FIV 143

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kora mea cea saritoare, mi-am luat gandul de la gonalul compensat. La cat e de alergat, mai bine lipsa.

Intrebari muuulte, stresul cat casa, dar suportati-ma 1 luna pentru ca e primul si ultimul FIV. Daca nu iese, la anul incep actele pentru adoptie (planul B - cum il numesc eu). O sa mai stresez niste persoane

Multumesc tuturor care m-au sfatuit si care mi-au trimis PM cu incurajari. M-am desprins cu greu de vechiturile mele si mi-e bine si aici, cu voi.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

KoraPop, Ayda_m - Fetelor, lasati in pace simptomele alea ca bebei sunt acolo la caldurica! Stati cumintele si sa veniti cu II!
Boo - Spor la injectat!
Anca Wish - Sa ai parte de un start bun. Eu am dat 5 lei pentru fiecare injectie
mihaele - Ar trebui sa le cumperi de la clinica unde faci procedura.
Magdutz - Sa-ti traiasca nepotelul! Poate aduce si un verisor/verisoara!
Relya -
zouzou - vreau si eu galerie ca am si eu unul mic pe acolo care sper ca se va face mare, mare!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

TRATAMENTUL SE STABILESTE IN URMA REZULTATULUI DE LA DOZARI? AMI-SER SCUZE DACA SUNT PREA STRESANTA CU INTREBARILE VA PUP

Mergi la inceput

DARIERA EU FAC FIV LA MEDASANA DAR ACOLO NU AU TRATAMENTUL.
KORA SA STAI SCUMINTICA IN PAT SI SA TE SI EU MA ROG PT. TINE SI PENTRU TOATE FIVOASELE O VREA DUMNEZEU SI CU NOI.AR TREBUI SA FACEM UN CLUB AL FIVOASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

mihaele tratamentul nu se da neaparat in functie de dozarile hormonale !Se iau in calcul si alte lucruri... ovare...aspectul lor , varsta etc.Eu zic sa astepti si sa vezi ce tratament primesti...uite...in caz de gonal...el se da compensat... si nu cred ca ti-ar strica vreo 1000 de roni in plus!!!!
Nu mai fii stresata ca nu e bine deloc! Incearca sa te calmezi !!! Iti spune subsemnata...care stie ce stie!
Hai..ia-le pe rand...fara stress si sa vezi ce bine eee!
Din cate observ doar in caz de menogon e problema..in rest toate celelalte se pot procura usor facand comanda la orice farmacie dintr-un lant oarecare mare de farmacii!
Off topic- incearca sa nu mai scrii cu majuscule...este impotriva Regulamentului DC!!!
kora, Dariela-stati cumintele!
Ancaaaaaaaa- bafta-bafta-bafta! O sa fie bine o sa vezi!!!
crisis--felicitari gravidutzo! Stai cumintica sa se lipeasca bine bebe!
pisix treci la raport..parca azi ai facut eco???
va pup
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna, fete dragi!
Intru si eu sa urez mult succes tuturor celor care sunt acum in emotii, va doresc din tot sufletul sa reusiti si sa cresteti moralul si celor ca mine care stau in umbra si se gandesc cu teama+nerabdare+emotie...la FIV 2.
Kora, stiu eu ca va fi bine, ai sa vezi!
Voiam sa va mai spun ca si eu mai am 5 fiole de Menogon si 2 de Gonal, asa ca, daca pot fi de folos cuiva, cu mare placere.
O seara listita!
Ana

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

crisis 81 FELICITARIIIIIII
BRAVO
MA BUCUR PENTRU TINE
ne-a dat vestea cea buna andriuscha si am intrat aici sa te felicit
o sarcina usoara si un bebe sanatos
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Fetelor va multumesc tuturor ......am dat cateva telefoane pe la cateva farmacii...maine o sa sun si la Giuly ..sper sa gasesc pana la urma...

Anca Wish gata ...esti foarte aproape de BB...mai ai putin...nu mai fi asa speriata, o sa fie bine.
Bafta multa si ...cu Dumnezeu inainte !

toate fetele ....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Ella-72du-te cu tupeu cum a mai zis cineva la Med New Life ca ei aduc Menogonul din Israel. Poate acolo nu e prohibitie de asa ceva. Oricum, e putin mai scump ca la farmacie asa ca cred ca s-ar bucura sa le mai scada din stoc.
Madutzeu tot nu intelesei, de ce faci stimulare cu Gonal F ca la un FIV si bagi atatia hormoni in tine pentru o amarata de stimulare? De obicei, noua celor care am trecut de faza asta si cu multe stimulari l activ ni s-a dat o stimulare usoara la inceput cu Clomifen, clostilbegit, din astea. De ce nu te-au bagat la FIV?
Koralasa stresul de o parte, noi care te stim parol ca esti mai stresat ca la FIV No. 1 across the nation!
Fetelor, io zic sa il asteptam pe Mr. Big, ca auc daca tot e Menogonu' in prohibitie, vine el cu indicatii noi de la marea intalneala a
executorilor de FIV, ultimele noutati de la Milano sau unde s-or fi dus in materie de last minute in moda FIV. Cred ca asta e si tactica, dispare menogonul prin ceata de dimineata a toamnei - iernii care se asterne si intra pe felie un alt medicament nou lansat cu taiere de panglici roz bon-bon (pt. fetite) si bleu - ciel (pt. baietei) de cine stie ce producator de mare talie internationala. Daca ar lansa tot cu surle si trambite in Romanica si niste progesteroane de injectat, ce bine ar fi!
Fetelor, am o idee geniala pt. tiganetu din Italia. Cred ca oricare dintre noi a cumparat un parfum la negru pe care il primise cumnata unei cumnate din Italia pe care culmea scria esantion. Oare nu s-or putea invarti si de niste progesteroane asa pe ultima suta de metri inainte de intoarcerea in tara?
Ce logoree am! Ca venii de la servici cu burta imprastiata de a trebuit sa fac un popas pe la prieteni in drum si ca sa ma dreg mi-am adus aminte de o tuica adevarata facuta de tatal meu la Sarata Monteoru ca tot nu stiu cine se plimba pe acolo. Si cum puse si sotul botu' si paharele erau mici se terminau cam repede si au fost nenumarate.....
Cred ca v-ati dat seam dupa starea mea pisica ca mie tot nu mi-a venit CM-ul. Nu maine ce e marti si poate e tante Geta in toane rele, dar miercuri ma prezant la usa tam nesam. Mai vine cineva ca eu la 7.30 semnez condica. Poate tu Danyalo? Hai ca te sustin!
Avaloaneunde esti maica, clocesti deja sau iar te ascunzi sub alt nume de cod?
Subscriu si eu topicului cu ingrasatul, asta nu ca as vrea sa dau vina pe tratamente, dar stiu de unde am plecat - 65 (kg!) si acum cred ca mi s-a stricat cantarul la 80. Nici macar psihologic nu vrea sa imi arate 79 si credeti-ma am tinut si cure drastice in care am slabit mxim 2 kg care in 2 zile de neregim erau la loc. Astea sunt efectele secundare la unele, acuma ce sa zic poate depinde si de varsta, dar cert e ca greu se mai dau jos. Prietena mea care a ramas normal a nascut de 3 luni si acum si-a revenit la greutatea dinainte, ce e drept nici nu a alaptat ca nu a avut cu ce!
Hai, ca m-am intins ca o placinta dar poate am mai reusit sa o destresez pe Koracare oricum e prezenta pe forum non-stop. Mai ia si tu o pauza, fato mai ia o carte in mana, apropos de ce zicea DanyaloSophie Kinsela are o gramada de carti haioase, ca de acolo mi-a furat Madalina28nuemel de Sofia!
Danyalovezi ca am pregatit pt. tine un maldar de carti haioase sa ti le imprumut, numai hataraste-te o data pt. Fiv-ul ala!

Mergi la inceput

Danyalo multumesc pentru raspuns credema ca nu mai stiu ce sa fac nu mai am rabdare si am-i fac griji offfffffffffff sper ca pe 22 sa-mi de si mie tratamentul nu mai vreau sa ma plimbe.E clar ca trebuie sa a-mi faac ecografie ca ni mi-a facut pana acum poate a-mi face pe 22.Te pup si scuze daca am deranjat pe cineva cu intrebarile mele.

Mergi la inceput