Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anis draga, sunt sigura ca am avut ovulatie. Nu statea temperatura ridicata atatea zile daca nu era. Sper sa vina ca ma cam doare burta, mi-e putin rau, nu ma simt bine deloc.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

Am venit acum de la doctor...ia dat sotului sa faca o spermograma ( care io face o prietene de la spitalul Cantacuzino ;(Anis daca vrei vorbesc si pt. tine...iar pe mine ma chemat cand mi-o veni povestea sa-mi faca stimulare...Explicati-mi si mie ce imi da.. si la ce efecte - si + ma pot astepta...pup])

Mergi la inceput

Am uitat sa va mai intreb ceva.. Mi-am facut un grafic cu temp bazala..in zilele 14 si 15 temp a fost 37.2 C . in rest 36.7..Doctorul mi-a spus ca nu este normal sa fie doar 2 zile temp ridicata..Cica trebuie 10-11 zile mai mare de 37.1 C.. Si de aici a tras concluzia ca este nevoie de stimulare.. Voi ce spuneti?? Nu as vrea sa incep stimulare daca nu este absolut necesar..

Mergi la inceput

Am uitat sa va mai intreb ceva.. Mi-am facut un grafic cu temp bazala..in zilele 14 si 15 temp a fost 37.2 C . in rest 36.7..Doctorul mi-a spus ca nu este normal sa fie doar 2 zile temp ridicata..Cica trebuie 10-11 zile mai mare de 37.1 C.. Si de aici a tras concluzia ca este nevoie de stimulare.. Voi ce spuneti?? Nu as vrea sa incep stimulare daca nu este absolut necesar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Iubitoiu, vezi ca s-a deschis un nou subiect ... partea 4, ca acesta s-a aglomerat prea tare. Daca are loc ovulatia, temperatura creste si se mentine ridicata pana in preziua venirii menstruatiei, cand scade brusc. Daca la tine a scazut dupa 2 zile... ma tem ca dr. are dreptate....

Mergi la inceput