*Gravidute& Mamici de IASI* (11)
Raspunsuri - Pagina 5
addiana spune:
gata...am uns bucataria cu aluat...acum fursecurile stau la cuptor, iar eu ma duc sa-mi culc fetele si dup-aia
!
vezi miha cate abonate ai deja? deci, pe cand inaugurarea cofetariei?
ai vazut programul magazinului condore? poate reusesc sa ajung si eu cat mai repede...
kriss o sa vezi ca o sa treaca si perioada asta...
ella si eu as merge la plimbare...dar prin magazine![]()
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
Nonna76 spune:
buna!
Azi e ziua sotului,face 34 de ani.Asa ca am bucatarit toata dimineata ca avem musafiri dar mare lucru nu am facut.Si eu mai mult am uns bucataria cu de toate decit am facut mincare si mai mult mi-a luat sa fac curat.
Tortul l-am luat de la cofetarie .
Imi pare rau ca fetitele frumoase nu dorm noaptea.Trece si vremea asta,toate am trecut prin asta .
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie
slimatei spune:
la multi ani ! sotului nonna
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
GETY spune:
Nonna,
sotului! Sa fiti fericiti multi ani de acum inainte!
Mariussimiuc, pana la urma am copt un (de fapt au iesit 3)checuri cu ciocolata, preferatul sotului.
Ma gandesc sa fac Krem a la Krem cand ii voi taia motul Mariei.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
addiana spune:
monica, la multi ani sotului! si distractie placuta! si cat mai putin de strans dupa
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
si cat mai putin de strans dupa

Monica,LA MULTI ANI sotului!
sa fiti sanatosi amandoi,sa aveti putere sa va cresteti minunile.Miha
si Robert 
byu spune:
Seara...
La multi ani sotului Nonna76
Alinta27 eu am mai fost odata si azi pe acolo(set de 6pahare cu doar 90.000
)dar tot astept sa vad cand iti faci tu timp![]()
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Raluca,daca vrei pahare,este o super oferta la Carrefour,18buc cu 20 Ron. ![]()
Miha
si Robert 
ghinetz spune:
'Neata.
Dormiti, asa-i?! Lasa, ca o sa va trezesc eu cu aroma de cafea.
.
kriss, lasa fata sa se foiasca. daca nu plange...e ok. Si eu la primul copil il voiam stana de piatra. Pai ce, tu poti sta nemiscata numai ca sa-i faci pe cei din jur linistiti? Normal ca se foieste. Uneori si plansul e normal, daca nu e e ala...de jale. Adica daca e curata, hranita...poate sa si planga putin. e modul ei de a vorbi. trebuie sa-si asculte si ea glasul. Si cum inca nu stie sa articuleze sunete, face ce stie. Asa ca lasa fetita sa creasca. Fi mai relaxata. Te rog....incearca sa fii mai relaxata! E pacat sa nu savurezi momentele langa ea, asa, cu foieli, cu plans. Apoi cu primii pasi, cu cazaturi...cu tipete, cu "nu veau" (toate la timpul lor). Desi par mai simple cele ce vor veni, nu sunt. dar fac parte din farmecul de a avea un copil. Si cred ca toate pot fi frumoase si usoare daca le privim noi ca atare. (iti scriu din ipostaza de mama sperioasa - la primul copil. Aia care tresarea daca se intorcea copilul de pe o parte pe alta. Dar si din ipostaza de mama relaxata, acum).
Miha, gata mutatul? Unde mergeti? (in ce cartier?) A! Eu o sa fiu prima la cofetaria ta, sa stii.
Nonna, la muti ani sotului tau!!! Sa va bucurati impreuna de voi si de copii multi-multi ani de acum.
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
M-ati facut curioasa cu Condorul. Mai ales ca tot caut o salopeta de iarna pentru Victor si nu am gasit nimic frumos. Am fost in Siraj si...nik. Ce era mai frumos era cam scump (adica prea mare difernta intre pret si calitate), iar ce era ieftin era urat si de proasta calitate. O sa merg la Condor, candva, cand o sa am timp. Ieri am trecut pe Independentei si era deschis. Asa, cam pe la 11. dar n-am oprit ca ne grabeam. Am fost in Botanica.
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"