FIV 143
Raspunsuri - Pagina 13
psj spune:
quote:
Originally posted by mihaele
Tratamentul de stimulare ovariana se incepe dupa CM?
nu neap.
eu am facut diphereline in z2 , dupa 2 sapt. niste dozari iar si dupa aia am inceput stimularea. depinde de protocolul pe care il vei face(scurt, lung, lung-scurt)
danyalo spune:
hori- nu mai am lista salvata in calculator...insa te poti uita aici!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110288&whichpage=1
kineta spune:
BUNA fetelor,am mai aparut si eu,sper ca nu m-ati uitat,v-am urmarit si m-am bucurat pt reusitele voastre si m-am intristat pt nereusite.PE 12.11.am programare la ecografie,sa vedem cum arata ovarul,MARINESCU,este plecat in China intre 12 si 16.11,si o sa-mi faca eco dr.CODREANU,dar d-na GETA m-a asigurat ca nu o sa fie nici o problema.VA PUP PE TOATE si mult succes fetelor care sunt in focuri.KITTA fii mai optimista asteapta mai intai sa-ti faci bhcg-ul,si dupa aceea mai vb.LILIANA imi pare tare rau,sincer am suferit si eu alaturi de toate care ati avut probleme.DAR POATE VA IESII SOARELE SI PE STR NOASTRA ODATA SI ODATA....
psj spune:
quote:
Originally posted by mihaele
Fetelor am si eu o intrebare tratamentul sa stari de dureri de cap ? ce stari da acest tratament de stimulare ovariana.
Eepinde de la persoana la persoana. stiu ca ti-am mai spus dar sa fii foarte atenta pentru ca daca ai probleme Ancar nu mi s-a parut prea sensibil. Eu ma plangeam de dureri de cap si ovare si imi spunea ca e normal(probabil chiar e pana la un punct) si se grabea sa ma expedieze, deja avea reteta scrisa pe numele meu. In final am ramas fara un ovar pentru ca mi-a pocnit din cauza hiperstimularii, am facut si blocaj digestiv si blocaj renal. Deci eu zic sa nu te lasi 100% in baza a ce spune el, chiar sa ceri intreruperea tratamentului daca situatia devine grava, eu am avut noroc ca nu am murit, am fost "doar in coma".
antosit spune:
Buna!
Zouzou eu de fel sunt...asa ca baga niste retete!
iana_marivad ca intre timp te-au mai lamurit fetele;merdol de 8 mg/12ore am luat si eu de la punctie pana la et, bafta!
Kitta hai ca iar ne-ai bagat in ceata, lasa-ne nou sticla si tu mai fa un bhcg!
...despre inhibare,cm si stimulare sa va spun cum afost la mine la primul fiv:am bagat diphe. cam 20 de zile (1/zi) de am speriat-o pe saraca Ana cu reprogramarile pt. eco iar in a 5 azi de cm cand nu a mai curs nimic am facut eco si am inceput stimularea cu 3 menogon pe zi si 1 diphe;nici o data nu am inceput inhibarea sau stimularea fara eco!
p.s:inhibare mai lunga a facut si Aniast () (si poate comfirma daca mai arunca un ochi pe aici!) si nu a fost nici o problema.
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
mihaele spune:
Iadyxe multumesc frumos dar ami am o intrebare cat dureaza tratamentul? Doctorul mi-a data sa fac dozari in a 14 zici de CM si 21 zi CM dupa rezultatul analizelor ami da tratamentul mie frica ca nu o sa am timp sa fac pana in sarbatorile de iarna.pe 25.11 ami vine ciclul sper sa incep luna asta tratamentul multumesc din suflet e tare greu sa mergi in necunoscut.Va pup pe toate
antosit spune:
Hori noi am facut urmatoarele:EU-hormonale in ziua 2:fsh, lh,prolactina si estradiol;papanicolau;culturi de col:clamydia, mycoplasma;histreoscopie; histerosalpingografie;EU si SOTUL:hepatita B,hepatita C, hiv, vdrl;analiza uzuala a sangelui:hemoleucograma, glicemie, uree, creatinina, coagulograma;SOTUL: spermograma.
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
kineta spune:
AM uitat sa va spun pt cele care vor mai face tratament cu GONAL F,se compenseaza,treb luata scrisoare medicala de la ginecolog si apoi la medicul de familie.EU din pacate nu am stiut,si am luat atunci 20fiole necomp,apoi ultimele 4 le-am compensat.
gudinde spune:
quote:
Originally posted by pisix
gudinde - of, ce bine ca ai aparut! Stai sa te mai intreb: daca am inceput stimularea in Z 22 a CM, acum sunt in ziua 11 de Diphereline, luni ma duc la eco ...doctorita mi-a zis ca o sa-mi vina CM peste Diphereline ...si ieri trebuia sa-mi vina ...ti se pare ca totul e normal?
Auzi da tu stii chiar de toate ???!!! uite am pus subiectul cu umanitare in semnatura, dar apare ciudat si nu stiu de ce
Merci pentru toot !
PisiX,
Viitoare Mami
[url ="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108952"]Sonia are nevoie de sufletul tau bun[/url]
Pisix,
La semnatura problema este ca ai lasat spatiu intre url si =.
Trebuie sa fie fara spariu: url=
Despre ce s-a intamplat exact cu CM si Diphereline n-as putea sa ma pronunt. Dar sa sti ca diversitatea se aplica cu succes cand e vorba de sistemul endocrin asa ca eu zic sa nu te sperii, superi sau ingrijorezi caci stresul este un adversar de temut care poate face mult mai mult rau decat ca nu ti-a venit CM ieri.
Pupici si successssssssssssss!!!!!
iana_mari spune:
multumesc, fetelor acum m-am lamurit si cu medrol.
Astazi plec la Bucuresti pentru ca maine am punctia si sotul
meu trebuie sa fie odihnit.
Maine daca ma intorc devreme am sa va spun si productia
Zouzounaki multumesc ca m-ai trecut pe lista
va pup pe toate
s.m.