*Gravidute& Mamici de IASI* (11)
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
miha ma refeream la traba cu modificari de listutza... nu de prajituri... pai cine are chef...da' daca totusi imi vine pun poze...
.. abia am terminat de spalat hainitzi de fetitzi...si sunt rupta de oboseala..oare sa spal(dezinfectez) si paturicile... desi erau ambalate cand le-am cumparat..da' cine stie pe ce mai au umblat..
am facut eu niste modificari daca mai e ceva spuneti-mi....
va pup
..ma bag la somnic..
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
byu spune:
Hallo again...am fost putin in Condore si ai-am luat 180.000 un fas super fain pt vremea asta, interior plus usor , exterior fas cu botosei si gluga.Au adus marfa faina acum am vazut de sezon si mai erau si niste ghetute superbe la numai 100.000
nu am bani ca i-as fi cumparat mai multeeeee
.
Mergeti ftelor si vedeti ce lucruri ieftine sunt acolo si nu numai pt copii eu stiu de ceva vreme magazinul ala si e fain
cand nu ai bani prea multi mai ales...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by slimatei
miha ma refeream la traba cu modificari de listutza... nu de prajituri...
Eiii...na...fiecare cu ce-l "doare"...
Raluca,Condore este magazinul ala de pe Independentei? Stii cumva si ce program are?
Miha
si Robert 
lilvs spune:
Salut, fetelor, harnice ati mai fost astazi !Se vede ca e vremea mai rea si stati mai mult acasa .. iar partea cu prajiturile...sa va fie "rusine" , n-aveti pic de mila.., vorba Ellei.. mai ales ca eu de dimineata ma chinui sa fac mincaruri pentru miine ca voi avea musafiri mai multi si deja sunt frinta- puiului meu nu-i prea place in bucatarie- ma cam "bate" , de , baiat, ce stie el....
Ma bucur sa vad ca puiutii vostri care mai erau bolnaviori sunt mai bine..
Multi
si noapte fara dureri de burtici ( oare nu se poate face o "cerere" ceva sa ne doara pe noi in locul lor ?)
Lili
34+
Tudor Cristian
addiana spune:
quote:
Originally posted by lilvs
Multisi noapte fara dureri de burtici ( oare nu se poate face o "cerere" ceva sa ne doara pe noi in locul lor ?)
nu stiu daca e adevarata vorba ca daca nu are copilul are mama colici, dar eu am avut dureri destul de mari de burta dupa nasteri...
miha merci pt reteta...poate o sa "ne coacem" maine prin bucatarie si o sa fac si poze... eu mai iau retete de pe culinar, imi place ca au poze cu toata "desfasurarea actiunea"
ma intereseaza si pe mine programul magazinului de pe independentei
stefania mai bine speli si paturicile.
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
slimatei spune:
diana
nu am reusit sa ma relaxez...drept urmare..m-am apucat iar de treaba..da' sunt rupta...
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
creem spune:
MAJORAREA SUMEI PRIMITE DE MAMELE AFLATE IN CONCEDIU PT INGRIJIREA COPILULUI...semnati, daca sunteti de acord petitia la link-ul acesta
http://www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html
38+ 
GETY spune:
Sper sa ajunga la ochii si urechile celor in drept. Am semnat petitia.
Mariussimiuc, multumesc pentru reteta. Am citit in graba ultimele pagini, pentru ca trebuie sa ma inotrc langa fetitza mea, care face febra non-stop.
Am mai citit despre o rulada cu ciocolata?Dar iar n-am zarit reteta, sau n-am fost atenta. Am sa mai caut.
Kriss, baie linistita si relaxanta!
Aeperju, sa nu va lasati pana nu rezolvati problema cu ochisorii, in sensul sa nu mai curga deloc.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
quote:
Originally posted by byu
Hallo again...am fost putin in Condore si ai-am luat 180.000 un fas super fain pt vremea asta, interior plus usor , exterior fas cu botosei si gluga.Au adus marfa faina acum am vazut de sezon si mai erau si niste ghetute superbe la numai 100.000nu am bani ca i-as fi cumparat mai multeeeee
.
Mergeti ftelor si vedeti ce lucruri ieftine sunt acolo si nu numai pt copii eu stiu de ceva vreme magazinul ala si e fain
cand nu ai bani prea multi mai ales...
Byucu
CASIAN ANDREI
Poze
Asa am retinut si eu, langa rest. Bucegi. Eu am cumparat cam de toate Mariei, dar la preturile mentionate, mai-mai ca-s mai cheltui niste banuti.
aeperju spune:
quote:
Originally posted by GETY
Sper sa ajunga la ochii si urechile celor in drept. Am semnat petitia.
Mariussimiuc, multumesc pentru reteta. Am citit in graba ultimele pagini, pentru ca trebuie sa ma inotrc langa fetitza mea, care face febra non-stop.
Am mai citit despre o rulada cu ciocolata?Dar iar n-am zarit reteta, sau n-am fost atenta. Am sa mai caut.
Kriss, baie linistita si relaxanta!
Aeperju, sa nu va lasati pana nu rezolvati problema cu ochisorii, in sensul sa nu mai curga deloc.
da. punem picaturi si dam cu unguent in continuare. s-a mai ameliorat dar tot lacrimeaza dar nu mai e ca inainte. speram sa se faca bine total.
emma