Gravidutze si mamici din CLUJ - 31

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ramo, nu e sotul cu tine sau in stand by la serviciu ca al meu? Sper ca e cineva care sa te duca la spital, daca e cazul, nu??

Multa bafta maine, sunt curioasa ce o sa se intample, daca iti provoaca nasterea sau ceva...vai oare mai stau pana joi, cand merg si eu la dr:(? vai ramo, ce fetite lenesuce avem:((

Co40 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele

Victo, ti-am trimis PM cu pediatrul, am incercat sa te sun dar cred ca erai ocupata cu piticutzul Stefanutz :)
Am fost azi la control si doctorul era f entuziasmat, cica colul e super, maturat, is candidatul perfect pt nastere naturala, asa ca asa am ramas, daca nu intervine nimic :)
Aa, si ca imi recomanda sa fac sex cit de des, de parca mai si am eu chef asa ca o balenutza esuata cum ma simt ... :))

Ramonella, de ce esti speriata, nu e si sotul tau cu tine sau nu e in Cluj...?
Daca e ceva trimite un mesaj si venim dupa tine si te ducem la spital, ca doar suntem tot in Manastur ....

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli_clau77 spune:

Salut,
Sunt noua printre voi si as dori sa stiu daca a nascut cineva cu d-na dr. Hrdlicska de la Stanca din Cluj. Sunt in 6 saptamani de sarcina si incerc sa gasesc un medic ginecolog. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Victo cand am fost vineri la control,a zis doctorita ca daca nu se intampla nimic pana marti,ne intalnim atunci ca in ziua aceea e de garda anestezistul.Inca s-a interesat in ce zi e de garda,ca sa-mi spuna cand sa vin.Eu vorbisem cu amandoi inainte ca vreau sa fac epidurala.Avand in vedere ca m-a chemat in ziua cand e de garda,eu asta am inteles ca vrea sa mi-o provoace,altfel ce legatura ar fii avut cu anestezistul.Ea nu face garzi,ca e sefa,sau asa ceva.

Pufu sotul e in Cluj,acum e acasa,dar toata ziua am stat cu mami si socrela si nu m-am prea gandit la ziua de maine.Cand am ramas singura,m-am panicat.Dupa ce toata sarcina am fost viteaza,acum ma inec ca tiganul la mal.Lasa ca vezi tu,cum va fii inainte.Iti dai seama ce emotii,cand te gandesti ca-ti vei tine bebele in brate!!!De abia astept!!!

Bexule eu te astept la spital!!!!Ne intalnim noi cumva pe acolo.

Stiti ce ar fii teapa mare????Sa nu ma interneze maine,dupa ce m-am pregatit atata.Oricum noi mergem pregatiti si om vedea.

Doamne ajuta!!!!!

Va pupacesc pe toate!!!!!!!!!!!!Multumesc pentru tot!!!!!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel40+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna seara si de la noi! mai greu cu cititul din urma dar ne intelegeti, nu??? promitem ca intram cat mai des insa acum suntem in perioada de acomodare..

noi suntem bine si sincera sa fiu nu mi-as mai inchipui viata fara Maria... in jurul ei se invarte acum tot universul nostru... eu am mare noroc cu mama care este aici cu mine si sincera sa fiu altfel nu stiu ce m-as face...

ramonella, bex - asteptam bebelusii vostrii!

eu am nascut in data de 30.10.2007 la ora 19.45 dupa un travaliu destul de lung... insa curaj fetelor, MERITA! in momentul in care am avut-o pe bebelina in bratele mele am uitat tot! si sotul meu a vazut-o inca din primele clipe de viata si este topit dupa ea!

as avea si eu cateva intrebari... una este aceeasi intrebare ca si a lui alex.. cate grade aveti voi in casa? bebele vostru sughita? cam la cat timp i-a cazut ombilicul???

alex - bebelina ta e o dulce! oare cand a trecut o luna?

cristina - super domnisoarele tale! sa iti traiasca!

meli - tu tot la oradea? cred ca abia astepti sa o ai pe pitica in brate!

o seara placuta la toata lumea!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

mersi OANA sunt innebunita dupa ea

RAMONEL hai ca mai ai un picutz CURAJ o sa fie bine si sa vezi ce repede scapi
ioi ce as manca niste papanasi

Noapte buna fetelor

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ramo, Bex si Pufu - curaj maxim! Ramo, maine asteptam vesti de la tine.
Victo, bine ai revenit, ai sa vezi ca te adaptezi din mers. Io zic ca a fi relaxata e cheia succesului cu un bebelus.
Raluca, multa sanatate lui Mihaita, ei se refac rapid, nu te ingrijora prea tare, ai grija sa respire bine si restul merge de la sine.
Alex, fte faina familie sunteti voi 3.
La noi e ok, mai putin urlete Anei care nu vrea sa se culce. Iris n-a dormit azi de la 7 la 2 decat vreo 30 de minute, apoi de la 2 la 3, de la 3 si ceva la 8, baiata, supt 1 tzitzi 10 min si amu doarme iar.
Eu lucrez, am o tona pe maine, sunt franta ca am tradus azi toata ziua, gatit, floricica nedormita, spalat 2 ture de haine maruntele, parca sunt bagata in priza :(
Din pacate se pare ca patesc ca si cu Ana, dupa prima luna incepe sa scada laptele, azi la 11 nu aveam ce-i da, a papat 100ml de biberon :(
Pufu, io am dat 250 eur la nenea dr, 100 eur la anestezist (ii era suficient si 2 mil, sincera sa fiu) si in rest diverse sume intre 5 lei si 50 pe la personal, moasa, neonatolog, etc.
Sunt prin zona, poate adorm naibii cu capu pe laptop :))

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am revenit si noi! Pauza de net, de timp…Suparata. De data asta, cred ca chiar a racit! Are o respiratie ...si horcaie de-a dreptul. Plus ca abia mananca. Offfffffff!!! Sint tare necajita! Macar zambeste toata ziua si ma topesc…Numai de-ar trece repede.

Raluca, cat te inteleg….Cu botezul, a bagat-o cu totul si s-a udat si pe par, evident! Acum nu stiu ce sa zic daca e vremea sau pur si simplu eu cred ca nu racesc copiii la botez. Dar tu stii, decat sa stai cu emotii! Botezat sa fie micutul! Imi pare rau de raceala lui Mihai!

Alex, felicitari pt printesa crestina! Sinteti niste frumosi titi! M-a topit Tiadris a ta!

Oana, bine ai revenit! Cum e micuta Maria? Oana, la mine sint 22-23 grade, dar e uam zis sint mai friguroasa, la baie 24. Sughite des bebe si stranuta des, nu-ti face griji. Sarei i-a cazut ombilicul la 7 zile . Pana atunci, igiena zilnica, baie partiala.

Victo draga, bine ai revenit mami!Te-ai chinuit ceva...Dar merita puiul, asa-i?

Anca, Sorana cum mai e?

Bexule, imi faci pofta cu cafelele tale.

Cristiana, superbe fetitele tale!

Ramo draga mea, tin pumnii!Ce emotii am pt tine! Doamne ajuta sa fie cat mai usoara nasterea ta! Iti dai seama ca o sa o tii pe Bea in brate maine?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Azi am luat si eu batista aia a bebelusului. Mi-a fost o groaza sa o folosesc, dar surprinzator nu a plans Sara, ci doar era mirata tare. A fost eficienta. Intrebare. De cate ori/zi e voie sa o folosim? Si inainte se pune in nasuc ser, nu? Eu am sterilizat capatul, e bine?

Lore, si eu tot asa obosita sint...parca nu imi mai ajunge timpul de nimik si vesnic sint zombie...Dar asa fericita sint cand o privesc si imi zambeste...

Alex, asa-i ca s-a linistit dupa botez?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna dimneata, fetelorness cu laptic, mai exact
Gabitza, ma gandesc ce ai putea bea tu..un ness fara cofeina cu lapte, de ex? sau ceai cu lapte ...cred ca nu ca ceaiul e tare, eventual din ala fara teina sau cofeina, ma rog...oricum eu am inceput cu un ceia de musetel (sa rada Lore)si acum abia cafeluta.

Abia astept sa vad ce face Ramo, poate azi se naste micuta Bea, de ziua lui tati a ei:)

Deja eu cred ca pitica noasta va aparea abia de ziua lui taica-so...pe 10!!!! oare nu e prea tarziu, fetelor????

Oana, nu ne pui niste pozici cu Maria pitica?

Delia, parca imi aduc aminte ca ai zis ca iei o pauza de lucru dupa ce apare pitica Iris... ofof

O zi frumoasa fetelor

Co40 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput