Gravidutze si mamici din CLUJ - 31

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

diana_d eu am nascut cu cezarin.Mi s-a parut ok din anumite puncte de vedere.Chestia e ca ii cam plac banii, dar nua mavut nimik de obiectat in privinta lui.L-as fi ales pe muresan,dar eu am niste rezerve in privinta spitalului.Ma abtin sa spun aici pentru ca sunt care urmeaza sa nasca acolo.Am nascut natural,fara epidurala(nu am mai apucat sa o fac).Inca nu te gandi la modul in care vei naste.Ai sarcina mica si ai timp ca tye documentezi.Eu am vrut neaparat cezariana,dar Todea nu a vrut sub nici o forma sa imi faca.Nu stiu daca Muresan face la cerere.

Am si eu niste intrebari.Am niste prieteni care au probleme foarte grave cu fetita lor de 3 luni jumate.ce le pot spune la telefon? Avand in vedere ca sunt sanse de 1 la suta sa isi revina.Este vorba numai de ore.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cine ne face capitol nou?
cristinuta, unde esti?/??

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Draga Lore,

Cred ca in momentele acestea pentru ei e foarte important sa stie ca esti alaturi de ei, sa ii asculti si sa ii sustii emotional. Si daca exista vreo sansa si pot fi ajutati si ii poti ajuta ...
Ultima parte presupun ca e clara, de aceea faptul ca le esti alaturi este extrem de important, nu neaparat sa le spui ceva anume, ii incurajezi fara sa le dai sperante desarte, ii lasi sa vorbeasca, ii ajuti sa isi manifeste emotiile de fapt, pentru ca asta ii ajuta sa se descarce ...
Asta in masura in care poti tu sa suporti ...

Victo, buna dimineata !! Glumesc, cred ca esti treaza de mult ...

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pufu esti sigura ca ai sunat bine?
bebe ieri a marait intr-una..poate ti=-o fi dat sotu ignore..eu nu am prea fost lg telefon..
ufff..azi are acelasi rpogram de plans..:(:(:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

CAPITOLUL 32

Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput