Anis draga, sunt sigura ca am avut ovulatie. Nu statea temperatura ridicata atatea zile daca nu era. Sper sa vina ca ma cam doare burta, mi-e putin rau, nu ma simt bine deloc.
pupici
Crinuta
Am venit acum de la doctor...ia dat sotului sa faca o spermograma ( care io face o prietene de la spitalul Cantacuzino ;(Anis daca vrei vorbesc si pt. tine...iar pe mine ma chemat cand mi-o veni povestea sa-mi faca stimulare...Explicati-mi si mie ce imi da.. si la ce efecte - si + ma pot astepta...pup])
Am uitat sa va mai intreb ceva.. Mi-am facut un grafic cu temp bazala..in zilele 14 si 15 temp a fost 37.2 C . in rest 36.7..Doctorul mi-a spus ca nu este normal sa fie doar 2 zile temp ridicata..Cica trebuie 10-11 zile mai mare de 37.1 C.. Si de aici a tras concluzia ca este nevoie de stimulare.. Voi ce spuneti?? Nu as vrea sa incep stimulare daca nu este absolut necesar..
Am uitat sa va mai intreb ceva.. Mi-am facut un grafic cu temp bazala..in zilele 14 si 15 temp a fost 37.2 C . in rest 36.7..Doctorul mi-a spus ca nu este normal sa fie doar 2 zile temp ridicata..Cica trebuie 10-11 zile mai mare de 37.1 C.. Si de aici a tras concluzia ca este nevoie de stimulare.. Voi ce spuneti?? Nu as vrea sa incep stimulare daca nu este absolut necesar..
Iubitoiu, vezi ca s-a deschis un nou subiect ... partea 4, ca acesta s-a aglomerat prea tare. Daca are loc ovulatia, temperatura creste si se mentine ridicata pana in preziua venirii menstruatiei, cand scade brusc. Daca la tine a scazut dupa 2 zile... ma tem ca dr. are dreptate....