FIV 143
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
felicia_ spune:
Crisis81, felicitari! Ma bucur tare mult! Parca mai ieri veneai de la cap "inseminare" si intrebai de lista cu analize... ai reusit din prima, bv!
Anca, deci incepem in mod oficial galeria!
Boo, ai vazut ca nu e greu? Bineinteles ca iti tinem pumnii.. mai intra din cand in cand, sa ne reamintesti in ce stadiu esti si ca sa stim in ce momente ai nevoie cel mai mult de sustinerea noastra!
Ella 72, sper sa reusesti sa faci rost de menogon!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Madutz spune:
Fete dragi - am dat menogonul! Anca, am primit mesajul tau, dar deja ma sunase cineva!
Am inteles ca nu se gaseste pe nicaieri, dar va dau un pont - cand am inceput stimularea cu menogon, asistentele de la Med New Life mi-au zis ca il pot procura fie personal de la farmacii, fie direct de la clinica, caz in care primesc injectarea bonus; am preferat sa il iau de la help net ca era mai ieftin. Asta se intampla luna trecuta, asa ca puteti incerca un telefon, poate mai au pe stoc!
Contact aici http://www.med-new-life.ro/
Bafta multa tuturor!
http://tt.lilypie.com/3K4Op2.png
Teli spune:
Ella , eu am cumparat vineri de la Giulesti 50 fiole de menogon , tocmai adusesera
Eu zic sa incerci , poate nu s-au terminat, succes
Kora , e normal sa te doara capul daca stai in casa si nu ai activitate .Eu mi-am propus ca la acest ultim FIV sa ies , sa merg la servici , sa uit de tot si de toate , am nevoie de o schimbare radicala , prea am zacut in pat pana acuma si fara rezultat
Tin pumnii
Boo spune:
Madutz tu la Med New Life ai facut FIV ? Si eu tot acolo. Daca poti sa-mi spui cum a fost pentru tine, ceva pareri, sfaturi .. orice. Eventual pe PM
Madutz spune:
Boo, eu am facut doar 2 inseminari la MNL - una pe ciclu natural si una pe ciclu stimulat - ambele fara succes, din pacate!
Acum o pregatesc pe a treia si dupa aceea FIV - aceasta a fost schema sugerata de prof Ron El care a considerat ca nu ne calificam pentru FIV din prima, aparent noi neavand nici o problema. Asa ca acum sunt in stinulari cu Gonal F - sper cu noroc!
Madalina
http://tt.lilypie.com/3K4Op2.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaele/mihaele.jpg)
mihaele spune:
FETELOR AJUTATIMA PE 22 LUNA ASTA MERG LA DOCTOR SI AMI DA TRATAMENTUL PROBLEME ESTE CA PE 24 AMI CINE cm DE UNDE POT EU SA CUMPAR TRATAMENTUL ASA REPEDE VA ROGA SA-MI SPUNETI SI MIE DE UNDE POT SAL CUMPAR DE PE O ZI PE ALTA .NU VREAU SA PIERD SI SA O MAI LUNGESC VA MULTUMESC
ella28 spune:
Dragele mele,
De maine intru in hora oficial! Incep Diphe! Am emotii!
Tineti-mi pumnii si sa fie intr-un ceas bun pentru toata lumea.
Anca Wish...pe locuri, esti gata? Start :-)
In timpul inhibarii voi ati respectat un regim alimentar anume (ex. fara cafea, dulciuri, fainoase, cu lichide multe) sau ati avut un regim normal? Va intreb ca vad multe referiri la perioada de stimulare dar de inhibare nu sunt foarte lamurita... daca pun intrebari simple...dar asa e cu incepatorii, trebuie rabdare!!!
KoraPop spune:
ladyxe am luat 1 nos-pa si mi-a cam trecut durerea de cap,mai simt cate ceva pe la ovare,prin burtica ca si la CM,azi sunt zi 5 de la ET ( ziua ET nu se numara) si zi 26 de CM.Offff cat de mult mai este pana in 14!!!!Bafta tie in continuare!!!!
Kora
CARPE DIEM!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Felicia,
Problema mea e (vedeti? nici n-am facut prima injectie de Diphereline si deja am probleme) ca Dr. Codreanu (care ii tine locul lui M. cat acesta nu e in tara) mi-a stimularea va dura intre 11-12 zile si ar trebui sa-mi mai cumpar cate 2 fiole din fiecare (gonal+menogon). Stiu ca nu se dau decat cutii intregi, nu?
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
KoraPop spune:
Anca gonalul se gaseste la fiola,costa 75 lei fiola de 75 UI,daca poti lua compensat 50% ar fi tare bine,am mai discutat noi asta...din pacate ultimele fiole mi le-am cumparat si eu la pret intreg si tot mi-au ramas 4 fiole,dar gonal se gaseste fara probleme din cate stiu.Menogonul numai la cutie se da....incearca la Giulesti cum spun fetele poate poti sa cumperi fiole,nu o cutie intreaga.Eh,ai inceput marea aventura si deja esti plina de emotii...te inteleg prea bine si iti doresc din tot sufl;etul ce imi doresc si mie...!
P.S.Teoretic stimularea tine in jur de 12 zile dar nimeni nu poate sa stie exact,de aceea se fac ecografii pe parcurs,analize ( ca daca e cazul se mareste sau se scade doza de tratament),la mine de exemplu a durat 14 zile stimularea si pe parcurs doza a trebuit marita,nu se stie cum reactioneaza organismul,mai bine sa ai fiole in plus zic eu....
Kora
CARPE DIEM!