FIV 143
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
COPIAZA DE PE QUOTE....trebuie scris in linie dreapta
![](pupic.gif)
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*![](rugaciune.gif)
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii![](icon_smile_approve.gif)
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
pisix off-topic... in cazul micutei Sonia...oare se pot trimite si banunti pe o adresa in plic?daca da,te rog lasa-mi un PM cu adresa...scuze operatorilor de off-topic
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*![](rugaciune.gif)
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii![](icon_smile_approve.gif)
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_woman.png)
ladyxe spune:
mihaele, stimularea incepe cu ziua 2 a Cm,
hai nu te mai stresa, asa e cand ai multe necunoscute,te inteleg perfect, dar mai suntem si noi pe aici, nu ezita sa intrebi
pisix, STOP panica, nu asta intentionam, s-o luam in alta ordine de idei, tu impreuna cu dr ati facut deja un plan de bataie si mai mult ca sigur el stie ce face,
din pacate, pt mine, eu nu am auzit a se incepe eco inainte de stimulare, ce ar trebui sa se vada in acest caz? sau poate imi scapa ceva mie referitor la situatia ta.
Eu eco am facut dupa cateva zile de stimulare la fiv 1 si asa am stabilit si pt fiv2.
Ar mai fi ceva tu zici ca ai inceput in Z22 iar eu am inceput in Z18, sincer nu cred ca am auzit pe cineva sa fi inceput in aceasta zi, asa ca stai tu linistita, "cate bordee atatea obicee"
FETELOR asteptam pareri
zouzou
KITTA spune:
Zouzounakimultumesc de ingrijorarea ta. Esti o draguta, deci nu sunt singura nebuna. Am zis sa nu va scriu ceea ce gandeam la fel ca tine ca sa nu ziceti ca sunt paranoica. De ceea ce imi este frica este ca dupa rezultatul negativ de marti mi-am innecat amaraul acasa intr-o sticla de vin - eu una singura. Apoi a doua seara o alta jumatate, apoi a treia seara cealalta jumatate. Eu ziceam ca combinatya vin + baie fierbinte + sex = CM, dar nu vrea. De ieri, in paranoia mea, nu am mai baut vin, dar azi ma simt tot asa ametita si nu am puteri de nimic, caci nu va zic cum pute casa de fo 3 saptamani de cand nu mai ridicai un pai de pe aici. O sa incerc un test ca sa ma linistesc definitv la creier. Si nu mai zic ca asa pt. relaxarea mea m-am dus si la masaj si alte alea. Totusi aveam progesteronul mic, nu stiu cum ar fi rezistat (iarasi mentionez doar daca in cazul cel mai paranoic al fi ceva, desi nu cred!)fara utrogestane, injectoare si altele.
iana_mari spune:
kita si Danylo multumesc ca mi-ati raspuns ,acum sunt mai linistita.
zouzounaki sunt la primul fiv si nu l-as mai dori pe al doilea,tu cand incepi?
aseara am facut la ora 22 pregnilcsi astazi cand m-am trezit aveam sanii durerosi ca unflati erau din timpul trat.
mi-a dat si medrol sa iau ,dar din cauza emotiilor nu stiu de cand trebuie luat va rog sa-mi ziceti
s.m.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Neatza!!
kittoooo- mey...pai daca tu banuiesti ceva...baga mama teste... mai repeta Bhcg in alta parte... si poate serbam!Doamne...ce rasturnare de situatie ar fi!!!
...
[/red]iana_mari[/red]--
sa ma corecteze fetele daca gresesc...dar parca am luat medrol de 8 mg sau de 4 mg( nu mai stiu) ...la 8 ore. Mie mi-a dat de la punctie pana la test!
[/red]zouzou[/red] off topic...ia baga-ti nasucul si pe la bucatarie..si pune si tu neste retete!
[/red]pisix[/red]- chestia aia e mai mult de amuzament! Bineinteles ca unora chiar li s-au potrivit trebile pe acolo!Si fiecare dintre noi spera sa se intample exact sau pe aproape macar din ce iese pe acolo!
Nu zici ca i-am facut unei prietene de-a mea...care-si doreste enorm de mult un copil... si nu s-a clintit verigheta neam!!! Si nici copil nu are...!da' la tine ce iesi?? asa de curiozitate!!!
pup fetele
KITTA spune:
Iana_marinoua ne-a dat 8 mg de 2 ori/zi adica fix la 12 ore. Vezi ca sunt pastile de 16 mg, deci trebuie sa iei jumatate, se rup f. usor fiindca au niste santulete (ce explicatie academica!) sau de 4 mg si in acest caz iei cate doua ca noua nu ni s-a specificat clar. De 8 mg tercute fix nu exista, deci fi atenta de care ai. Poti sa mai intrebi la punctie excat de cand trebuie sa le incepi. Si eu tot dupa punctie am inceput sa iau!Asa ca nu te panica mai ai timp sa intrebi exact, dar ti-as recomanda sa intrebi inainte de anestezie, caci dupa esti cam ametita si nu mai stii de capul tau. Unele fete chiar au delirat, inclusiv eu care nu stiu de ce visasem ca mi-a zis Dr. Cocei sa fac Gravibinon, ceea ce pana la urma s-a adeverit, dar mai tarziu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
da kitta asa este...asa am luat si eu!Scuzati o baba sclerozata si senila! Insa eu atunci am luat fooooarteeeee muuuulteeee chestii inclusiv naturiste... acum voi fi mai stricta si muult mai selectiva( dar la cateva nu voi renunta)!Le-am incurcat !!!
Mie medrolul nu mi-a facut prea bine!El ar trebui apoi scos apoi din organism treptat micsorand doza ... nu dintr-o data! parerea mea! Sper sa nu se mai dea si la ET cu dezghetati!
ladyxe- cum ai zis tu... cate bordeie atatea obicee! La Giuly nu se practica eco la inceputul stimularii!Probabil ca prin alte parti da!
ayda_m spune:
salutare fetelor
nu am mai zis nimic pana acum... sunt in asteptare....m-am mai potolit ca am fost foarte pesimista zilele astea....astept sa fac beta hcg pe 8 si nu ma am rabdare...sper din toata inima sa fie pozitiv.....
pisix, si eu am inceput stimularea in ziua 21 sau 22 nu mai tin minte exact si dr imi spunea ca tb sa imi vina CM pe 1-2 oct....nu mai stiu a cata zi de stimulare era si mi-a venit abia pe 7 oct....eram atat de ingrijorata....dar a fost bine,....CM o sa vina si cand am facut prima echo de la stimulare eram in a doua zi de CM...e putin jenant dar e obsnuita dr...nu suntem primele si nici ultimele, e normal...cred ca din ziua 14 de stimulare cu diphereline iti va da sa faci gonal 2fiole/zi...cam 10-11 zile...iti tin pumnii sa fie cu noroc
pup toate fetele!!
hori spune:
buna fetelor.va rog din suflet sa-mi spune-ti si mie ce analize va-ti facut inainte de a va face primul fiv