FIV 143
Raspunsuri - Pagina 4
KoraPop spune:
Da fetelor stiu ca nu trebuie sa caut simptome,stiu ca au reusit fete si cu si fara simptome si viceversa,dar na...din lipsa de ocupatie...fiecare cand ajungem la momentele astea de dupa ET incepem sa ne intrebam...oare mai sunt acolo,oare mai traiesc,oare de ce nu ma doare burta,de ce sanii nu sunt durerori,etc ,iar daca sunt simptome ne intrebam ..oare vine cm?..etc,eh prea mult timp de gandid avem...
Iyoana intreaba-l pe T daca ar mai avea rost sa faci laparo,dar eu cred ca nu,e alegerea voastra,banii vostri,nu?Doamne ajuta fata draga!!!
Am vesti despre clinica noua a lui T,o va deschide in ianuarie ( spera) si va fi foarte eleganta si foarte bine dotata cu tot felul de aparaturi ultramoderne si va avea posibilitatea sa faca acolo si diagnostic de preimplantare,adica o analiza care va spune care embrioni sunt de calitae si merita implantati ca au sanse si care e baietel sau fetita...foarte intereant....nu stiu cat ar costa aceasta analiza in plus...
hori imi pare rau...esti sigura ca e cm?in aceste doua saptamani ai avut simptome de cm sau alte simptome?Sovata face bine...,dar depinde care sunt cauzele infertilitatii.
Kora
CARPE DIEM!
marrina spune:
hori Pana nu afli rezultatul de la BHCG nu intrerupe tratamentul cu Utrogestan.
Dariela, lorelai, flori76
Eu va cu drag pe toate. O sa lipsesc o saptamana de pe aici dar o sa am pumnii stransi pentru ca sa gasesc numai vesti bune la intoarcere.
MadalinaM, felicia_ Ne vedem in 13.11 la Nordmedica. Eu sunt programata la ora 15:15.
ilaisa spune:
KORA ti-as spune si eu sa nu cauti semne dar stiu ca asta este imposibil! O sa tot cauti si dupa ce vei afla ca puiutii s-au lipit de tine...in primele saptamani intrebari tot mai nebune: de ce nu mi-e rau azi,mai tarziu cand incepi sa-i simti prin burtica incep altele... si tot asa! Ideea e sa nu te stresezi mult si sa incerci sa nu lasi grijile astea sa te innebuneasca!Acum ca nu a ramas decat asteptarea e poate mai greu decat inainte cand erai in focuri!
LORELAI durerile de cap fac parte din drumul cel lung sarcinii. O sa mai ai dar din pacate nu se prea poate lua nimic. Intreaba medicul tau daca totusi exista vreo solutie sau macar daca poti bea putina cafea. Si durerile de spate sunt normale... de fapt nimic din ce ai descris tu nu-mi este strain, asa ca nu-ti face griji.
ayda_m spune:
buna fetelor,
ieri am avut niste dureri cam intense ca de menstruatie si eram in ziua 7 de la ET....am fost atat de speriata...am luat nospa la greu si uscosin.
si azi mai simt dureri....dar parca nu asa intense ca ieri....sunt paranoica, tot ma gandesc dc e normal sau nu....
va pup!!
hori spune:
a inceput sa ma doara spatele,si sa ma intepe ovarele tot de vreo 3 zile,eu zic ca e cm ca vine tare si e rosu,sotul meu are astenozoospermie si eu ovare puturoase nu am nimic la trompe nu am fost niciodata ,si asa de mult mi-as fi dorit sa fiu,dar asta e nu ma dau batuta.
ilaisa spune:
AYDA nu esti paranoica, e normal sa te intrebi la fiecare intepatura ce se intampla. Nu vreau sa va stresez cu ce mi se intampla mie in sarcina dar asa imi este mai usor dand exemple. Inainte sa aflu ma intepa in toate directiile, ma durea si burtica dar fiindca asteptam mensta nu-mi pasa si ignoram totul. Dupa cateva zile am aflat ca sunt insarcinata si din prima clipa am inceput sa-mi pun intrebari si la fiecare intepatura intram in panica.Stai cumintica si lasa minunile sa-si caute un locsor cald pentru urmatoarele 9 luni.
HORI imi pare rau de nereusita. " Si maine e o zi" ne spunem toate, doar ca uneori e asa de greu sa trecem peste o noua zi cand sufletul este plin de durere. Capul sus si tot inainte, Dumnezeu e mare si pentru fiecare are un plan. Intr-o zi si visul tau ca si al celorlalte fete se va implini!
VERET spune:
koranu mai cauta semne , stai cumintica si ai grija de bebei.Sigur vei avea o mare surpriza II
VERET
http://community.webshots.com/album/560584068IbxdOghttp://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?start=40
http://verett.hi5.com
KITTA spune:
cRISTAL1997ce faci vecinica? Auzii ca te apuci din nou? Pai, asa repede sau ma lua pe mine valul? Cat timp ai lasat intre ele?
Danyalo sa stii ca vazui si eu printesa lui Shey azi, nu pe viu ce e drept dar pe telefon si ap. pozat.
Fetelor, cine a mai patit ca mine ca v-am mai scris dar nu mi-a raspuns nimeni: marti am intrerupt utrogestanul, miercuri pe la 14.00 cateva picaturi de CM, iar de seara si pana acu nimic nu mai vine. In schimb am ramas cu niste sani tari, burta umflata si toate simptomele de gravi (la cap!) Ce ziceti daca nu vine in week-endul asta ce masuri sa iau?
Ma programai si eu la Nordmedica sa mai fiu in rand cu lumea, dar de-abia pe 27.11.