Diversificarea (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Amethyst spune:
lascu, daca il vei forta sa manance cat vrei tu e posibil sa ai surpriza neplacuta sa capete aversiune fata de mancare si atunci va fi si mai greu. La 4 luni e posibil sa nu fie pregatit pentru cate lucruri noi vrei tu sa-i introduci si cantitatile respective. Nu stiu cum reusesti sa-l fortezi sa manance si de ce faci asta.
Fetita mea are 7kg la 5 luni!
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
iula78 spune:
Iascu, si mie mi se pare ca i le-ai cam inghesuit (si cam multe). Eu l-am tinut la inceput mai mult timp doar cu supa de legume, in cadrul "programului" de diversificare. Si acum, daca nu-i place ceva il las in pace, incerc alt fel de mancare. Mereu am ceva de rezerva. Cred ca Amethyst are dreptate, s-ar putea ca greva pe care o face acum sa fie efectul insistentei tale.(nu este obligatoriu, poate sunt altele cauzele) Oricum, copiii mai au astfel de perioade. Bb meu acum a cam inceput sa se strambe la laptic, desi pana acum il prefera altor mancaruri.
ANCA_2007 spune:
Pot sa dau la un sugar de 9 luni PIEPT DE CURCAN???????el mananaca de la 7 luni piept de pui,iar acum mi-a trimis bunica de la tara un curcan si de aici ideea cu pieptul
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by ANCA_2007
Pot sa dau la un sugar de 9 luni PIEPT DE CURCAN???????el mananaca de la 7 luni piept de pui,iar acum mi-a trimis bunica de la tara un curcan si de aici ideea cu pieptul
Da, nu e nici o problema. Si borcanasele de la Hipp, Nestle contin piureuri cu carne de curcan.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
ANCA_2007 spune:
quote:
Originally posted by Amethystquote:
Originally posted by ANCA_2007
Da, nu e nici o problema. Si borcanasele de la Hipp, Nestle contin piureuri cu carne de curcan.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
Multumesc de raspunsjavascript:insertsmilie('');
pupici
afibebe spune:
cum pregatiti supa pt bebe?
noi ne pregatim de diversificare si as vrea sa stiu ce puneti in supica.
mai exact ce cantitati/
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
claudia1977 spune:
Buna seara
Am si eu un baietel de 4 luni si am inceput diversificarea de 5 zile cu cereale de la Milupa pe care i le-am dat in biberon seara si dimineata, apoi cu suc de morcov. De la sucul de morcov il doare burtica dar ii place foarte mult. Motivul pt care am inceput diversificarea este ca baietelul meu a fost diagnosticat cu reflux gastroesofagian si dadea afara mult laptic, iar doctorii mi-au spus ca se rezolva in momentul in care isi schimba alimentatia. Asa a fost numai ca ma ingrijoreaza durerile de burtica. Astazi e a treia zi de suc de morcov (am inceput cu o lingurita si am crescut cu cate o lingurita pe zi) si nu stiu ce sa fac, de maine ar trebui sa incepem si cu suc de mere. A mai patit cineva asa ceva? Va multumesc mult pt raspuns.
lascu spune:
[hiafetelor,cred ca aveti dreptate.o sa incerc sa ma controlez si sa il las in pace, sa manince cit vrea.O sa imi fie f greu ptr ca o sa am senzatia ca este flamind.Voi cum procedati in situatii de genul asta?Cite mese pe zi manincavostri si la ce interval?Gresesc oare cind incerc sa repect orarul de 3ore intre mese ca sa ma pot incadra cu cinci mese pe zi si sa aiba repaus digestiv noaptea.
iula78 spune:
quote:Al meu fecior nu s-a omorat dupa supa strecurata cum ar fi trebuit sa i-o dau pt inceput, dar a acceptat pireul din cartofi, morcov si ceapa (pe care o scoteam dupa ce fierbea). Le-am bagat in blender, lasand si putin din apa in care au fiert, pt a putea sa-i bag amestecul in biberon. Dupa ce s-a invatat cu lingurita am renuntat la bibe. Dupa ce s-a invatat cu aceasta combinatie, am inceput sa-i mai introduc cate un dovlecel (f. bine tolerat de stomac si mineralizat), ardei gras, pastarnac. Cele aromate nu-i plac nici acum. De la 6 luni am inceput sa-i bag si galbenus de ou.
Originally posted by afibebe
cum pregatiti supa pt bebe?
noi ne pregatim de diversificare si as vrea sa stiu ce puneti in supica.
mai exact ce cantitati/
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007