M-am hotarat...........adoptie(43)
Raspunsuri - Pagina 14
donna79 spune:
Buna!
Eu va citesc mult dar scriu putin, din lipsa de timp.
Acum insa m-am hotarat sa va cer sfatul, sper sa nu repet intrebari care s-au pus deja si la care exista un raspuns undeva pe forum.
Iar daca le repet... sper sa nu va suparati.
Dupa ce am pierdut o sarcina in primavara, care a venit dupa o perioada cam lunga de sperante...am inteles! Unora le e dat sa nasca...altora sa adopte. Cred ca ideea asta e in mintea mea de mult. Chinuita de statutul de copil unic, eu nu visam ca mama sa nasca un fratior, cum faceau mamele prietenelor mele, eu speram sa gasim unul abandonat care are nevoie de noi.
Acum alta-i problema. Stiu ca trebuie sa facem dovada unui spatiu de locuit adecvat. Noi ne-am construit o casa anul trecut, dar inca nu am facut receptia si in consecinta nu avem domiciliul acolo, ci la socri, unde am locuit inainte. S-a confruntat cineva cu o problema similara? Sincer, mi-e greu sa astept, avem 28 respectiv 31 de ani si nu vad varsta mai potrivita sa crestem un copil... Acum ii putem oferi o viata buna, echilibrata si toata dragostea din lume.
Incep sa cred ca nelinistea pe care o resimt acum are legatura cu apropierea momentului nasterii unui copil care are nevoie de noi.
Va multumesc.
Laura Ioana spune:
Catty nu ai idee cat ma bucur sa te gasesc asa de fericita si implinita! Ma bucur asa de tare sa vad cat de repede se desfasoara procesul prin care sa poti avea micutza acasa! Ca sa vezi ca Dumnezeu te iubeste, ai primit-o pe micutza Andreea Felicitari si sper sa o ai si de Craciun acasa!
35+ AMR 5 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
alecia spune:
Citesc si recitesc mesajele voastre si nu-mi vine sa cred ca ceea ce simt eu ati simtit si voi la un moment dat...In urma cu 2 ani am rupt o relatie cu un barbat care imi promitea o viata de basm dar fara copii.Am plins mult pentru ca aveam 42 de ani si nu mai puteam avea propriul copil si nu stiam atunci ca pot adopta singura.Dumnezeu m-a ajutat si mi-am schimbat serviciul si am reusit sa-mi cumpar apartament prin credit imobiliar.Apoi am intrat pe internet si am aflat ca pot adopta.Am depus dosarul,am facut cursurile, am primit vizita celor de la DC si incepind din luna ian imi vor cauta copilas.Nu va fi nou nascut,va fi de 2-3 ani pentru a-l putea da la gradinita.
Nu pot sa-mi stapinesc bucuria,abia astept sa-l cunosc si sa-l aduc acasa.
IreneCAM spune:
Draga Catty, ma bucur din tot sufletul, sunt foarte fericita pentru tine. Ai luat o decizie excelenta si DD v-a ajutat sa fiti fericiti dupa atata suferinta. E adevarat ce se spune, ca atunci cand Dumnezeu inchide o usa, deschide o fereastra. Numai bine!
Si...La multi ani!- inteleg ca pe micuta o cheama Andreea si maine e Sf. Andrei!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Gianni spune:
Donna 79,
Am inteles ca faptul ca nu locuiesti inca in propria-ti locuinta nu este nici o problema pt. intocmirea dosarului de adoptie, socrii tai unde actual locuiesti trebuie sa dea o declaratie ca locuinti la dinsi si sint in cunostiinta de cauza privitor adoptia, bineinteles ca-i bine sa depuneti la dosar si o copie a mactului de proprietate a noii voastre locuinte.
Succes.
Catalina
maria_nov07 spune:
Buna fetelor,
Luni, 3 decembrie o sa depun dosarul pentru adoptia unui copil...am deja mari emotii. Sunt necasatorita..asa ca puiutzul va avea doar o mamica. Sper ca asta sa nu fie o problema pentru cei de la DGASPC. Oricum o sa-i ofer toata dragostea de care are nevoie.
Saptamana viitoare o sa revin cu vesti noi.
donna79 spune:
Multumesc pentru raspuns Catalina. Adevarul este ca locuim de putin timp in casa, dar nu am facut toate actele de receptie-nu este ceva neobisnuit. Doar ca buletinele le avem pe cealalta adresa. Iar ideea de a le solicita socrilor o declaratie scrisa mi se pare cam incomoda, nu prea voiam sa consultam intreaga familie, nu ar fi impotriva dar nu vrem sa le mai provocam alte deceptii daca lucrurile se vor impotmoli in birocratie. Oricum, asteapta de mult timp un nepot.
Eu sper sa se rezolve curand cu receptia.
LA MULTI ANI, ANDREI/ANDREEA!!! SANATATE SI FERICIRE TUTUROR!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by alecia
Citesc si recitesc mesajele voastre si nu-mi vine sa cred ca ceea ce simt eu ati simtit si voi la un moment dat...In urma cu 2 ani am rupt o relatie cu un barbat care imi promitea o viata de basm dar fara copii.Am plins mult pentru ca aveam 42 de ani si nu mai puteam avea propriul copil si nu stiam atunci ca pot adopta singura.Dumnezeu m-a ajutat si mi-am schimbat serviciul si am reusit sa-mi cumpar apartament prin credit imobiliar.Apoi am intrat pe internet si am aflat ca pot adopta.Am depus dosarul,am facut cursurile, am primit vizita celor de la DC si incepind din luna ian imi vor cauta copilas.Nu va fi nou nascut,va fi de 2-3 ani pentru a-l putea da la gradinita.
Nu pot sa-mi stapinesc bucuria,abia astept sa-l cunosc si sa-l aduc acasa.
Draga mea, mult succes in gasirea copilului! Si eu sunt in situatia ta: singura. Si am vrut sa fiu mama. Si iata ca, cu voia lui DD, voi fi! Eu am gasit copilul, astept sa-l primesc in incredintare. BB-le meu are 1 an si 4 luni. Asa ca..se poate! Suuces inca o data!
Cu drag,
Tzuni
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
M-am gandit sa pun aici un link...cine stie...
www.manastirea-marcus.com/asociatia-binefacere.html" target="_blank">AICI
Cititi! Sunt si cateva poze cu fetitele!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
alecia spune:
Multumesc mult Tzuni, pentru mesaj si pentru link.
Iti doresc din suflet sa fii sanatoasa si tu si bebe , sa te bucuri de el si sa fiti fericiti.
Spune-mi te rog cum ai gasit tu bebele si ce ai simtit cind l-ai vazut prima data? Pentru ca mie imi este teama ca de bucurie o sa pling.
Cu drag,Alecia