Gravidutze si mamici din CLUJ - 31
Raspunsuri - Pagina 20
Raluca spune:
Oana, frumos cu bb in brate nu? te-a multumit prestatia dr.?Eu am 23-24 in casa..sunt friguroasa eu asa ca suporta toti caldura.
Gabriela, cred ca-i epidemie pe campului. eu bat. bebelului am folosit-o la greu zilele acestea (app.5 ori/zi), n-am de ales...eu doar spal in apa fierbinte partea care-i intra in nasuc!sanatate Sarei!!!Pun se fiziologic cald in nasuc inainte de a aspira...neaprat cald ptr. a nu face vasoconstrictie-sfat de la ORL-ist!
Delia, lasa tradusul.....ai grija de laptic !(si eu am de finalizat o lucrare ptr. sv.-da nu stie nimeni. ca stau si lucrez cand lumea stie ca dorm! ce sa faci....)sper sa nu afecteze productia de lapte ca teroristul meu nu accepta nici o suzeta deci trecerea la biberon va fi nasoala.
Alex, deja a trecut o luna...cum zboara timpul!
victo si eu sufar ca nu pot iesi din casa, da' azi iesim 10 minute ca au mai trecut muci.
Ramona.....Doamne ajuta daca azi e ziua cea mare!!!
Flory, Bex...urmati!
gata. pauza! mergem sa alimentam bebelul!
redai spune:
Neata mamicilor si burticilor!!!
Bexule pofta buna la cafea.Esti super cu ceaiul tau de musetel.Dar sa stii ca e foarte bun si sanatos.dar eu tot nu as bea, numai in caz de forta majora.
Alex la noi centrala e setata pe 22,5 grade si in camera la piti se fac 23.macar am mai scazut temperatura ca aveam 23 si 24 de grade.Si eu sunt foarte friguroasa.
Ripley de ce nu incerci sa iei pastile de Nutri natal. Sunt foarte bune.
Oana al meu sughite si acum, Bontul i-a cazut dupa vreo 5 zile.
Ramo ce simti tu, cred ca este un piculetz de depresie post natala.Fii tare pentu piticuta ta.daca iti vine sa plengi e mai bine sa plangi pentru ca te descarci,sa nu tii in tine.
Lore, mamicutza lui David
POZE
nrl spune:
Salutare
Eu am avut o dimineata ... nici n-am cuvinte
M-am trezit la 7 sa merg la monitorizare, mi-a zis tanti asisitenta sa revin la 11. Am mers sa-mi iau masina din parkingul primariei si parcase unul langa mine de nu as fi putut intra nici fara burta mea de 9 luni. Am intrat pe partea cealalta si i-am scris un biletel 'dragut', cand am iesit sa il pun in parbriz mi s-a inchis masina. Si inauntru au ramas poseta, telefoanele si bineinteles ...cheile ![]()
Noroc cu tanti de la taxare ca mi-a dat voie sa dau un telefon si noroc ca aveam acasa cheile de rezerva
Acuma merg inapoi la monitorizare si sa-i duc un buchet de flori doamnei din parcare.
Ramo, iti tin pumnii 
Nicoleta
36+
redai spune:
eli_clau77 eu sincer nici nu am auzit de dr de care zici tu.De ce nu cauti un medic de care se stiu mai multe?
Bexule eu sper ca inainte de cafeluta si ceai mananci ceva? Sau nu?
gabi si eu sunt fericita cand vad ca imi zambeste,dar cand il ia cheful de stat in brate , nu mai stiu ce sa fac cu el ca incepe si urla.Il mai iau si in brate dar se plictiseste si el
Azi noapte a dormit de la 12 pana la 7 dimineata. Azi vine mama sa mai stea cu el.Eu cred ca o tai la cumparaturi.![]()
![]()
I-am cumparat oglinda pentru copii si tare se mai admira,macar asyha mai pot sa stau 5 min la calculator.
Incep si eu sa le mai adun prin c asa ca trebuie sa plec la plata de facturi
POZE
soanso spune:
Buna dimineata,
noi suntem bine ,mersi Gabi ca ai intrebat de noi
,deocamdata cu acelasi program ,mergem afara imediat si ne bucuram cat putem de vreme buna .
Oana ,ce frumos ai scris despre Maria , sentimentele pe care le ai ,sunt sigura ca fiecare mama gandeste ca tine .
buricul care in 7-10 zile timp in care tb sa-i faci micutei doar baita partiala ,temperatura in camera maxim 22 grade si la baita 24.
citisem zilele astea la alt subiect Care sunt sentimentele noi pe care mi le-au generat copii? ,Gabi tu ai talent la scris poate incepi tu prima sa raspunzi la intrebarea asta ,da tu startul !eu acum concep un raspuns pt ca nu prea ma pricep sa scriu in cuvinte .
ramonella,fii tare ,nu te stresa si gandeste-te ca mai ai putin si iti tii puiutul in brate ,noi suntem alaturi de tine si ne rugam sa scapi cu bine .La multi ani ,sotului tau!
va pup ,mergem afara!
SOSO (20 dec 2005)
bex spune:
Lore, azi am mancat o para, de obicei un iaurt, un fruct sau un 2-3 biscuiti..:)
hai ca ii scriu Ramonei un sms sa vedem poate ne raspunde:)
Co
40 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
redai spune:
Nrl stiu ca nu e frumos, dar chiar am ras pe cinste, imi pare tare rau pentru tine.maca bine ca ai avut chei de rezerva.
POZE
pufulet74 spune:
Salutam fetele :) 
Noi tot 2 in 1 inca, azi noapte ne-am speriat ca m-au luat niste dureri de burtica intense de parca era un cutit care stabatea pe vertical burtica, iar omul meu era entuziasmat ca gata, is contractii!! Am tinut ele vreo 3 ore, asa cam la 40 de minute distanta si pe urma am adormit si ne-am trezit bine :))
Dar acum vad ca iar am o senzatie din aceea, dar mult mai atenuata ...
Ramo, tinem pumnii !!!
Victo, ce faceti???
Sa va pun un link care mie mi s-a parut f interesant, despre limbajul bebelusilor: "http:// www. dunstanbaby. co. uk/cms / index.php?page=uk-home"
------------------------
Flory
39+
Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
diana_d spune:
Buna fetelor, 
mi-ar fi drag sa ma alatur grupului vostru.
Sunt o graviduta care azi a implinit 10 saptamani.
- 38 de ani, prima sarcina (dupa 2 avorturi la cerere
"in tinerete"), apoi ani de incercari si o extrauterina in primavara.
Joi urmeaza sa-mi fac dublu test.
In continuare dilemele mele sunt :
1. dr Muresan (Gine 1) sau dr Todea Cezarin (Stanca)
2. cezariana sau epuidurala
V-as fi tare recunoscatoare pt orice sugestie.
Din cate v-am citit, voi aveti sarcini mult mai avansate
asa ca sper sa am de la cine invata ![]()
Sarcini usoare si bebelusi sanatosi,
va pupup!

bex spune:
Fetelor!!!
Ramo nu a ramas la spital, e si ea chemata pe joi, ca si mine, am zis io ca avem fetite lenesuce...![]()
deocamdata se distreaza putin de ziua sotului;)pizza etc 
O sa intre mai incolo sa ne spuna mai multe.
Nico, sincer haioasa faza...mi te vad graviduta nervoasa pe acolo;)
Co
40 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg