Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by roxanici

super tare

am incercat sa scriu de mai multe ori azi da nu mi-a iesit....

Crina relax, mai cere o parere si apoi intra in panica. si de o fi urme de rahitism se rezolva si alea.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

pai m-am relaxat cand am citit ideea ta despre cum mor microbii daca folosesti produse amway.
si ca o mama denaturata m-am mai relaxat si cu o tigara . Cand s-o trezi la noapte sau dimineata copilul sa-i dau laptic ce o sa-i dau????? tzitzi cu gust de nicotina??? chiar ca-s o mama denaturata.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Mie asta imi place.

Martutza poate ne vedem daca tot vii la Ploiesti.

Gata pentru seara asta!
Va doresc tuturor o noapte buna si linistita!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Stefaniya,m-ati omorat cu pozele voastre!
Ce mancati de aratati asa ?:
http://good-times.webshots.com/photo/2544931970096653195LTqTmN

Trebuia sa incep cu "bine ai revenit",da' ma rodea invidia .
Ma bucur ca ati ajuns bine,va pupam sa treaca raceala.Sa stii ca nici eu n-am primit nimic de la pediatra pt.David,cu aceleasi simptome ca si Carl.Dar eu am bombanit-o bine si i-am dat ambroxol.Adevarul ca e ...apa de ploaie,tot tuseste .
Poate revin ca urla...cine credeti?
DAVID!!!!
Ma dispera,chiar il vrei,Stefaniya,esti sigura?Apropo,pe Karina nu ti-o dau ca e fetita model,iar pe David il iau inapoi dupa...educatie .
Va pup si fuuug!

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 7 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Daaaa, Carl si Razvan , zici ca se impung.Ce frumos se uita Carl la Razvan...ce-o cauta in bratze la mami.
Fetelor, am cautat azi, 5 secunde ca atat m-a lasat piciul, am gasit ceva da irelevant ...cu patchurile alea.Io am o prietena care la foloseste, o intreb pe ea si va spun.Si tre sa intreb si la farmacie daca se dau fara reteta.Va spun in zilele urmatoare.
Magda, depinde in ce stiinte sunteti dr...ai vazut Meet the fockers. Sa nu apuci de tantra la domiciliu ca faci un guru din el.
Bravo, fratilor, multe felicitari si mult, mult respect de la mine.Io-i idolatrizez pe astia care iubesc sa studieze, si sa studieze si iar sa studieze.Io abia am asteptat sa termin scoala.
Bravo, inca doi romani cu care sa ma mandresc. Da acum chiar, is io idioata, da' in ce stiinte.Sper sa nu pun intrebare aiurea.
Matei ce sa iasa.....un geniu, cu asa parinti.
Gata , ma duc la nani ca presimt noapte cu cantem.Cred ca ies ceilalti dinti ca ma rupe de doua zile, maraie in continuu, doarme pe apucate...etc.
Karra, am facut eu ciulama, noroc cu tine ca nu mai stiam ca sa fac de haleala.
Biky, cum sa nu citesc, ti-am vazut si casa, si mandrele, da' nu zic nic, ca invidia-i mare.Acu tre sa spun, faine fete, faina casa, fain barbat.Si tu...mamica liceana.Foooarte bine arati.Ce zici, imi trimit fata la francofonizare? Astept si eu poze cu toamna in gradina ta. Glumesc, iti dai seama.Mi-a placut de voi toti, faina familie ai. Sa fiti sanatosi

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Crina, in 4 ore nicotina dispare din lapte asa ca pana dimineatza mai poti fuma una
Mama denaturata doi. Si eu am tras doua fumuri de la sot, care se uita la mine cam ca si Carl la Razvan.
Gata, noapte buna.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Vizionat poze de gemeni monica_b ce frumos cred ca e sa cresti cu un frate de-o seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Magdutah felicitarii si la cat mai multe realizari si de acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Avem si noi poze de aici incepand...

Raportam Amalia cuminte, tipatoare, vorbareata, si ridicareata in 4 labe!!!

Felicitari noului doctor inginer!!!

Revin diseara cu mai multe...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza..... este gata,cine pofteste??????

Nu v-au dat puii ink trezirea????mie mi-a dat-o pe la ora 6....asa ca eu va astept pe aici!!!
Am vizionat poze si sunt indragostita de Giulia de Kitty,e o frumoasa si are niste ochii de imi vine sa o pap toata!!!!

Auziti ce legume as putea sa ii mai dau lu' "nea caisa" asta al meu??? ,k s-o fi plictisit si el de morcov,telina,patrunjel,cartof,ardei,dovlecel...nu mai am nici o idee!!!!!!!!voi puneti sare la bebei???k mie doc mi-a zis sa arunc praf la fiert...dar legumele alea facute la abur cum sunt???cum as putea sa le fac fara sa cumpar aburitor,sa vad dak ii plac,k sa nu cumpar degeaba k ma da barbatu afar din casa....
Deci fiumiu se ridik in picioare in cel mult 30 de secunde si in patut dar si pe margine canapelii numai ca e fraier si isi da drumul si si pica si urla ca vrea inapoi....leleeeee ce imi mai face!!!!!!!!

Hai k v-am plictisit...revin!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Intru sa va cer si eu un sfat:

Eu sunt racita, nas infundat, tuse.De vreo 3 zile Alexia are si ea nasucul infundat si din ce-am mai remarcat eu stranuta mai des.Acum nu stiu dc a luat de la mine sau nu.Cert este ca-i fonfanita si-i desfund nasucul cu ser si batista bebelusului.AR TREBUI SA MAI FAC SI ALTCEVA.MENTIONEZ CA IN REST, E VOIOASA, MANCACIOASA, EXACT CA INAINTE.INSA MI-E TEAMA SA NU RACEASCA.CE-AR MAI TREBUI FACUT??N-AM SUNTAT-O PE DR INCA, CACI CONSIDER CA NU E CAZUL.MAI VEDEM LUNI.

Multumesc si va doresc weekend placut!!!!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput