FIV 143
Raspunsuri - Pagina 5
ayda_m spune:
multumesc mult ilaisa! chiar mi-a prins bine ca m-ai mai incurajat,....azi m-au mai lasat durerile...e mult mai bine.
in cate luni esti insarcinata?
ilaisa spune:
AYDA nu mai sunt insarcinata. Am marea fericire de a-l avea pe Vladut care luni implineste 6 luni. Am scris la capitolul precedent povestea noastra.
Te pup si astept sa anunti ca eti gravidutza.
medamaya1 spune:
Lorelai, ptr durerile de cap, alifie chinezeasca, comprese cu apa , spirt sau cartofi felii .
ayda_m spune:
ilaisa, sa-ti traiasca bebelul.......ce frumos! abia astept sa va pot da si eu vestea cea mare....
pupici multi pt toate fetele!!
lorelai_lorelai spune:
Am primit rezultatul la bhcg:33,18, valoare minima pt gravidute in perioada asta fiind de 25.Doar ca dr. Dascalescu mi/a zis ca sunt graviduta dar sa repet sa vedem daca se dubleaza valoare.M/am speriat din nou....
manumanu spune:
Lorelai, draga noastra, acum trebuie sa fii calma si linistita, sa se simta bine bebeii... sigur va fi bine, nu te mai stresa... Noi suntem alaturi de tine!
KoraPop spune:
lorelai testul l-ai facut in zi 14?Peste doua zile se va dubla,ai sa vezi,fii calma te rog!FELICITARI inca odata si sarcina cat mai usoara!
Kora
CARPE DIEM!
kla78 spune:
LORELAIfelicitari!!!o sa fie bine ai sa vezi,sigur peste 2 zile valoarea se va dubla.
FLORI astept vesti bune!!!
pupici
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
cristal1995 spune:
Lorelai: felicitari inca o data.
Dream: poate ne vedem pe culoarele vestite ale Giuleshtiului.
Kittooooooooo: mi-era dor de tine, fata draga. Eu shtii ca sunt rapida, nu este, o luam de la capat. Nu, acum serios, luna trecuta am facut doar ET cu congelatzi, ultima stimulare am avut-o in februarie, deci a trecut suficient timp. Shi in legatura cu CM-ul tau, asha am patzit shi eu luna trecuta, dupa ET. Cateva zile (vreo 3 cred) doar 3-4 pete mici maro, pe zi. Shi apoi.... Groaznic. Fetele de la Giuly mi-au zis ca se considera prima zi de CM cea in care ai avut prima pata. Deci.... Te-ai hotarat shi la histeroscopie, ha? Cu Dany?! Voi nu avetzi ce face?! Am refacut-o shi eu luna asta, dar doar din incapatzanare, shi doctora nu a avut saraca ce sa-mi faca sa ma convinga sa nu...Capoasa.
Fetelor, m-am hotarat sa-mi iau concediu luuuuuuuuuung, mai exact in decembrie imi iau medical pt FIV, shi din ianuarie 6 luni bine meritate pentru pregatirea tezei de doctorat... Shi alte FIV-uri (daca o mai fi cazul. Eu sper ca nu.) Asha ca....abia ashtept sa stau acasa shi sa lenevesc. Sa vedetzi atunci logoree ce o sa am.
Pana atunci, va pup pe toate shi multa bafta.
Aly