Gravidutze si mamici din CLUJ - 31
Raspunsuri - Pagina 16
Victo spune:
pe bebe ti-l aduce a doua zi dimineata si te lasa in treaba ta.
pai daca le dai mai vin. numa ca eu habar n-am cum sa fac asta..si trebuia sotu meu sa se ocupe.cand putea si el sa intre, ca pana pe la 6-7 seara nu se poate intra. de fapt teoretic nu-i voie vizitatori..
vineri, in ultima mea zi..le apucasera amabilitatile pe toate..pana si dc vrem lenjerie noua ne-au intrebat, dupa ce cu o zi inainte eu am cerut si mi-a zis ca nu are ca etc..deci..eu trebuia sa merg dupa ea pe hol si sa-i bag banii in buzunar, nu? probabil..dar e jenant..eu speram sa plec a doua zi si nu m-am mai milogit la ele.
dupa le-am dat la toti,ca chiar nu stiu cum sa faci sa le dai inainte...mai ales ca m-au luat asa pe nepusa masa...atat mi-a mai zsi moasa sa merg la sot sa-i zic ca nu ma mai vede pana nasc.iar dupa ce mi-a pus epidurala am rugat pe cineva sa mearga sa-i spuna lucrul asta, ca banuiam ca are emotii la anestezia in sine.
pe fulga nici nu a mai prins-o in ziua aia, ca n-a mai venit dupa mine in sala, asa cum e procedura. a asteptat-o dimineata.la fel cu anestezista.
iti trimit nr meu pe pm..daca cd vei fi la stanca vrei sa ma intrebi ceva.poti sa ma suni si acuma, insa nu garantez ca raspund prompt ca asta mic e tare acaprataor..:):)
ma duc sa dorm si eu.pa pa
mami de ingeras Stefanut
pufulet74 spune:
Multumesc mult Victo
.
Ai pediatru pentru bebe? Ca ziceai ca ai intrebari, daca nu, eu am un pediatru la care o sa ma duc, daca ai nevoie...
------------------------
Flory
39+
Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
puisorul spune:
Victo, multumim de informatii. Cred ca e penibil sa tot umbli dupa asistente sa le bagi bani in buzunar ca sa iti arate cate ceva. Noroc ca is doar trei zile.
Oana, bine ai venit acasa. Te asteptam cand ai timp cu detalii despre experienta ta.
Noi am fost ieri la Mall si ne-am cumparat cartea Si tu poti fi supernanny. E cam prematur dar sotu vrea sa fim pregatiti pentru orice provocare. Aveti careva cartea? Eu de azi voi incepe sa o lecturez.
O zi frumoasa.

27+ cu
Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM]
[/URL]
Raluca spune:
buna dimineata si de la noi.....
Oana, Victo-bine ati revenit acasa...multa sanatate si o viata cat mai frumoasa bb-ilor noi sositi!
Din pacate, noi nu suntem prea bine, de aceea am si facut o pauza de net, Mihai s-a racit-mai corect spus, l-am racit, are secretii in gat si tare ne deranjeaza...sunt tare stresata , ca sa nu zic depresiva. Dr. care e de felul sau mai detasat nu se streseaza, ne-a recomandat aerosoli si atat-da' eu tampesc cand aud cum vibreaza secretiile la el pe trahee!!!

Alex, tare frumoase ati fost la botez, sa-ti traiasca crestina!
Vreau si eu idei ptr. locatii de botez!!!!!
Gabriela,tare rau imi pare ca nu putem iesi afara, te-as fi sunat sa facem o plimbare impreuna. La botez cand a introdus-o pe sara in crestlnitza s-a udat si parul???? si noi vream botez cu scufundare da mi-e cam teama de udatatul capului, mai ales ca in decembrie e cam frig......mai vedem noi!preotul ne-a asgurat ca face cald in biserica da' acu ca-s patita u racelile mi-e o frica!
O zi frumoasa, si sa auzim vesti bune !
