ce-am terminat cu bucatareala,si curatenia,si...si...am intrat sa fac o baita si o sedinta de contorsionism pentru epilatul lui Fifi. Nu stiu ce-am facut,ce-am desfacut,dar la un moment dat m-am trezit ca Fifi sangereaza. Nu-mi dadeam seama ce se intampla,m-am speriat ceva de groaza,toata noaptea am avut cosmaruri ( Stefania,om fi fost pe aceeasi lungime de unda ) Ufff...totul e bine cand se termina cu bine...

Daca ma lasa fii-miu azi voi fi prin zona ca la vremea de afara,sincer,nu prea am chef de plimbare.Nici macar prin magazine.

O duminica minunata tuturor.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza si de la mine!
nici eu n-am nici un chef sa ies din casa...dar daca ar fi sa ies singura prin magazine si cu buzunarele pline pt cheltuiala n-as refuza

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Eiii...Diana,daca mi s-ar face asa o oferta,sa ma duc la cumparaturi cu buzunarele doldora,sa stii ca m-as mai gandi o data inainte de a spune ca nu am chef.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna fetelor eu am inceput duminica asta cam urit ,m-am certat un pic cu sotul de la niste porcarii si nu am vrut nici la plimbare sa mai ies, eu sunt tare incapatinata de felul meu si foarte orgolioasa.acum el a plecat la munca si tot suparati suntem, totusi el a venit la mine dar eu...tot tifnoasa, ei o sa treaca, mai nasol e ca sunt eu trista.
Nonna la multi ani pt sotul tau, multa sanatate si nnumai bucurii!

o duminca frumoasa!

poze
BIANCA ANTONIA
26+

Mergi la inceput

Ella,daca v-ati certat de la niste porcarii,nu te mai stresa...Toate trec! Si nu e vorba ca esti incapatanata si orgolioasa...mai esti si insarcinata si barbatii astia ai nostri nu inteleg ca ar trebui sa ne trateze ca pe niste printese,ce suntem! Si eu m-am luat cu al meu putin in bete,asa de dimineata,dar eu am un mod al meu de-al face sa taca,dar nu pot sa spun aici pe forum,ca-mi iau avertisment.

Miha si Robert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
...mai esti si insarcinata si barbatii astia ai nostri nu inteleg ca ar trebui sa ne trateze ca pe niste printese,ce suntem!

asa e...asa e...recunosc ca nici pe mine nu ma multumeste...dar dam inainte..n-avem incotro...vorba cuiva doar nu vreau sa sea apuce de maturat dupa 10 ore de munca de santier...nu a fi asta problema sa ma ajute..doar sa-si dea un pic seama de ce scoate din gura..ca sunt (sau am devenit asa sensibila...)de nu mai pot, nu mai pot...

cat despre vis... nustiu de la ce m-am luat ti-am mai spus...ei na, parca tu ai vrut sa-mi provoci vise ciudate... ti-am mai spus cred ca m-am gandit mult la situatia ta...si imi place ca.... chiar daca mai cazi in butoi..iesi repede..dealtfel..nu ai incotro...oricum te admir... dar ii carai saracei fete la genti in cap...ai ninorocito..

ma bucur ca sunteti bine!

Mergi la inceput

va trimit un www.flickr.com/photos/13068460@N06/1855130853/in/set-72157602903216051/" target="_blank">pisicica papica n-am....dar merita vazut...

Mergi la inceput