FIV 143

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

multumesc mult ilaisa! chiar mi-a prins bine ca m-ai mai incurajat,....azi m-au mai lasat durerile...e mult mai bine.
in cate luni esti insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilaisa spune:

AYDA nu mai sunt insarcinata. Am marea fericire de a-l avea pe Vladut care luni implineste 6 luni. Am scris la capitolul precedent povestea noastra.
Te pup si astept sa anunti ca eti gravidutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Lorelai, ptr durerile de cap, alifie chinezeasca, comprese cu apa , spirt sau cartofi felii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

ilaisa, sa-ti traiasca bebelul.......ce frumos! abia astept sa va pot da si eu vestea cea mare....
pupici multi pt toate fetele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Am primit rezultatul la bhcg:33,18, valoare minima pt gravidute in perioada asta fiind de 25.Doar ca dr. Dascalescu mi/a zis ca sunt graviduta dar sa repet sa vedem daca se dubleaza valoare.M/am speriat din nou....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Lorelai, draga noastra, acum trebuie sa fii calma si linistita, sa se simta bine bebeii... sigur va fi bine, nu te mai stresa... Noi suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

lorelai testul l-ai facut in zi 14?Peste doua zile se va dubla,ai sa vezi,fii calma te rog!FELICITARI inca odata si sarcina cat mai usoara!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LORELAIfelicitari!!!o sa fie bine ai sa vezi,sigur peste 2 zile valoarea se va dubla.

FLORI astept vesti bune!!!

pupici

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Lorelai: felicitari inca o data.
Dream: poate ne vedem pe culoarele vestite ale Giuleshtiului.
Kittooooooooo: mi-era dor de tine, fata draga. Eu shtii ca sunt rapida, nu este, o luam de la capat. Nu, acum serios, luna trecuta am facut doar ET cu congelatzi, ultima stimulare am avut-o in februarie, deci a trecut suficient timp. Shi in legatura cu CM-ul tau, asha am patzit shi eu luna trecuta, dupa ET. Cateva zile (vreo 3 cred) doar 3-4 pete mici maro, pe zi. Shi apoi.... Groaznic. Fetele de la Giuly mi-au zis ca se considera prima zi de CM cea in care ai avut prima pata. Deci.... Te-ai hotarat shi la histeroscopie, ha? Cu Dany?! Voi nu avetzi ce face?! Am refacut-o shi eu luna asta, dar doar din incapatzanare, shi doctora nu a avut saraca ce sa-mi faca sa ma convinga sa nu...Capoasa.
Fetelor, m-am hotarat sa-mi iau concediu luuuuuuuuuung, mai exact in decembrie imi iau medical pt FIV, shi din ianuarie 6 luni bine meritate pentru pregatirea tezei de doctorat... Shi alte FIV-uri (daca o mai fi cazul. Eu sper ca nu.) Asha ca....abia ashtept sa stau acasa shi sa lenevesc. Sa vedetzi atunci logoree ce o sa am.
Pana atunci, va pup pe toate shi multa bafta.

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Nu fetele, in ziua 12 de la ET am facut testul.

Mergi la inceput