Pentru viitoarele mamici ce au de livrat printese...bex, ramona, numai bine si nastere usoara!
arghirmonica spune:
servus fetelor....oana si victo bine ati revenit acasuca.De acum incepe marea aventura.
Flori tinem pumnii....musai sa-mi scrii mesaj![]()
raluca nasol asa am patit si eu...foloseste batista aia fermecata si ridica salteaua paturului sa nu se innece cu muci.Atentie nu iesiti cu bb-ii afara cand e vant si ceata ..in general vreme umeda.Imediat sunt afectate caile respiratorii si va dura o vesnicie pana ii puneti pe picioare.Eu am fost din aia fara fular la gurita dar la bb mic pe vremea asta asa l-am purtat.sanatate.AA..si aerosolii sunt ff buni ...vezi ca se fac la Mediprax pe ion mester....Adica tre sa sa scpoti mucii ca doamne feri face altele...
carrie spune:
Raluca si Sofia a fost exact la fel racita la 2 luni de simteam ca fac cu nervii, iar de o luna si ceva am tras cu tot felul de nu ne-am mai oprit:cu enterocolitele eu si Thea, apoi ele o viroza numai cu febra luata si de mine deci ma cam incoltea si pe mine o usoara depresie!
ieri am avut cea mai cumplita migrena din viata mea, care a durat 24 de ore si am fost chiar cu un picior in balta depresiva...plus ca are sotzul meu doua saptamani pline de delegatii,dar apoi doua de concediu
dar apoi m-am uitat la ele cum se jucau, cum o pupa Thea pe burtica si asta mica radea in hohote si mi-am dat seama ce trecatoare is problemele si ce norocoasa sunt.deh, gandirea pozitiva e cheia!
Victo, bebelu tau va fi activ ca Theiutza mea care a fost turbo de mica.e tare frumos -si greu
-sa ai un copil f energic!
Alex super frumoase pozele!
pupici
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
redai spune:
Bine ai venit acasa Victo.Refacere usoara si un bebeu sanatos tun.
Alex ai fost o scumpa la botez,si printesa ta la fel.
Cineva a intrebat cum am slabit.Nu am tinut nici o restrictie.Doar oboseala acumulata peste timp.
Sunt tare obosita, plangacioasa.De 2 nopti piticu se trezeste sa manance.A durat se pare ca destul noptile dormite.Noaptea trecuta s-a trezit la 4 si a stat treaz pana la 5 jumate.Sunt rupta.Imi este si rau de oboseala.I-au iesit iar bubitele la gat.A trebuit sa il dau cu cortizon din nou.De 4 zile este foarte marait.Sper sa nu incepem cu dintii.Ii curge din gurita ca si la robinet,iar cand il ridic la raga vrea sa ma muste,noroc ca nu are inca dintisori.
De Diana nu se stie nimic?
Ramo tu ce faci? Semne?![]()
Meli tu pe unde umblii
Oana nu stiu daca ti-am zis bine ai revenit
carrie mie mi se pare ca esti o mamica model.Eu nu stiu cum m-as descurca cu 2 pitici.Abia merge cu unul.
Pufu tu cum esti cu burtica? mai sta?![]()
Lore, mamicutza lui David
POZE
bex spune:
Buna dimineata:)
Mai vrea cineva? 
Co
40 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
RAMONELLA spune:
Neata!!!
Bexule io vreau cafeluta.Lasa ca in spital o dau eu,daca tot o sa fim colege de celula.![]()
Oare cum o sa dorm eu la noapte????Doamne,maine s-ar putea sa nasc....
O astept pe socrela,vine sa-mi faca curat.
Ma simt putin ciudat,ea sa faca si eu sa stau.Imi gasesc eu ceva de impaturat pe acolo...
Pupici la toate!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
40+
Beatrice Alessia
Victo spune:
flory,nu ma pediatru inca. acuma caut si eu. poti sa-mi trimiti te rog pe privat datele drului respectiv?si cam unde are cabinet. pe mine m-ar interesa in zona zorilor, buna-ziua daca celellate fete mai stiu doctori pediatri.
mami de ingeras Stefanut