Gravidutze si mamici din CLUJ - 31

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

BINE AI VENIT OANA

DELIA da iti doarme puiu nu gluma ,6 ore fara sa se trezeasca e superrrrrrrr
fatutza mea se trezeste la 3 ore ,mai rar la 4 ore

fetelor ori ca am botezat o ,ori ca i am dat ceiutzul (baby drink)dar TIADRIS nu cred ca mai are colici ,nu sunt sigura inca

AM pus cateva poze de la BOTEZ

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Alex, ce cumintica e papusa si tu ai slabit, acum se vede clar. sunteti f faini toti 3felictari pentru botez:)

Oanabine ai revenit

Co39 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no, am scris ditamai mesajul si am sters...

pufule la diculescu o tipa a dat 7 mil la ceza.
eu am dat asa 7 lafulga, 2 anestezist si din pacate(sotu s-a gandit ca a muncit mult..si a pus d ela el) 3 la moasa...era de-ajuns 1 jumate.
l-a si intrebat sigur nu ati gresit plicul????ce era sa mai faca...

pt nastere sa va luati camasuta, nu pijama.
inamrmati-va cu rabdare.doare, dar trece.

puiu meu e tare dragalas. lanumai 5 zile sta si cate 3 ore treeaz.mi s epare enorm pt el..cred ca are insomnii:):)
in rest, papa, doarme cam 2 ore 2 ore juma..mai plange..ca de..
asculta muzica..sta si juma d eora cuminte si asculta..;0
mai revin..:)
va dati seama pe ce fuga scriu, nu?

38+ piticul Stefanut
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Victo, welcome !
Cred ca esti tare ocupata si bulversata cu toate acum, sa iti intri intr-o rutina cit de cit, si mai ales ca daca stiu eu bine inca nu sunteti la casa voastra.
Multumesc de info cu tarifele, ma obsedeaza ca sa stiu sa nu dau prea putin dar nici exagerat, dar iti dai tu seama ...
La anestezist mi s-o parut mult, ca ziceai ca efectul epiduralei s-a terminat inainte de a ajunge la expulzie, si asta ar fi fost treaba lui sa controleze, nu ... ?
Scump piticutzul tau, cred ca e tare dragut sa il vezi cum asculta muzica :)
O fi curios de numa de lumea asta, de sta asa de mult treaz :)
Din ce am mai citit eu se spunea ca atunci cind sunt asa mici nu prea stiu ei bietii sa adoarma, si la urma ajung sa fie atit de obositi ca se apuca de plins si alte cele dar de dormit pauza ..
Cind mai ai timp si chef mai scrie-ne cum a fost ....
Eu sunt happy ca uite e duminica seara si miine ma duc la control la Diculescu, deci am ajuns de o sa nasc cu el, iupiii ... !

------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

hm... ce sa zic la mine afost ceva bai cu anestezia asta..dar cred ca asa mi-a fost sa fie..
moasa a venit la mine asa..sa ma linisteasca..hai daca vrei pe masa..da nu e cazul inca...
si in 2 minute am auzit-o..punem prefuzie..cheama anestzistul..cheama pe dra doctor...
anestezista a zis ca ea nu vede contractii..moasa nu-s ce i-a zis, ca copilu e angajat..asa ca mi-a facut.
epidurala nu s e fac decat 2 doze. la a doua mi-a zis ca nu mai poate sa imi faca inca una ca nu mai nasc nici maine.
deci, nu stiu exact dc a fost vina cuiva sau efectiv corpul meu..care nu a reactionat cum trebuia.
si bebe cred ca nu s-a pozitionat cum trebuie ca ele ma tot innebuneau de cap..nu simti ca trebuie sa impingi? nu simti ca vrei sa faci kk? io..nope...n-am simtit deloc asa ceva. am impins, asa dupa teorie.

altceva ce sa mai zic se stanca..ca nu se ocupa nimeni de tine dc nu umlba careva dupa ele..al meu a innebunit-o si pe fulga si pe moasa si pe asistente..inclusiv pe mine..el credea ca e ca in strainatati sa vina sa stea cu tine, sa iti arate ucm sa-l alaptezi, cum sa ii faci baie etc etc..
inveti din salon...sau asa, dc innebunesti de cap pe careva.

38+ piticul Stefanut
AMR 9 zile

Mergi la inceput

am gasit limitator de pat la miniblu cu 1 milion..acu stau mult mai linistita ca nu se mai intoarce bebelinul.

dc e asa mic nu aspir nasucul, nu? pun doar ser fiziologic, pt curatare..

alex, acum te inteleg perfect ca ziceai ce sa faci cu bebe cd se ia de plans si nu se mai opreste...pb e ca uneori ma apuc si eu de plans..apoi sa ne vezi pe amandoi...:(:(:(

nu pot sa il las acolo sa inverzeasca..il iau in brate, il plimb, ii vb, ii pun muzica, ii cant..in ultima instanta il pun la san, dc au trecut 2 ore de la ultima masa.

38+ piticul Stefanut
AMR 9 zile

Mergi la inceput

asa vroiam sa va intreb..bebe meu cd face pipi iese si ceva portocaliu asa..nu pare sange..putin, 2-3 picaturi..aveti idee de la ce sa fie?
maine -poimaine va veni dr de fam si o sa o intreb si pe ea.

ca sa vine popa sa ii citeasca ceva trebuie sa platesc vreo taxa , ceva? ii dau ceva cd vine acasa? bani sau ce? asa,ca la doctori???
si la cat timp se vine dupa o spatamana?

38+ piticul Stefanut
AMR 9 zile

Mergi la inceput

pufu, iti tin pumnii maine la dr.
eu personal te sfatuiesc sa mergi pe natural dc nu se impune cezariana. acuma, vezi tu dc vrei sau nu anetsezie..in fctie si d ecat esti de rezistenta la durere.
mie fulga imi spunea ca prefera anestezia pt ca in final nu esti epuizata si poti impinge.acuma eficacitatea impingerii e a;ta cand tu nu simti durerea cum ar trebui.
trebuie sa impingi pana simti ca si mori..cam asta e ideea..eu la inceput impingeam asa..delicat...si mi-am pierdut vremea degeaba...
te invata dr cum sa respiri .te gandesti numa la asta. respir, imping. vine contractie..la fel..
expulzia nici nu o mai simti...
epiziotomia se vindeca repede. te adaptezi 2 saptamani.stai mai in picioare, mai in genunchi..mai ep lateral..
la mine nici nu arata rau, serios..un pic se simte umflat..
a cusut fulga goblen, nu altceva..:):)

38+ piticul Stefanut
AMR 9 zile

Mergi la inceput

olala ca nu schimbasem semnatura..
oana, tu ai nascut tot in 30? inainte de ora 15? sa stiu dc am fost sau nu politicosi...

mami de ingeras Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu credeam ca la epidurala iti dozeaza cit iti da si iti tot introduce anestezic treptat, ca sa nu ii treaca efectul.
Apropo de soti, cred ca al meu o sa fie innebunit daca nu imi arata nimeni nimic pe acolo... ma gindesc ca daca le dai ceva iti mai arata una alta...
sau nu?
Eu ma gindeam ca daca tot nu te lasa sa duci nimic de acasa pt bebe, se ocupa ele la inceput, sa il infaseze, spele si atunci vezi si tu cite ceva
Cind ti l-au dat pe bebe, chiar dupa ce ai nascut sau dupa cit timp?
Ma gindeam ca avantajul ca ai stat cu inca 4 mamici putea fi ca macar ai mai vazut si altele cum fac, daca tot nu iti arata nimeni nimic.
Le-ati dat inainte banii la medic et company?

Eu nu prea sunt rezistenta la durere, om vedea.... bine macar ca iti spun cum sa respiri ....
Am auzit ca si Diculescu te coase destul de bine ...
Draga de tine, nu esti tu ocupata destul te mai innebunesc si eu ....
Ai grija de voi si incearca sa te protejezi cit de mult poti, sa te ocupi doar de bebe, cred ca e tare obositor ...
Si, o noapte cit mai usoara....

------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput